Хороскопът за юни: Съдбата дарява щастие на всеки

Юни

Хороскопът за юни:

ОВЕН

През юни Овните ги очакват успехи в много сфери и почти във всичко, което са намислили и инициирали. Вие ще сте пъргави и активни, към мнозина проекти ще ви тласне любопитството, ще ви се иска да получите колкото е възможно повече нов опит, да опитате да направите нещо такова, с което още не сте се занимавали. При това вие неведнъж ще се намесвате в това, което ще се случва в живота на вашите приятели, роднини, колеги, някъде може да помогнете, другаде ще внесете известен хаос.

Освен това, голяма е вероятността от някакви големи открития - глобални и научни, ориентирани в полза на голямо количество хора, или просто битови, които ще са от полза не само за вас, но и за онези, с които вие под секрет ще споделите своите изобретения.

В началото на месеца не е изключен интересен колективен проект, който ще разшири вашите хоризонти и кръга на общуване, ще отвори нови перспективи. В средата на юни на вас най-вероятно ще ви предстои да се сдобиете с някаква разкошна вещ - за себе си или за подарък. В края на месеца не се карайте с роднини - това не води до резултат.

     
ТЕЛЕЦ

През юни Телците могат да се сблъскат с чужд мързел и безотговорност, което на свой ред не само съществено ще забави много трудови процеси в деловата сфера, но и ще стане повод за неприятни разправии с околните. Най-вероятно неведнъж ще ви се наложи за призовавате нечия съвест, да заплашвате с глоби и да прибягвате към съдействието на хора, стоящи много по-високо от онези, с които ще са случат тези конфликти на интересите.

Затова пък през този месец ви очаква получаване на блага, несвързани с работата ви, и те ще ви дадат възможност да покриете някакви свои потребности или за дълго време ще ви избавят от необходимостта да плащате за нещо. Очаква се и да установите нови приятелски връзки.

В началото на юни ще се наложи много да се суетите, а онези дейности, които обикновено не са предизвиквали затруднения, ще се окажат по- проблемни. В средата на месеца се въздържайте от реализацията на скъпоструващи желания, без рационална основа. В края на юни някакво събитие, свързано с роднини, ще ви донесе и радост, и полза.

     
БЛИЗНАЦИ

През юни Близнаците ще бъдат пълни със сили и енергия, очакват ги многобройни и доста сполучливи начинания, те ще задействат всички свои резерви и в резултат няма да ги изтощат, а съществено ще ги попълнят. Най-вероятно ви предстои да станете ключова фигура в няколко колективни проекта, които благодарение на вас ще донесат по-големи приходи, отколкото е било планирано първоначално. Ще имате възможност и да блеснете на някакво мероприятие.

Освен това, ако сега имате проблеми с работата, то вероятно ще ви поканят някъде, където ще се окажете на своето място и ще можете изключително успешно да се реализирате и да разкриете своя потенциал, а впоследствие е възможно да заемете някаква висока длъжност.

В началото на месеца не е изключено да участвате във важни преговори или отговорно събеседване. В средата на юни може да се изпълни една Мечта (именно така, с голяма буква) и това да ви постави по-високо от мнозина други наоколо. В края на месеца ще се наложи да уговаряте за нещо роднини и да си припомните някои необичайни навици, които отдавна не сте използвали.

    
РАК

През юни Раците ще съумеят да се възползват от множество възможности, пътят към които по-рано по някакви причини е бил затворен за тях. Благоприятно формиращите се обстоятелства ще ви помогнат максимално успешно да реализирате някои свои идеи, макар че ще ви се наложи да потичате, да уговаряте някого за нещо, да задействате ресурси, които вие обикновено предпочитате да не използвате или най-малкото да не злоупотребявате с тях.

Освен това, през третата десетдневка не е изключено пътешествие, което ще се окаже не чак толкова полезно лично за вас или за проект, иницииран от вас, но пък ще бъде доста комфортно по отношение на пътуване и общуване по пътя.

В началото на месеца могат да влязат в сила някои постигнати по-рано договорености и това ще ви "развърже ръцете" в нещо. В средата на юни някой ще се опита да спечели вашето разположение, осъществявайки ваше желание или като ви съдейства в някакви ангажименти. В края на месеца позитивната ви нагласа ще стане отличен помощник в реализацията на плановете ви.

     
ЛЪВ

През юни Лъвовете често пъти ще действат напук на някакви обстоятелства, но за тях това ще се окаже не преодоляване на себе си, а своеобразна игра, победата в която ще им донесе куп всякакви блага и ще повлияе положително върху самооценката им. При това има вероятност да се сблъскат с трудности в работата заради нелогични разпореждания на началниците и разпореждания от рода на "иди не знам къде и донеси не знам какво".

Затова пък във всичко, което касае общуване, развлечения, получаване на възхитителни впечатления и удоволствия, месецът обещава да бъде просто невероятен. Всичко позитивно ще бъде в повече, а след 13-ти ще се сбъднат и много хубави и добри желания.

В началото на юни ще се наложи често пъти да прилагате нестандартни подходи в работата си и към хората, от които зависи вашето материално положение. В средата на месеца вие най-вероятно ловко ще използвате нечий професионален опит. В края на юни може да си намерите нов приятел, който ще се окаже "по-добър от двама стари" .

     
ДЕВА

Девите през юни ще получат шанс да приложат на практика онези знания и умения, които преди това почти не са използвали поради липсата на необходимия опит. Вие бързо усъвършенствате своите навици и в резултат ще станете в някаква дейност съвсем сериозен специалист. Не са изключени и някои интересни проекти, в които вие макар да се окажете "помощен" персонал, ще съумеете така да преобърнете ситуацията, сякаш играете в нея едва ли не първа цигулка.

Освен това през третата десетдневка е възможно да се реши позитивно някакъв сложен въпрос, свързан с вашето жилище или с друго имущество. И още, в дадения период е възможно да поставите пред себе си нова цел и да започнете да отделяте пари за нейната реализация.

В началото на месеца някаква информация може да ви подтикне към действия, които вие самите не сте очаквали от себе си. В средата на юни, вземайки решения с дългосрочен ефект, посъветвайте се с роднини. В края на месеца вие вероятно ще получите онова, което ви се полага отдавна, но досега кой знае защо не е било възможно да се смята за ваше.

     
ВЕЗНИ

През юни Везните най-вероятно ще покажат цялата сила на своите възможности и способности; очакват ги шумни успехи и в професионалната сфера, и в някакви лични дела. Много от това, което по-рано е предизвиквало затруднения, ще тръгне като по масло, а животът ви ще се изпълне с небивала лекота. Очакват се доходни и интересни проекти, вероятно е и да се реализирате в някакво засега непознато ви поприще.

Вярно е, че през третата десетдневка не са изключени неразбории с роднини, особено ако те прекалено ви опекунстват и често пъти стопират осъществяването на някакви ваши идеи, опасявайки се за вашата безопасност. Ще се наложи или да се стигне до конфликт, или да използвате хитрост.

В началото на месеца е възможно да не съумеете да изпълните някакво свое импулсивно желание, но и това е за добро. В средата на юни някои ваши уникални качества ще ви помогнат да получите допълнителен приход. В края на месеца ще се наложи да се върнете към решаването на въпрос, за който вие сте се надявали, че повече никога няма да застане пред вас "в цял ръст".

     
СКОРПИОН
    
Скорпионите през юни могат да се сблъскат с проблеми в деловата сфера поради лична неприязън към хора, които имат възможност да решават да дават или да не дават доходни задания, да одобряват или да не одобряват някакви действия, да позволяват самостоятелна работа по поставените задачи или да притискат с постоянен контрол. Така че ще ви е необходимо търпение и дори лека индиферентност.

Затова пък във вашето междуличностно общуване всичко ще бъде просто забележително - вие ще възстановите някои свои важни за вас отношения, очакват ви перманентни подаръци от страна на онези, в които вие събуждате възхищение. Околните ще направят много за вас.

В началото на месеца нежеланието на някого, имащ власт, да се справи със спорна ситуация, може да се обърне в пропуснати приходи. В средата на юни, за да постигнете някаква цел, вероятно ви предстои да се възползвате от нечия привързаност. В края на месеца в някаква област на живота ви ще започнат удивителни промени.

     
СТРЕЛЕЦ
    Стрелците през юни ще се изявят прекрасно в професионалната сфера, ще получат ресурси за реализацията на някакви интересни проекти и може би, ще станат наставници за онези, които едва сега започват своя път на това поприще, на което те вече отлично са се представили. Що се отнася до междуличностното общуване извън работата, вероятно ще имате чести конфликти поради вашето нежелание да вземете предвид потребностите на приятели и роднини.

При това не са изключени проблеми в битовата сфера, понеже дълго и упорито сте отлагали някакви важни, макар и скучни неща "за после", като не сте искали да изразходвате време и сили за тях. Ще се наложи спешно да се справите с всичко онова, което сте изоставили.

В началото на месеца ви се препоръчва да се въздържате от пътувания, предполагащи дори минимален риск. В средата на юни се очаква проект, в който вие ще изиграете едновременно няколко важни роли. В края на месеца бъдете внимателни към онези, които приемат вашата съдба близо до сърцето си, преживяват и се тревожат за вас.

     
КОЗИРОГ
    През юни Козирозите могат да попаднат под властта на хора, които сами не знаят какво искат от своите подчинени. Не е изключено да ви се наложи да изпълнявате задания, които не разбирате добре и да поемате ангажименти, от които с удоволствие бихте избягали, ако имахте такава възможност.

При това реализацията на идея, инициирана от някого от хората около вас, може да изисква използване на ваши лични материални ресурси. При това обаче най-вероятно ви предстои да откриете някакви нови позитивни качества в някого от старите си приятели, което на свой ред ще "рестартира" отношенията ви с този човек, ще ги направи по- интересни и хармонични. Има и вероятност да получите допълнителни блага, които ще дойдат от страна на онези, които са добре разположени към вас.

В началото на месеца нечие импулсивно желание може да ви обърка и постави в неудобно положение. В средата на юни вие може би ще си позволите нещо, което отдавна си отказвате. В края на месеца се постарайте да не се скарате с роднините си.


     
ВОДОЛЕЙ
През юни Водолеите ги очакват ярки постижения в деловата сфера, има вероятност да преминете на по-важна длъжност или да поставите успешно начало на собствен бизнес, така или иначе свързан с компютърни технологии, с информация, реклама или PR. Вие лесно ще намерите умни и опитни помощници за своя нов проект, високопоставени личности ще бъдат добронамерени към вас, а пари ще започнете да правите буквално от въздуха.

При това има вероятност да осъществите спонтанно, но отдавна желано пътуване, където нещо или някой представлява особен интерес за вас. Вярно е, че може да не изчислите точната сума разходи и затова да надхвърлите бюджета си.

В началото на месеца се очакват някакви доста колоритни събития, които дълго време ще помните, тъй като ще променят нещо в живота ви. В средата на юни много интуитивни решения ще се окажат правилни. В края на месеца ще се наложи да отделите внимание на битови проблеми, които отдавна сте обещали някому от близките си да да решите.


     
РИБИ
    През юни на Рибите често пъти ще им се налага да се нагласят към решенията на шефовете си и да правят всичко възможно не само да изпълнят получените задачи, но и да защитят някои свои интереси. Известно нуедобство могат да им причинят и колегите, които периодично си позволяват да "прецакват" нещата и да прехвърлят своите задължения върху чужд гръб. Затова пък в резултат вие ще получите мощен лост за натиск и върху началника, и върху сътрудниците си.

Освен това през третата десетдневка ви очакват някакви нематериални блага или подаръци от страна на хора, които ви смятат за своя надежда и опора. Не е изключено някакви ваши постъпки или навреме казани думи да бъдат удостоени с особена благодарност.

В началото на месеца нечие бездействие може да стане причина за допълнителни грижи, суетене, спешно четене на специфична литература или търсене на някаква информация. В средата на юни може да очаквате доста сполучлива сделка. В края на месеца нещо, свъразно с дома ви, ще ви достави неизпитвано досега удоволствие.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот