Ексклузивният хороскоп на топ астроложката Оксана за краят на Септември-щастие за всички зодии

Месечен хороскоп

Ексклузивният хороскоп на топ астроложката Оксана за Септември-щастие за всички зодии. Септември ще ви донесе и нови увлечения, планове и идеи. Ще се разшири кръгът на вашите интереси, а заедно с тях ще расте и кръгът от вашите приятели и съмишленици.

Овен

За Овните най-активна сфера през този месец ще се окаже сферата на деловите и лични взаимоотношения. През месеца ви очакват нови познанства, както в личните, така и в сериозните делови взаимоотношения. В съществуващите лични отношения и брачни съюзи септември ще донесе укрепване на чувствата и засилване на страстта един към друг. Добро развитие могат да получат и нещата, свързани с кариерата. За много от Овните постепеннното професионално издигане ще започне заедно с настъпването на есента. Не си струва да се тича след бързи, моментни успехи, по-добре е да се разчита на дългосрочна перспектива и плавен растеж.
   Най-благоприятните дни на септември са: 7, 8, 16, 17, 25.
   Неблагоприятни дни през месеца са: 1, 2, 9, 10, 22, 23, 30.


ТЕЛЕЦ
  През този месец Телците ще проявят максимална активност в работата си. Периодът е много подходящ за стриктно и внимателно изпълнение на своите задължения. Месецът е подходящ както за интелектуална, така и за физическа работа. През септември вие също така ще можете да установите добри отношения със своите колеги и с подчинените си. Не е изключен и флирт на работното място. Септември ще се окаже ползотворен и за Телците, които искат да получат нови знания. Периодът е прекрасно време за начало на обучение, посещаване на курсове или обмен на опит с колеги от други фирми или организации. Не се препоръчват седмични или краткосрочни курсове. По-доброто решение е да се подходи към придобиването на нови знания и нов опит отговорно и основателно.
  Най-благоприятните дни на септември са: 1, 9, 10, 18, 19, 27, 28.
  Неблагоприятни дни през месеца са: 4, 5, 12, 13, 25.

БЛИЗНАЦИ
  През първия месец на есента Близнаците могат да започнат нови любовни отношения. Настроението ви е романтично и ако сте самотни, сте готови да се влюбите. Септември ще ви донесе множество срещи, любовни приключения, много творческа енергия. Препоръчва се на партньорите в съществуващите съюзи да използват месеца за хармонизация на отношенията, за добавяне на повече романтика в тях. Месецът е хубав и за зачеване и раждане на деца, а ако имате пораснали деца, то в живота им е възможно да се случат приятни събития, които ще ви зарадват не по-малко от вашите собствени успехи. Късмеът ви очаква и в сферата на инвестициите. Тук не си струва да преследвате свръхпечалби и да вземате спонтанни решения. Ако обмислите всичко, картината ще стане за вас пределно ясна, което ще бъде и залог за успех.
  Най-благоприятните дни на септември са: 2, 3, 12, 13, 20, 21, 29, 30.
  Неблагоприятни дни през месеца са: 7, 8, 14, 15, 27, 28.

РАК
 Раците ги очакват приятни събития в семейните отношения. Можете да установите прекрасни отношения с роднини, родители, с членовете на вашето семейство. Успешно ще се решават въпросите, свързани със строителство, имоти, земя. За тези, които обичат да са сред природата, на вилата, също настъпва хубав месец на приятна активност. Съдейки по всички представителите на вашия знак, очаква ви богата реколта. Месецът ще бъде добър за укрепване на личните взаимоотношения. Периодът е добър за сватби, годежи и начало на съвместен живот. В съществуващите съпружески взаимоотношения ще се забележи също така и положително развитие във взаимното разбирателство. През септември е възможно да бъдат сключени и важни делови и работни споразумения. Сега е добре да се сключват дългосрочни договори, ориентирани към бъдещето.
  Най-благоприятните дни през септември за Рака са: 4, 5, 14, 15, 22, 23.
  Неблагоприятни дни през месеца са: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 29, 30.

ЛЪВ
Септември ще донесе на Лъвовете много пътувания, премествания, срещи с най-различни хора. Ще забележите, че сте започнали по-често да разговаряте по телефона, често пъти такива разговори ще имат романтичен оттенък, тъй като през месеца ви очакват множество приятни срещи и нови познанства. Септември за Лъвовете е месец на флирта. Нови познанства са възможни дори на улицата, по време на разходка или пътуване, а така също и в кафенета, магазини, библиотеки. В професионален план също ще се появи потенциал за вашия стабилен и уверен растеж. Периодът може би не е най-подходящият за вертикално израстване, но е изключително подходящ за натрупване на нов опит и познания в своята област. Използвайте всички възможности за тази цел, трупайте нова информация от съседни области. Борете се за авторитет сред колегите и подчинените си.
  Най-благоприятните дни през септември за Лъва са: 7, 8, 16, 17, 25.
  Неблагоприятни дни през месеца са: 4, 5, 12, 13, 18, 19.

ДЕВА
  През първия есенен месец за Девите ще бъде характерен стремежът към повишаване на своите доходи и печалби. Ще работите много и продуктивно, за да постигнете желаното равнище. Не по-малки могат да се окажат и вашите разходи, но много от покупките през този месец ще се окажат сполучливи. В личните взаимоотношения ще се набележат хубави тенденции. През септември е възможно да започнат нови, доста перспективни романтични взаимоотношения. В съществуващите връзки ще има стремеж към стабилност, постоянство и плавно развитие. През септември ще се окажат ефективни и всякакви възпитателни занимания с вашите деца.
  Най-благоприятните дни през септември са: 1, 9, 10, 18, 19, 27, 28.
  Неблагоприятни дни през месеца са: 7, 14, 15, 20, 21.

ВЕЗНИ
  Много събития през септември ще ви засегнат лично. Ще имате усещането, че просто нищо не може да се случи без вашето участие, че светът и събитията се въртят около вас. Точно заради това през периода от вашето поведение ще зависи твърде много. Сега вие можете да направите отговорен избор, да вземете съдбоносни решения. Ще се наложи да работите много и върху себе си. Месецът е много подходящ и за спортни занимания, и за всякакви козметични процедури. Като награда със сигурност ще забележите, че вниманието от страна на противополжния пол се е увеличило значително. Разположението на планетите през септември отлично подхожда за подобряването на своите жилищни условия. Не бързайте да правите всичко и веднага, направете си дългосрочни планове и постепенно, последователно, без да отстъпвате от плана си, реализирайте набелязаното.
  Най-благоприятните дни през септември са: 2, 3, 12, 13, 20, 21, 29, 30.
  Неблагоприятни дни през месеца са: 9, 10, 16, 17, 22, 23.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот