Дневен хороскоп за неделя: щастието наистина се случва, а вие го заслужавате

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за неделя: 13 март

Овен

Професионалните ви работни ангажименти определено ще са важни, но любовният ви живот днес ще бъде повече от жадуващ. Независимо дали сте необвързани или имате партньор, отделянето на време и за работа, и за романтика ще ви предложи повече удовлетворение през този ден. Вероятно днес ще се срещнете с някои далечни роднини или приятели, и ще се радвате да ги видите след толкова дълго време. Внимавайте обаче, тъй като някои от тях може да поискат да заемат пари от вас. Може да им заемете известна сума пари, но е малко вероятно парите да ви бъдат върнати.

Телец

Вероятно денят ще бъде изпълнен с предизвикателства. Освен това може да предизвика спор между вас и половинката ви, ако вече сте във връзка. Останете скромни и оставете другите да погалят егото ви, както и когато намерят за добре. Ще изглеждате притеснени, че не печелите достатъчно и ви липсват допълнителни доходи. Ала много е вероятно този ден да ви изненада приятно. Някой, на когото сте помагали в миналото, ще може да върне услугата или ще възстанови голяма част от заемните пари, които ви дължи.

Близнаци

Въпреки че може да копнеете за много физически контакт във връзката си, добре е да намерите и други изразни средства. Изненадайте любимия си с признаци за благодарност и малко романтично време може да бъде също толкова чувствено и съблазнително и да помогне за укрепване на връзката, която споделяте. Очаквайте вашите финанси да бъдат в много по-добра форма, отколкото през последните няколко дни. Напоследък работите усилено и сте на път да пожънете плодовете на всичките си усилия.

Рак

Прекарването на твърде много време с приятелите ви може да накара партньора ви да се почувства пренебрегнат. Ако сте отворени за нова връзка, ще се наложи да откриете възможността, която е необходима, за да направи точния  подход към романтиката. Напоследък може да сте имали много притеснения относно финансите си, но добрата новина е, че днес предстоят подобрения. Предишна инвестиция ще ви възнагради и трябва да я разгледате това като знак, за да се отпуснете малко.

Лъв

Любовта вероятно ще дойде днес, когато и където най-малко я очаквате, но трябва да й дадете шанс. Ако сте отдадени на някого, споделянето на общи интереси ще се окажат изключително възнаграждаващи. Днес ще ви се наложи да се вземат някои трудни финансови решения. Уверете се, че ще запазите самообладание и избягвайте да бъдете твърде емоционални. Бъдете обективни в решенията си, за да избегнете разочарования в бъдеще.

Дева

Вероятно ще имате потребност да бъдете оценени, но това може да ви накара да изисквате твърде много от партньора си. Вместо това, просто бъдете искрено любящи и оценката ще потече в изобилие. Дори и да търсите любов, ще ви оценят повече, ако не се стараете твърде силно да впечатлите хората. Много е вероятно да пазарувате с предварително изготвен списък. Само така ще спестите излишни средства.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот