Любовен хороскоп за лято 2023: топлина, близост и любов ще се усещат около вас

Любопитно

Любовен хороскоп за лято 2023:

Овен

Ако се очертава да прекарате лятото в офиса, не се отчайвайте. Там ви очаква нова тръпка с колега, когото познавате, но не сте забелязвали по този начин досега. И за да стесним още кръга, ще ви подшушнем, че той е представител на земна зодия (Телец, Дева или Козирог). Ще откриете, че този човек си е падал по вас месеци наред, очаквайте много интересни и приятни моменти. Това може да е и някой бивш колега, който е напуснал наскоро. Вероятно ще се опита да се свърже с вас чрез социалните мрежи. Бъдете наблюдателни!

Телец

Очаква ви афера с огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец). Това ще е неочаквано запознанство и въпреки че ще усетите привличане, няма да сте много сигурни в чувствата си. Телци, събудете се! Време е за действие, не се колебайте, щом усетите привличане, в противен случай ще съжалявате. Вероятно човекът е ваш съсед, защото според звездите тази афера е свързана с дома ви по някакъв начин.

Близнаци

Ще срещнете Рак или Скорпион, който преживява тежък момент (раздяла с любим човек, развод, смяна на работното място) и вече е готов да продължи напред. Вие ще придадете онази свежест, от която се нуждае той сега. Възможно е това да е човек, когото вече познавате. Ще влезете в ролята на негов съветник.

Рак

Отдавна живеете с мисли за този човек, но така и нищо съществено не се е случвало между вас досега. Той е представител на земна зодия (Телец, Дева или Козирог) и може би е малко по-възрастен от вас. Не е лишен от самочувствие и в момента приключва важен етап от живота си. Кой знае, може вие да сте новото начало. Страстта помежду ви ще се разпали през следващия месец.

Лъв

Страстта ви ще бъде разпалена от подобен на вас огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец). Очакват ви неприлично горещи нощи, а този човек е малко по-млад от вас. Този романс ще започне в най-скоро време, ако вече не е започнал. Гответе се, очакват ви много страстни мигове!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот