На тези зодии месец юли носи пари, любов и щастие

Юли

 Хороскопът за юли:

Овен

Погълнат от домашни грижи и работа, Овенът няма да забележи слънчевия и топъл юли. Ще ви се наложи да работите в авариен режим, за да свършите всичко навреме и да получавате пари. Въпреки че не се страхувате от работата, пречките пред целта могат да ви въведат в заблуждение. Добре е от време на време да си вземате почивка. В противен случай ще забравите как изглеждат вашите приятели и роднини. В края на месеца очаквайте големи печалби, които могат да бъдат безопасно похарчени за пътуване или разширяване на жилището.

Представителите на този зодиакален знак, които все още не са срещнали любовта, е добре да излизат по-често и да се срещат както с нови, така и със стари приятели. Тогава ще разберат, че любовта съществува и чувствата могат да бъдат взаимни. Звездите обещават на Овните срещи и неустоимо любовно предложение. Най-важното е да не стоите непрекъснато в дома си и от време на време да се откъсвате от компютъра.

През месец юли е добре да обърнете внимание на психичното си състояние. Ако сте станали раздразнителни и бързо се уморявате, най-добре е да потърсите специализирана помощ!

Телец

Звездите ви обещават един прекрасен месец, в който слънцето не само ще се ви топли със своите лъчи, но и ще ви зареди с енергия за активна работа. Приключения, пътувания, запознанства и искрени разговори с роднини - всичко това очаква Телците през юли. В главата ви ще узрее интересен план как да реализирате замисленото без максимални загуби и разочарования.

През този месец ще се замислите за смяна на имиджа и ще се озовете в салона за красота. Иска ви се да станете по-привлекателни както за себе си, така и за противоположния пол. Не е нужно да гоните модата, но е добре да обновите стария си гардероб.

Семейните Телци през юли да се готвят за кризисно положение и куп конфликти с половинката си. Ако подходите към всичко разумно и спокойно, ще можете да съхраните хармоничните си отношения. Самотните Телци пък ще хвърлят цялата си енергия и сила в търсене на половинката си. Ако отидете на морето, вашата мечта ще се сбъдне. Избраникът ви ще се окаже не само красив човек, но и интересен събеседник.

През юли не е изключено да ви мъчат зъбобол и болки в ушите. Не се опитвайте да решите проблема самостоятелно, а потърсете медицинска помощ!


Близнаци

Като цяло Близнаците чакат изненади и промени от всеки нов месец. Юли няма да е изключение. Той ще ви донесе толкова оригинални и неочаквани неща, че чак ще се изненадате. В личен и професионален план голяма част от събитията ще се развиват с мълниеносна скорост.

Звездите съветват да станете по-сантиментални и чувствителни, ако искате да съхраните връзката си. Хубаво е през почивните дни да излезете извън града с приятели, да се разходите из планината или просто да полежите на плажа. Всяко разнообразие ще ви донесе положителни емоции. При самотните Близнаци всичко си е както обикновено - работа, грижи и дом, и на хоризонта не се задават никакви кардинални промени.

През месец юли е добре представителите на този зодиакален знак да бъдат много взискателни по отношение на колегите и началника си. Ще разполагате с достатъчно пари. Главната ви задача ще е да ги харчите разумно.

В здравословен план е добре да приемате повече витамини и да укрепите имунната си система с плуване и слънчеви бани.


Рак

Задава се месец, изпълнен с много неочаквани събития. На някои ще им се наложи да се трудят от сутрин до вечер, а други ще отидат на почивка. Сами трябва да решите кое е по-важно - печалбата или релаксът. Между другото, дори и по време на пътуването си някои Раци ще продължат да работят усилено и ще имат голям шанс да съхранят финансовото си положение.

Тези, които изберат да тръгнат на път, ще срещнат любовта. Това няма да бъде просто летен флирт, а красива история с продължение. В семейните Раци ще се зароди желание да разнообразят връзката си. И тъй като по натура са много романтични, ще приложат това си качество във всичко, с което се сблъскат. В края на месеца очаквайте предложение от приятел, което ще се окаже много печелившо.

През юли е добре да сте много внимателни към храната, която ядете. Ако не обърнете внимание на качеството на продуктите, може да се натровите доста сериозно.


Лъв

Целеустремеността е в кръвта на Лъвовете, затова и никакви препятствия и проблеми няма да са в състояние да ги изплашат. Фокусирани сте върху кариерата си. Ако продължавате в същия дух, са възможни не само печалби, но и започване на собствен бизнес.

В любовен план всичко ще е цветя и рози. Семейните представители на този зодиакален знак е добре по-често да доказват любовта си, но не на думи, а с действия.

Въпреки че обичате да си похапвате, трябва да усмирите апетита си. В противен случай рискувате на плажа да изглеждате като бъчва.


Дева

Нима лятото може да бъде тъжно и студено? Дори и Девите не трябва да се съмняват, че юли ще им подари щастие, любов и професионални успехи. Всичко ще бъде точно така и то благодарение на тяхната увереност, ярък образ и творчески замисли.

Споделяйте щедро оптимизма си с околните. Очертават се много срещи. Ще се запознаете не само с нови приятели, но и с любовта на живота си. Семейните Деви пък ще проявят инициатива по отношение на всички битови и домакински въпроси. Заедно с половинката си ще навестят стари приятели, които с радост ще споделят с тях тайните си за щастлив семеен живот.

Самотните Деви много трудно ще се откъснат от работата си, но трябва да го направят. Само по този начин ще могат да започнат нова връзка, която определено обещава да прерасне в нещо много сериозно.

Звездите вещаят и големи промени в кариерата. Ако отдавна мечтаете да станете президент на компания или шеф на рекламна агенция, можете мислено да започнете да работите в тази насока.

Везни

През месец юли представителите на зодия Везни да се готвят само за хубави неща. И как да не подскачаш от щастие и да не пееш от радост, ако най-накрая си срещнал любимия човек, получил си нова перспективна работа и джобът ти е пълен с пари? Всичко това обаче не се е стоварило току-така върху главата ви. Работили сте много усърдно, за да се сдобиете с такъв победен резултат.

Семейните Везни трябва сериозно да се заемат с изглаждане на отношенията с половинката си. Не бързайте със заключенията и раздялата, по-добре опитайте да оправите нещата заедно. Тези, които си нямат половинка, да се готвят не само за бурната романтика, но и за великолепна сватба. Ще се влюбите толкова лудо, че ще забравите за всичко и всички.


Скорпион

През юли Скорпионите ще имат нова работа, но ще се наложи да водят тежка битка с конкуренцията. Това се отнася най-вече за онези, които имат собствен бизнес. Ако сте настроени за почивка или пътуване, по-добре е да забравите за работата за известно време. Само не забравяйте и от брега на морето да следите как се справят заместниците ви. Може да се окаже, че бизнес партньорите ви не са толкова надеждни, колкото си мислите.

През този месец ще ви се прииска да си починете от любовта, защото не просто ви е писнало, а направо ви избива на агресия и раздразнителност. Най-важното е да дишате спокойно и да мислите разумно. Обичате ли човека до себе си и държите ли на чувствата ми? Ако отговорът е "да", ще трябва да се научете да прощавате и забравяте обидите. Самотните Скорпиони да се готвят за съдбоносна среща.

Във финансов план не се очакват катаклизми. Вярно е, че ще има леко колебание при получаването на пари, но това е временно. Ако не забравяте да спестяване, ще съхраните всичко, което сте спечелили.


Стрелец

На работното място във вас ще се вслушват не само новите колеги, но и специалистите. Все пак природата ви е надарила да очаровате околните и да ги водите след себе си. Звездите вещаят прекрасни отношения с колегите и шефа. Ще вземете някакво важно решение, а началникът ще ви се отблагодари с повишение. Стрелците, които имат свой бизнес, да се готвят за преговори с чуждестранни партньори.

В личен план всичко се стабилизира и урежда. Дори не е нужно да се притеснявате за малките проблеми в ежедневието, всичко ще се изглади съвсем скоро. Самотните Стрелци да се готвят за романтично запознанство, което ще ги накара да се замислят за семейство и деца.

Ако многократно сте имали проблеми с червата или стомаха, е добре да си направите изследвания. Само не се подлагайте самостоятелно на строга диета, за да не влошите проблема.


Козирог

За съжаление, изненадите и промените в живота понякога могат да бъдат и лоши. Най-важното е да се успокоите и да не изпадате в паника. Настройте се за най-доброто и то ще се случи!

Нещата в работата също няма да са на най-високо ниво. Шефът ви непрекъснато мърмори и се оплаква, колегите ви отказват да помагат, защото са много заети. Така ще се озовете между два пожара, но със сигурност ще намерите изход от ситуацията.

През месец юли представителите на този зодиакален знак няма да останат без любов. За съжаление, връзката, която ще започнат, ще приключи много бързо. Не обвинявайте себе си! Работата е там, че избраникът ви е следвал меркантилните си цели за ваша сметка. При семейните Козирози нещата също няма да бъдат много гладки. Чакат ги скандали, ревност и финансови проблеми. За да не влошите ситуацията още повече, е добре да отстъпите първи.


Водолей

Водолеите ще трябва да пожънат плодовете на труда си, а това ще ги накара да се усмихнат широко. Ще се радвате и на дългоочаквана среща с любимия човек. Във финансов план всичко ще се окаже толкова добро, че ще решите да дадете част от парите си за благотворителност.

Задава се взаимноизгоден проект с голяма компания. Това ще ви донесе печалба и в бъдеще ще отвори нови перспективи в кариерата ви. Ако имате нужда от подкрепа, търсете семейството, а не приятели и познати. Необвързаните Водолеи имат всички шансове да срещнат любовта, а семейните трябва да бъдат по-внимателни в чувствата, особено ако са насочени към колега или симпатичен съсед.

Гледайте с чувство за хумор и оптимизъм на проблемите, които възникват в живота ви. Ако проявите слабост и изпаднете в депресия, лекарите ще ви помогнат. Едва ли обаче ви се иска да лежите в болница и да се тъпчете с успокоителни в разгара на лятото.


Риби

Ако щастието и успехът съществуват, те със сигурност ще влязат в живота на Рибите в средата на лятото. През юли ви чака просперитет, печалба и взаимни чувства. Рибите-творци ще реализират проектите си с такова вдъхновение, че ще получат признание и слава още в началото на месеца. Чувствайте се свободни да се свържете с влиятелни хора за подкрепа.

Ако решите да се захванете с бизнес, със сигурност ще успеете. Стига да се заобиколите с надеждни партньори.

Между вас и човек, когото познавате от дълго време, ще пламнат искрени чувства. Изобщо няма да ви е лесно, но заедно ще преодолеете трудностите. На някои двойки им предстои раздяла, която ще остави тъжна следа в живота им.

През месец юли не е изключено да ви мъчи хрема и главоболие. Започнете лечението навреме, за да не станат нещата по-сериозни

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот