Алена за идващата седмица: радост и щастие ще изпълнят вашите сърца

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

Седмичен хороскоп до 17 юли:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Постигане на мъдрост!

Предстои ти една много интересна седмица. Пред теб се отворят нови хоризонти и възможности. Това е период на нови открития и познания, постигане на мъдрост. По това време, ще имаш възможността да разкриеш тайни, да се ориентираш и да разбереш как работи света. Добре ще се развиват всякакви отношения, тъй както лесно ще можеш да разбереш истинските замисли на човека, както и до какво ще доведе комуникацията ти с него. През тази седмица лесно ще прогнозираш събития и ще правиш планове.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Силни емоции!

Седмицата е благоприятна за теб и добра за всякакви начинания. В теб се събужда диктатора, което е добро за постигане на целите и за придвижването на собствените идеи.
През тази седмица ще трябва да преразгледаш своите възгледи за живота, света, отношенията с другите хора, отношението към самия себе си. Ако оставиш всичко така както е и не променяш нищо в живота си, рискуваш да се окажеш в много лоша ситуация. И ако през седмицата възникнат обстоятелства, когато всичко планирано върви не е така, както е необходимо, измъчва те суетата и дребните боричкания, това ще е в резултат от твоите действия или бездействия. На първо място, необходимо е да се промениш отвътре и след това да се бориш с външните прояви.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Слушай вътрешния си глас!

Седмицата ще бъде изпълнена с различни мисловни процеси и контакти с други хора. Може да попаднеш в заплетена ситуация, най-вероятно, поради собствените си трикове. Опитвайки се да прекараш всички и да спечелиш за себе си успешна позиция, внимавай самият ти да не се объркаш. Въпреки това, събитията от този период ще се развиват доста бързо и благоприятно за теб, така че ако допуснеш някъде грешка, има вероятност никой да не я забележи, а ти да продължиш напред по пътя си.

РАК 22.06 – 23.07

Дръж си езика зад зъбите!

Научи се да пазиш тайни, както за себе си, така и за другите, ако искаш през тази седмица всичко да е наред! Този период - не най-доброто време и за нови бизнес начинания. Започнатите проекти може да се забавят, объркат или да не вървят така, както ти се иска. През тези седем дни е по-добре да се заемеш със семейни дела или с уреждане на личния живот.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Промени!

Очакват те големи промени в личния живот. За съжаление, на този етап ще трябва да се отървеш от стари, ”ръждясали” отношения. Този процес може да бъде болезнен, но е необходим. Затварянето в себе си ще ти позволи да обърнеш внимание на вътрешния си свят. Желанието да не правиш нищо и да се заемеш с самоутешение ще бъде доста силно, но ако направиш малко усилие, може да извлечеш полза за себе си, ориентирайки се в настоящето, подхождайки съвсем различно към живота си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Научи нещо ново!

Тази седмица е благоприятен момент за духовно развитие, или просто за приятно общуване с някой, който може да те научи на нещо ново. Ако в животът ти са се насъбрали емоционални проблеми, не се колебай да потърсиш помощ и съвет (разбира се, от този, на когото имаш доверие). Възможни са промени към по-добро във финансовия сектор. През този период ще имаш много повече сили да доведеш до край започнатото, както и за изпълнение на всичко планирано. Усилията ти ще бъдат оценени, което ще ти позволи да се придвижиш нагоре по кариерната стълбица.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg