Седмичен хороскоп до 14 юли: животът ще е щастие и красота

Юли

Седмичният хороскоп до 14 юли:

Овен

Ваш приоритет ще станат семейните ангажименти, които през тази седмица вървят добре. Вие можете да осъществите много от онова, което не толкова ви се иска, колкото е нужно. Във вторник и сряда можете да подчините всичко на своето "искам". С най-добър резултат ще съумеете да го направите във вторник. В сряда сте в известна степен дезориентирани. В четвъртък и петък всичко, което трябва и което е полезно, се получава - и в службата, и в бита. До септември за вас е по-добре да се съсредоточите върху онова, което е ваш личен приоритет - събитията в четвъртък и петък могат да станат полезна част от тази програма. В петък и събота събитията са продиктувани от онези ограничения, които сега застават на пътя ви и които ще се наложи да преодолявате до есента. В неделя не са изключени дребни домашни конфликти, които между впрочем имате сили да избегнете. Седмицата ви дава прекрасни шансове да се заемете енергично с всякакво начинание.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица всичко, което пожелаете, се получава. А желанията ви са достатъчно реални и скромни, при това пред тях няма препятствия. Във вторник е особено важно да се прояви взаимно разбиране в семейството. Постарайте се да поговорите с близките си, едни вид "да сверите часовника си" по въпроси, интересуващи всички ви. Разминаванията лесно се съгласуват. Притежавате особена способност да привличате към себе си пари и нужните хора. Това се нарича магнетичност. Възползвайте се от нея. Отношенията, засягащи чувствата, през тези дни ви вълнуват особено силно и стават важна част от живота ви. Например, оформеният през този период брак е съдбоносен, който е почти невъзможно да бъде разтрогнат. Той може да донесе благополучие и богатство. Подобна е съдбата и на бизнес проектите, които се осъществяват през този период. Изгодни са строителните проекти и операциите с недвижима собственост. Най-успешни сега са априлските Телци.

БЛИЗНАЦИ
В последно време ви върви в общуването със знаменитости и интересни хора. Вие сте подвижни, често сте в престижно общество и можете с полза за себе си да реализирате своите високопоставени връзки. Или просто интересно и съдържателно да прекарате времето си в кръг, който е привлекателен за вас. Кулминацията на всички подобни възможности е във вторник. Ако искате, можете да използвате тази тенденция за влизане в колектив, който в бъдеще ще помогне да се повиши вашият социален престиж. Повишението на образованието, разширяването на професионалния кръгозор сега се осъществява леко и непринудено. Финансовите и имуществени дела от 1 до 21 юли се формират позитивно, при условие, че практическите ви действия са последователни. Четвъртък е най-добрият ден за придобивки - големи и текущи. В петък всичко се получава и особено продажбата на каквото и да е. В неделя е най-добре да избягвате разходите, те могат да преидзвикат малък конфликт в семейството.

РАК
  Онези, които ще празнуват рожден ден през тази седмица, през тази или следващата година непременно ще преживеят важно и позитивно събитие от семеен характер. Рождениците от вторник могат да променят своето длъжностно и семейно положение към по-добро, което ще се прояви в същественото подобряване на благосъстоянието им. Рождениците от сряда не бива през тази година да извършват крупни финансови операции, особено с "чужди" пари (кредити) - това крие загуби. Рождениците от четвъртък и петък смело могат да придобиват личен транспорт за практически, може би производствени нужди, могат да намерят работа с достойно заплащане. Рождениците от събота и неделя повече от всички през годината ще бъдат стресирани от семейни въпроси. За всички Раци в посочените дни от седмицата най-актуални стават въпроси, подобни на посочените. Събота и неделя са сложни дни по отношение на събития, както и за вашето самочувствие.

ЛЪВ
 Завършва вашата лична година, наближава рожденият ви ден. Вие сте бодри, енергични, но вашата енергия трябва да бъде насочена към завършване на предидущите ангажименти. Може би ви се налага да полагате усилия, за да получите парите си за свършена някога работа. Или нещо друго подобно - възнаграждение или липсата му според резултати от минали събития. За подобни действия най-благоприятни дни са понеделник и петък до обяд. Вечерта в петък и в събота настроението се разваля от разговори, неприятни новини или транспортни неуредици. Във вторник трябва да сте налице, да изкажете своето компетентно мнение, да проведете интересна и необходима среща. Всичко това ще повлияе на вашия социален статус и имидж, който през следващите месеци и години ще се вдига все по-високо. До сряда включително ви върви в юридически и образователни дела, успешно може да бъде едно пътуване. През почивните дни рискувате да попаднете в задръстване или да се наложи да чакате не летище.

ДЕВА
  Най-обаятелни, привлекателни и в същото време пресметливо-волеви сега са августовските Деви. Всички останали също изпитват засилване на подобни качества. Това е основа за изгодни финансови и имуществени операции, за получаване на отговорна и важна длъжност, роля. Най-пълно могат да бъдат реализирани всички подобни позитивни тенденции в четвъртък. Това обективно е най-добрият ден за седмицата, а за Девите той е и особено успешен. В петък ще се наложи да се проявите като човек, умеещ да се отдава на съсредоточен професионален труд. Новите инициативи е полезно да се инициират през тази седмица, при това най-добре в четвъртък и петък. Въпреки това, те не бива да бъдат абсолютно нови - по-добре ще е да се внесат частични подобрения в нещо вече съществуващо, но малко недовършено. С други думи да се доведе до съвършенство. Разчитайте на своя интелект и професионални навици, които ще ви позволят да изразходвате рационално своите сили. Вашата делова настойчивост и упоритост не шокира и не притеснява никого, а това е голям плюс.

ВЕЗНИ
  Седмицата е много позитивна и отбелязва началото на период, който вие трябва да посветите на кариерата, своята репутация и достойни социални задачи. Вие можете да заемете отлична позиция в професионален план, да заемете достойно място "под слънцето". Само не си струва да вървите "с рогата напред", във всичко сега е необходима дипломатическа тайна и постоянство в шлифоването на детайлите. В това отношение важни дни са четвъртък и петък. Използвайте благоприятната обстановка. Ако има необходимост да бъдат привлечени средства назаем или крупни инвестиции, да се направи важна покупка, най-подходящ ден за нужната стъпка е четвъртък. Целият период е отбелязан от най-различни позитивни събития, възможност за получаване на приход, за увеличаване на имуществото, сключване на важен договор, дори брак. Всички позитиви имат максимална сила в четвъртък.

СКОРПИОН
  Както и през миналата седмица вие сте активен човек в обществото и в професията. Всичко се получава, много се свършва по отношение на повишаване нивото на знанията, на собствения авторитет. Също така се запазва приоритетът на идеалните, статусни цели пред локалните, материалните: статус, регалии и други социални фактори засега са по-важни от материалното възнаграждение и други подобни неща. Всичко е правилно, защото всяко нещо с времето си, едно нещо с времето ще доведе до друго. Всеки ден от седмицата носи събития, които е нужно да бъдат изтълкувани и интерполирани в бъдещето. От понеделник до сряда всичко е свързано с вашия статус, с място под слънцето и отношението на онези, които са "над вас". Колкото повече доказателства за своята полезност и успешност получите през тези дни, толкова по-уверено можете да се чувствате в бъдеще. В четвъртък и сутринта в петък можете с успех да се обърнете за подкрепа и протекция към приятели. Преломен и сложен момент е петък вечер и събота. Ако ви е писано да се разочаровате в своите надежди или да получите неприятна вест, това най-вероятно ще се случи в тези дни.

СТРЕЛЕЦ
 Затруднения във финансов план и преживявания заради деца или любовни колизии ще имат най-вероятно родените в края на ноември. Локализацията на важни събития в този аспект е петък и събота. Повечето Стрелци могат да изчакат "на сянка" и тогава повратните и понякога разрушителни събития ще ги подминат. Късметът, при това в доста неочаквана обвивка, може да се усмихне именно на ноемврийските Стрелци. За него обаче ще се наложи да се плати скъпо - в пряк и в преносен смисъл. Да се управлява ситуацията сега е почти невъзможно - ситуацията управлява всички нас, може би само с редки изключения. Най-оптимистичната прогноза може да се даде за събитията в сряда и четвъртък. Ако можете, през тези дни насочете своите усилия към онова, което сега е главното за вас.

КОЗИРОГ
Тази седмица задава позитивен фон във вашите отношения от личен и групов характер. Чак до събота вие имате възможност да транслирате в света своите най-добри качества и да се възползвате от възможностите на хората около вас. В работата това е изгодно сключване на договори в юридически рамки, подобряване на личните отношения на основата на ясни правила и разпределение на ролите, приключване с изпити и всичко, което е свързано с повишаване на образованието и разширяването на личната картина на света - пътешествие, духовна част на живота. Сега вие можете да защитите дисертация, да преуспеете в сабствен бизнес или в друго начинание, от което се увличате силно. Има обаче две условия - да правите всичко на законни основания и да не започвате нищо ново, а да доведете до съвършенство онова, което сте започнали по-рано. Най-доброто време за вас е четвъртък и първата половина на петък. Петък вечер носи изпитания за вашата житейска позиция, по-точно за онова, което засяга семейните отношения. Ако сте прави, няма да има и сянка от неприятности. Ако през почивните дни се появи дискомфорт в нещо, вероятно ще ви се наложи да промените нещо кардинално в принципите си и в живота си. Не веднага, но може би през следващата пролет.

ВОДОЛЕЙ
Позитивно се решават проблеми с дългове, кредити, вашите служебни дела и всичко, което може да тежи на човека, да се усеща като грижи и бреме, включително и здравословното състояние. Както и през миналата седмица, дори в още по-голяма степен, ви помагат странични хора или такива, с които имате продължителни стабилни отношения. За уреждането на дела, свързани с финанси, изберете четвъртък. Събитията от петък могат да изведат финансови проблеми, ако те са се натрупали при вас. Не рискувайте в този ден да провеждате някакви парични операции - налични или безналични. Същото е и със съпружеските отношения - в четвъртък вие се наслаждавате на подкрепата и на най-добрите страни на своя брак, а в петък и събота се сблъсквате с "обратната страна на медала". Остава само да ви пожелая и тази страна да ви е по вкуса. Обективно най-трудният момент през седмицата е петък вечерта.

РИБИ
 Всички благоприятни тенденции от миналата седмица действат и дори се засилват. Преди всичко това е позитивното в съпружеските отношения, което в сряда и най-вече в четвъртък ще украси живота ви. Същите тези дни са и най-благоприятни за деловите договорни отношения и за всяка ваша външна дейност с компромисен характер. Околните са настроени към вас доброжелателно и при това деловито. Формалните договори, сключени през тези дни, носят в себе си потенциал за сериозен приход. Ако се заемете с крупномащабни финансови проекти в петък след обяд или в събота, после ще се сблъскате с неочаквани обрати в събитията и с нестабилност, заложена в самия проект. Същото се отнася и за деловите партньори. Вероятността от форсмажорни елементи през този период е максимална, а при вас той задължително ще засегне благосъстоянието ви като такова. Бъдете търпеливи и внимателни доколкото това е възможно.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот