През новата седмица магията на космоса ще ви обгърне с позитивни вибрации

Юли

Седмичен хороскоп до 14.07:

ОВЕН
Обстоятелствата около живота на семейството ще доминират в житейския ви поток през цялата следваща година. Засега те само намекват това предимно по ваша инициатива. През тази седмица си струва всеки ден, с всички сили, както никой друг да формирате позитивните тенденции на зараждащите се семейни събития. Актуална става темата за наследството, общото владеене на имущество, местоживеене и промените, свързани с това. Това не са текущи повърхностни събития - назряват важни промени и размествания. Върви ви любовта или в играта, с пари, които не сте спечелили много трудно. Сериозна сума може да получи онзи, който играе хазарт, има дребен бизнес или работи в сферата на развлеченията. За съжаление, доста голяма част от нея ще отиде за данъци или други принудителни плащания. Показателни в това отношение дни са вторник и сряда. Вашата свободна воля и възможността да управлявате съдбата си е силно ограничена, но сега е и по-полезно да не го правите.
     
ТЕЛЕЦ

През следващите дни и седмици се формира режим, благоприятстващ реализацията на вашите житейски цели и осъществяване на надеждите. Импулсът ще дойде чрез повишаване на знанията, протекция на влиятелен познат или роднина, в процеса на важно познанство, може по време на пътуване. Ще трябва да държите в полезрението си всичко, което се случва в ежедневието, отделяйки и закрепвайки нужното. Не си струва да очаквате нещо принципно ново, ще се развиват набелязаните линии в живота. Равноправните отношения ще се укрепят и оформят или ще изчезнат по волята на друг човек. Не съжалявайте за това, че кръгът на общуване се свива. Приоритетни са отношенията в сферата на брака. Те могат много да ви дадат и от още повече да ви лишат към края на годината. Клиенти, публика, ученици могат да ви дадат стабилност и тежест. Домашните ангажименти през тази седмица не ви радват твърде, но и огорченията са инцидентни - за тях ще съдите във вторник и сряда.

БЛИЗНАЦИ

Светът на вашите битови грижи и рутинна служебна дейност се оцветява с нови багри и възможности. До следващото лято ще се появят редица възможности да повишите нивото на своето благосъстояние, да намерите нужните ресурси, да оживите трудовата дейност. За служителите и чиновниците се появява възможност за издигане по йерархичната стълбица. Вашата професия и навици сега стават онази база, върху която ще се изгради успехът или несполуката. През целия юли вие се намирате в режим на благоприятстване - използвайте това време, за да заемете по-привилегировано положение в живота, да изберете правилния приоритет. Ще ви помогне доброто здраве и умението да поемате върху себе си все по-сложни задачи и ангажименти. Стойте по-близо до влиятелните хора и социалните блага. Потопете се в личните и професионални финансови теми, за да владеете изцяло нужната ситуация.
     
РАК

Обстоятелствата и вие самите, действайки съгласувано, задавате вектора на своя социален и личен успех за много години напред. През целия юли се намирате в режим, благоприятен за вас. Това означава, че всички Раци получават на рождения си ден по-щедър подарък от обикновено. Рождениците от седмицата са пълни със сили и ентусиазъм, което спомага за по-добрия им външен вид, имидж, жизнена сила и стремеж за реализиране на своите способности. За жените предстоящият период е най-добрият за раждане на дете. Онзи, който не насочи своите ресурси към нещо значимо, просто ще напълнее - все пак получената от висшите сили енергия на растеж и развитие трябва да се материализира в нещо. Не разчитайте, че вашите желания ще се сбъднат моментално. Не бързайте за никъде, изяснете си приоритетите. Но и не се бавете - благоприятните дни през тази седмица ще изтекат много бързо.
     
ЛЪВ

Всичко, което е важно за вас в семейството ви, през тази седмица може да се създаде, документално да се оформи и реши психологически - владеене на наследство, имуществени въпроси, неща, свързани с ремонт. През следващите дни можете да получите безвъзмездна помощ - социална или благотворителна, ако имате нужда от нея. В понеделник и вторник формулирайте своите намерения и условията за тяхното постигане. Важното е в резултат на всички събития в душата ви да цари комфорт. Някои преференции и материални възможности можете да намерите и по-далече - като пространство или от тайни покровители. Ако това изискват ангажиментите ви и здравословното състояние - тръгвайте на пътешествие или в санаториум. Това ще ви подкрепи морално и ще ви даде позитивни възможности във вид на нови познанства. Във вторник и сряда вие изглеждате прекрасно, привлекателни сте, което ще ви помогне да постигнете желаното.
     
ДЕВА

Вие като във водовъртеж сте въвлечени в сферата на близки и далечни, формални и неформални отношения. От това как ги използвате, зависи реализацията на вашите дългосрочни планове и изпълнение на надеждите. Разчитайте на приятелите и влиятелни роднини. Засега вие сте само екипен играч. Проверете ефективността на тази роля в петък и събота. В края на август и в началото на септември сте в състояние да преуспеете максимално в своите намерения. Категорично не ви се препоръчва да се обвързвате с кредити и чужди пари. По-добре по възможност освобождавайте се от дългове и задължения. Включително и морални. В любовта - неочаквани и не съвсем приятни обрати в събитията - не изпадайте под влияние. Събота и неделя са пълни с благоприятни събития - преценете ги, какви са, доколко се вписват във вашите планове.

ВЕЗНИ

През следващите две седмици вие редовно се оказвате на нужното място в нужното време, срещате одобрение на най-високо, достъпно за вас ниво. Поощрявайте такъв ход на събитията. Той ще ви доведе до голям успех в кариерата, пик на популярност, известност. Ако за тази цел трябва да смените работата си, направете го. Въпроси, касаещи образованието, рекламно-търговския бизнес, хранителната и потребителската сфери на дейност, изборните длъжности - ето къде ще бъде най-лесно за вас да се реализирате. Бъдете ярки, разкрепостени, демократични и необикновени. Публиката и отделни нейни представители ще оценят това. А вие ще си създадете "социален облик". През тази година се отваря врата, влизайки в нея вие ще се окажете след няколко години на върха на достъпното за вас социално положение. Главното е да си поставите ясни приоритети и цел.
     
СКОРПИОН

В зависимост от възрастта, професията и житейския опит сега вие сте напълно успешни. Благополучно се изпълняват вашите намерения в ролята на абитуриент, претендент, учител и номиниран за звание (премия). Картината на света в най-скоро време се разширява, отварят се нови възможности. Стига това да не бъде прекалено болезнено - както винаги, когато се рушат някои закостенели идеали и убеждения. Но без това няма как да повишиш своята значивост, да се изкачиш на върха. Главното е, че вие сте успешни и значими, благодарение на себе си и съпътстващите обстоятелства. Използвайте всичко това както ви се иска - постигайки юридичеки резултат, постъпвайки във ВУЗ, тръгвайки на път. А още по-добре, сключвайки изгоден договор за престижна работа. Може би в чужбина. И какви ли не още други възможности за поставянето на здрави основи на своя успех. И ръстът на финансовото благополучие скоро ще стане следствие от това. От понеделник и до четвъртък правете постъпки, които ще повдигнат вашия социален статус.
     
СТРЕЛЕЦ    

Някои обстоятелства започват да ви намекват за промяна на дълготрайно установения начин на живот. Това може да бъде перспективен преход в друга организация, професия, в друго гражданско или имуществено състояние. Много неща зависят от друг човек, който ще стане маркер на този преход. Ако през юли и август се случи нещо важно, можете да смятате, че стартът е успешен. Сега сте късметлии, резултатни, имайки си работа с имущество и боравейки с парите на други хора и организации. Например високият доход от клиенти, работа в банка, доход от съвместно имущество със съпруг и други варианти на съприкосновение с парични потоци. Дори да са критични към други обстоятелства, те ще ви дадат възможност да изпъкнете, да подобрите социалния си статус, за използвате своето вродено достойнство и престижа в очите на другите хора.    
     
КОЗИРОГ    

През юли и август вие можете да подобрите своето положение в обществото, сключвайки престижен брак или изгоден делови договор. Популярността подпомага участието в обществено движение или в актуална социална програма. Например, по защитата на семейството и детството. Тъй като вашият успех в голяма степен зависи от благоприятните обстоятелства, публика, съпруг и делови партньор, важното е да се окажете в нужната среда. Струва си да се доближите до това осъзнато и деловито, разширявайки кръга от близки хора. Можете да смятате целия период до следващото лято като време за благоприятни обстоятелства и "добри хора", много от които са готови да ви окажат протекция, покровителство. В понеделник формулирайте своите приоритети за цялата една година, запишете ги, фиксирайте чрез постъпка. Не забравяйте за благополучието на своето семейство.    
     
ВОДОЛЕЙ    

През следващите седмици и месеци позитивният акцент пада върху областта на ежедневните задължения и служба. Като минимум - подобрение на условията на труд и периодично получаване на крупни бонуси. Значи си струва да откриете за себе си такива възможности - да вземете допълнителни проекти, да поискате сериозно по-комфортни условия на труд, социални гаранции, повишения и поощрения. Вие непременно следва да посетите това лято и после - пак, престижен санаториум, където още не сте били. Работа като такава се добавя, особено през втората половина на юли и през август. Ако сте здрави, през това време е по-добре да работите, за да завоювате авторитет и всички полагащи се към него блага. В новолуние формулирайте за себе си "перспективен план".
 
РИБИ    

През втората половина на юли и целия август вие живеете в благоприятни условия на получаване на социални отстъпки, делови и лични преференции в някаква значима за вас област и гаранции за успех на своите делови начинания. Дори далечни роднини могат да станат през това време уважавани и полезни. От друга страна, чисто личният живот носи радост и влюбеност - конкретно в някого или в самия живот. Най-щастливи и успешни сега са февруарските Риби. Но не само те - дишайте с пълни гърди, търсете нужното течение и от време на време проверявайте своя късмет в дребните неща. Намерите ли стотинка на пътя, може да осъществите сериозна финансова операция. Сънували сте запомнящ се сън, - също е подсказване. подобни знаци идват от подсъзнанието и много ви помагат. Важното е да имате увереност в себе си и вяра в своя успех.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот