Седмичен хороскоп: ще се радвате на романтика и топлина

Юли

Хороскоп до 09.07

ОВЕН 21.03 – 20.04

Хората, с които ще общувате през седмицата, както и контактите, които ще завържете, са изключително важни за бъдещето ви.
Периодът включва интересни пътувания с цел, както и много нови преживявания, които ще ви заредят с положителна енергия.
Новини, покана или предложение ще ви изненадат приятно. Резултатът от тези събития ще повлияе действията ви в голям аспект до края на годината.
Малка нова придобивка ще ви зарадва, напомняйки ви колко малко му трябва на човек, за да се усмихне.

Началото на седмицата ви връхлита с най-прекрасните неща. Рядко се случва всичко хубаво за определен период да се стане още в началото. Но такъв е вашият случай. Това ви амбицира и кара да се трудите с повече желание и по-усилено, както и да вършите всичко с една идея повече любов.
Това е причината в средата на седмицата да сте размечтани. Ще ви се случат забавни неща, а ще имате и поводи за много усмивки.
Петък и събота са очарователни дни – стресът и притесненията са стара история…
В неделя имате цялото време на света…за да се наспите!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За родените под знака на Телеца през тази седмица ще възникне неочаквана благоприятна възможност или ситуация. Това може да има връзка с по-добър доход, полза от договор или финансов документ.
Собствените ви усилия и труд ще бъдат възнаградени именно сега. Вече е дошъл моментът.
Късметът е на ваша страна и в съдебно естество и въпроси. Всичко ще се развие така, както искате.
Успехът на някой близък човек също ще ви повлияе. Това най-вероятно ще бъде някой от приятелския ви кръг.

Понеделник и вторник ви сварват неподготвени в конфликти, в които не желаете да участвате. Уви, някой ви въвлича в това, а вие трябва да намерите начин да се измъкнете. Но в останалата част от времето, всичко ще протича благоприятно за вас.
От сряда до петък сте заети да гоните успеха си, правейки големи и малки крачки в различните сфери, в които искате да се издигнете. Действате вдъхновено и мотивирано.
Уикендът ще бъде вълнуващ, като неделята ще бъде по-богата емоционално.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Представителките на зодия Близнаци ще бъдат заети с множество работа през тази седмица. Разбира се, това в никакъв случай не е лошо – ще се сдобиете с допълнителен доход, ще развиете нови умения, а и ще влезете в ритъм отново, след отпускарския сезон. Сега ще трябва да разпределяте времето си по-прецизно, тъй като не искате да пренебрегвате нищо от това, с което искате да се занимавате – спорт, музика или просто четене на книга… Това, че имате динамичен график, ви тонизира и поддържа енергични.
Всичко това ще ви провокира и да вземете някои смели решения. На прага сте на промяна, която ще преобърне живота ви. Досега сте се страхували да направите крачка към нея, тъй като това ще направи нещата различни почти във всеки един аспект. Но желаете това силно и смятате, че сте готови. Сега е правилният момент да разберете дали това е така.

В понеделник и вторник общуването е леко и приятно. Вие сте хора с чувство за хумор, които умеят да спечелят и най-трудната персона. Сега това ваше обаяние е много по-силно. Използвайте го в своя полза.
От сряда до петък искате да прекарате повече време с близките си. Това е много важно за вас. Макар и графикът ви да е пълен, ще трябва да намерите начин да споделите някои моменти с любимите си хора. Сега вероятно има и повод, който ще ви събере.
През уикенда вниманието ви обаче ще бъде насочено само към един специален човек.

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица ще получите шанс да разрешите проблем, който ви притеснява от известно време. По един или друг начин ще имате възможност за личен или професионален успех.
Мислете повече, но и действайте повече – не губете време. Колкото по-бързо започнете да готините целта си, толкова по-добре.

Бъдете отворени към предложения, към новите начинания и възможности.
Ще запомните седмицата със съдбовно събитие, което касае най-вече личния ви живот и ще преобърне много перспективата ви.

„Колкото повече, толкова по-добре“, казват хората. Вие сте на това мнение в началото на седмицата. Сега имате повече избор и повече шансове за реализация на желанията ви Всичко, което се случва в тези дни, не е твърде „грандиозно“ за вашия вкус – готови сте да рискувате, както и да се впуснете в по-непознати сфери, с идеята да станете експерти след време.
От сряда до петък си прекарвате страхотно с приятели и близки. Сега е добър момент да правите планове относно пътувания и почивки. Ако го решите бързо, може би този уикенд ще се наслаждавате на красиви гледки.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Представителките на зодия Лъв през тази седмица ще имат важен ангажимент към жена. Най-вероятно тя е сред вашите роднини. Жените в семейството като цяло ще бъдат причина за много събития през тази седмица: лични празници, изненади или пък новини.
Като цяло, периодът ще бъде динамичен и ще си поставите нови неща за цел. Амбицията е неизменна част от Лъвиците, тъй като те не обичат да бъдат в застой.
Ще мислите много за някого скъп на сърцето ви. Този човек е огромен фактор в живота ви и тъкмо сега ще окаже голямо влияние върху някои ваши действия.

В началото на седмицата сте перфектни във всяко едно отношение. Изпълнявате всичко в срок, имате неизчерпаем запас от енергия и всичко се получава с лекота за вас. Каквото и да правите, нека сърцето ви да бъде ваш водач. Продължавайте с увереност и гордо вдигната глава.
От сряда до петък ще бъдете по-интровертни, но тези дни ще бъдат сериозни, тъй като ще вземете доста важни решения.
През уикенда ще се радвате на романтика и топлина.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Този период ще бъде странен за повечето Деви, тъй като миналото и бъдещето ще се съчетаят по неочакван начин. Хубавото е, че това ще ви предостави най-добрия начин да преодолеете нещо.
Не се страхувайте от възможностите за неуспех. Девите имат добра визия за нещата и могат да преценят развоя на събитията отрано.
Но не търсете отговори на въпроси, които само бъдещето може да ви даде. Твърде много премисляте някои неща, а трябва просто да се пуснете по течението.

В началото на седмицата се случват прекалено много неща, за да осмислите всичко наведнъж. Забавно е да сте ангажирани с много дейности, но понякога е нездравословно, ако се прекали. Дайте си малко почивка и си поемете дъх. Ще работите два пъти по-добре, ако отдадете необходимото време на всичко. А това може да стане само, ако започнете едно по едно да вършите всичко, но в никакъв случай наведнъж.
От сряда до петък ще продължавате да сте продуктивни и все така заети. Но правите планове, обсъждате идеи и сте в добра форма.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот