Магията на щастието нежно докосва 3 зодии през настоящата седмица

Юли

Седмичен хороскоп до 14.07:

ОВЕН 21.03 – 20.04

През тази седмица Овните ще направят някои инвестиции, които ще им донесат комфорт и спокойствие. Може да имате други разходи, но по добър повод – празници, за които ще търсите подаръци.
Важно е да си съставите определен финансов плат, тъй като независимо какви неща се случват около вас, някои са по-приоритетни от други. Трябва да сте сигурни, че разполагате с необходимото за ценни неща като образование, обучение, здраве, дом и т.н.

Възможно е да предприемете пътуване. Възползвайте се от разнообразието, което ще ви донесе смяната на обстановката.

В началото на седмицата се събуждате с идеята за нещо голямо, което може ви донесе значителни успехи. Това е всичко, за което можете да мислите, така че прибегнете към действия.
От сряда до петък общуването е най-важният фактор. Трябва да говорите, но и да слушате, трябва да споделяте, но и да позволите да ви споделят. Това ще ви накара да прозрете много неща – както в личен, така и в професионален план.
Уикендът ще бъде емоционален (в добрия смисъл на думата).

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Този период ще бъде от изключително значение за Телците, тъй като тъкмо сега ще се наложи много важни решения да бъдат взети. Напускане и смяна на работното място, раздяла или развод, дългосрочно заминаване… Готови сте за съвсем ново начало, независимо, че в началото всичко изглежда непознато и страшно – в това се крие вълнението и тръпката от новите неща. Късметът е на ваша страна.
Много други събития ще ви накарат да бъдете силно обнадеждени за месец септември. Ще имате високи очаквания.
Планирайте действията си добре, така че да се чувствате удовлетворени от решенията си. Компромисите, които правите, в никакъв случай не трябва да бъдат със самите вас.
Нещата, които няма да можете да контролирате, ще се стекат по собствения си начин така или иначе – затова недейте да се притеснявате и да хабите енергията си по тях.
Въпреки трудностите, с които се сблъсквате, ще бъдете обградени от любов. Това ще ви даде много смелост.

В началото на седмицата сте готови да рискувате. Това е нещо, което не сте правили отдавна, а сега е просто повече от необходимо. Освободете се от предразсъдъците си, които ви пречат да постигнете нещо. Не се смущавайте от спонтанността си, не избягвайте дългите разговори, не се чувствайте гузни за това, което ви носи удоволствие.
От сряда до петък ще получите множество положителни резултати, което ще ви обнадежди за следващия ви ход.
През уикенда ще имате възможността да покажете лоялността си към някой, който ще има нужда от нея.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Периодът е благополучен за представителките на зодия Близнаци. В добра позиция сте да правите преговори, срещи, интервюта и презентации.
Неразположенията, с които може да се сблъскате през седмицата, ще бъдат главно емоционални. Някой може да ви провокира, засягайки честта ви. Близнаците са хора, които ненавиждат да бъдат третирани несправедливо. Тази нанесена ви обида може да ви коства някой от хората в обкръжението ви – но за добро. Не се нуждаете от персони, които не се държат достойно с вас.
В професионален план при вас всичко ще се стича перфектно. Възползвайте се от късмета си, за да повдигнете въпроси, за които сте чакали удобен момент.

В началото на седмицата изследователският ви дух се пробужда и ви води в повечето ви действия. Любопитни и развълнувани сте да научавате нови неща – особено, ако те могат да ви бъдат от решаваща полза.
От сряда до петък ще имате нужда да прекарате известно време с любим за вас човек. Работата и ангажиментите ви карат да изпускате много моменти, които биха могли да бъдат споделени. През тези дни ще имате възможността да помислите за себе си, а също и да обърнете внимание на важните хора около вас.
През уикенда ще предприемете някои големи стъпки, които ви доближават до много желана цел.

РАК 22.06 – 23.07

Около представителките на зодия Рак ще има важни събития, свързани с близки и роднини.
Периодът е изключително подходящ за ремонти, подобрения, нови покупки и оборудване у дома.
През тази седмица ще имате възможността да реализирате стара мечта или голямо ваше желание, което до момента за вас е било безвъзвратно отлетяло. Трябва да направите избор дали ще се възползвате от този шанс. За много от вас приоритетите вече са различни, а и удоволствието, което е щяло да ви достави това преди, вече не е същото.
Много от отношенията ви ще бъдат подложени на изпитания. Това ще създаде известно напрежение у вас, но помнете, че само така ще разберете коя връзка с даден човек е истинска.

В понеделник и вторник на работното място вие сте мозъкът на всички идеи. Всеки се опитва да черпи от вдъхновението и енергията ви. Сега е моментът да покажете лидерските си умения и да поемете контрол над нещата. Накрая ще се радвате на невероятни резултати.
От сряда до петък сте изключително щастливи, тъй като имате множество поводи да бъдете. Внасяте благоприятна промяна във всяка област в живота ви и това ви прави толкова щастливи, че буквално ви се танцува по улиците. Погледът към миналото не ви се нрави, което означава, че може би ще се разделите с нещо, което държите да оставите зад себе си.
През уикенда ще проявите твърдост в някое отношение – но нали тъкмо успешните хора са твърди!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Родените под знака на Лъва ще имат много романтична седмица, изпълнена с невероятни емоции. Няма значение дали имате партньор, или не – романтиката може да ви „сполети“ когато и където най-малко очаквате.
Като цяло, периодът ще бъде полезен и успешен по много начини. Очаквайте събития, които ще ви донесат нови възможности. Нещата, които сте започвали, ще се развият в благоприятна посока и сега ще видите това съвсем ясно.
Извлечете максимума от всеки шанс, който имате. Така ще осъществите успешни планове и идеи, както в професионален, така и в личен план. Нови контакти, нови предложения и полезни уроци ще препречат пътя ви. Вие избирате какво да правите оттук нататък.

В началото на седмицата обирате лаврите във всяко едно отношение. Вие се трудите усърдно, предлагате най-добрите си идеи и допринасяте за благоприятното развитие на всичко около вас. Това определено се забелязва и оценява от правилните хора. Това признание ще означава много за вас.
От сряда до петък ще научите много неща, разбирайки кое действително има първостепенно значение за вас. Често го забравяте, тъй като се случва твърде много в ежедневието ви. Добре е някой или нещо да ви напомни за тези ценности.
През уикенда открийте начин да приложите талантите си в услуга на по- голямо благо.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дойде и времето, в което Съдбата се усмихва на Девите. Тези събития ще бъдат повод за много радост при повечето представителки на зодията.
Периодът е важен и заради възможностите, които ще се отворят пред вас. Ще можете да се възползвате от дадени ситуации във ваша полза, както и да получите помощ, съвет, защита или пък предложение. При всяка една от вас това ще бъде строго индивидуално, но едно е сигурно – всичко, което се случва в момента, ще се развие в положителен аспект.

Уповавайте се на хората, на които можете да разчитате истински. Не се доверявайте на всекиго наивно, тъй като не всички са такива, каквито вие очаквате.
Вложете енергията и времето си в неща, които си струват отдаденото.

В понеделник и вторник любовта е във въздуха. Ще се почувствате много специални – дори необвързаните Деви. Химията между вас и онзи някой е наистина голяма, караща пеперудите в стомаха ви да танцуват.
От сряда до петък поставяйте ясно целите си и работете върху тях – дайте всичко от себе си. Всичкият този труд ще ви се върне под формата на мечтания резултат.
През уикенда имате неотложни ангажименти, но пък е хубаво да успеете да отделите време за себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За представителките на зодия Везни голяма част от събитията през тази седмица ще бъдат непредсказуеми. Няма да можете да контролирате много неща, но пък ще се научите да запазвате спокойствие, когато нищо не зависи от вас и действията ви.
През този период ще се видите с някой, който е изключително важен за вас, но не сте могли да му обръщате достатъчно внимание в последно време. Разговорите, които ще проведете, ще бъдат решаващи за бъдещето ви. Можете да получите най-добрия съвет именно от този човек.
Новите контакти, които завързвате, също ще бъдат от значение.
Вглеждайте се в детайлите, грабвайте възможностите и се целете в правилния миг.

В началото на седмицата ще бъдете съпричастни към някого. Проблемите на този човек чувствате като свои и с радост подавате ръка. Това няма да бъде забравено.
От сряда до петък вие откривате перфектната хармония със себе си. Важното е да разпределяте времето си правилно, така че да можете да не правите нещо за сметка на друго. Трябва да можете да се отдавате на всичко, което е важно за вас и което обичате.
Краят на седмицата ще бъде щур и вие ще се забавлявате много.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица ще трябва да се придържате към плановете си, за да може успешно да смогнете с всичко, а и да постигнете желани цели. Имате добър и прецизен поглед към нещата, като не ви липсва и прецизност. Затова се доверете на себе си и следвайте стъпките, които сами сте си поставили.
Възможно е определено събитие да ви отвори очите за нещо, което досега ви е заблуждавало. Затова седмицата е особено важна, тъй като някои илюзии досега са ни създавали немалко пречки.
Възможности за пътуване, както и контакт с хора от далеч, също ще бъдат фактор през тази седмица.

В понеделник се налага да избягате изцяло от дадена ситуация, която ще ви направи по-скоро губещи. В нея вие нямате избор, нито нещо зависи от вас. Съсредоточете се върху собствените си приоритети и подминете подобни пречки.
От сряда до петък консервативното отношение към някои неща е във ваш плюс. Освен това не таите излишни очаквания, което ще ви предпази от евентуални разочарования, свързани с определени хора.
Уикендът ще бъде предизвикателство. Но вие сте напълно готови за него.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Покана, важна новина или предложение ще препречат пътя ви през тази седмица. Това ще бъде малко неочаквано, но пък – добре дошло.
През този период ще имате възможността да съживите някои стари идеи и планове, свързани с вашето семейство или бизнес. Трябва внимателно да разгледате от всички ъгли подробностите за реализацията им. Но е добре да знаете, че тъкмо сега обстоятелствата изглеждат много благоприятни и късметът е на ваша страна.
Приятелските ви отношения са важна част от всичко, което правите. Тази седмица не прави изключение: ако търсите адекватен съвет, допитайте се до приятел.

Изпълняването на всичко в срок, както и високите изисквания, са вашият метод на действие в началото на седмицата. Този амбициозен подход ще ви донесе добри резултати. Това, че сте хора на думата си, ви отличава от тълпата.
От сряда до петък гледате философски над ситуациите, в които попадате. Трудно е за околните да разберат това, така че ще бъдете по-скоро сами в тези ви разсъждения. Само някой от близките ви приятели би могъл да вникне заедно вас в сърцевината на нещата.
В събота и неделя следвайте желанията и инстинктите си. Каквото и да желаете, дайте си го. Това трябва да бъдат дни на радост и изобилие.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица ще ви изненада с документ, договор или споразумение. Всичко това ще бъде свързано по-скоро с финансови въпроси.
Периодът е добър за решаване на проблеми, които сте отлагали до момента.
Възможността да постигнете успехи в работата е голяма, така че не се колебайте да грабнете възможностите, които ви се предоставят. Неочаквани събития или новини могат да променят доста от плановете ви за септември.

В началото на седмицата е важно да запазите самообладание, дори в най-напрегнатите моменти. Ще попадате в ситуации, в които ще бъдете силно раздразнени, но не трябва да се поддавате на провокациите.
От сряда до петък ще задържите усмивката си дълго, тъй като някой ще се старае да я поддържа на лицето ви. Ще се чувствате обичани и щастливи, което ще ви мотивира към нови и смели дела.
През уикенда трябва да откриете съвършения баланс между спонтанността и разума.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

За представителките на зодия Водолей седмицата е изпълнена с големи надежди и очаквания. Различни събития ще ви дадат множество възможности, които не сте и предполагали, че ще получите. От друга страна, за някои неща няма да бъдете подготвени. Но ще трябва да ги посрещнете и да минете през това, за да продължите напред.
Вие сте всеотдайни и съпричастни хора, което ще ви накара да помогнете на някого в труден момент. Това вероятно ще бъде жена, която във ваше лице ще срещне надеждата, от която се нуждае.
Новините, които ще получавате, ще са главно положителни. Ако се сблъскате с някои разочарования, то те ще бъдат незначителни и моментни.

В началото на седмицата обръщате внимание на малките неща, разбирайки, че определени промени ви носят огромно щастие в живота. Миналото продължава да живее във вас, но начинът, по който го обръщате към бъдещето, е много ценен.
От сряда до петък ще се радвате на много романтика и емоции. Динамиката няма да напусне ежедневието ви – постоянно ще се случват много и различни събития.
Уикендът ви ще бъде като на филм – вълнуващ и непредсказуем.

РИБИ 20.02 – 20.03

Седмицата за вас ще бъде специална и съдбовна. Ще очаквате събитие или новини, които ще определят до голяма степен вашето бъдеще.
Сега ще бъдете съсредоточени върху себе си, но и върху близките си. Трябва да прекарвате повече време с любимите си хора, а напоследък все не можете да го направите.
Може да имате недоразумения с определени хора. Това ще се дължи на основните ви разлики и контрастни възгледи за живота.
Не се доверявайте сляпо на случайни персони – наивно е да смятате, че всеки е добронамерен на сто процента.

Началото на седмицата отключва артистичните ви таланти. Напоследък не сте могли да им се отдадете, но е добре да не забравяте, че не сте загубили докосването си в тези неща. Задвижвани сте от нещо дълбоко във вас, което ви вдъхновява и съживява.
От сряда до петък трябва да добиете яснота относно това накъде отивате в бъдеще и какво искате да правите. Готови ли сте да тръгнете след целите си, поемайки отговорността и рисковете? Някои събития може да ви помогнат в отговорите, които търсите.
В събота и неделя отделете повече време на себе си. Четете, тренирайте, пазарувайте – каквото ви идва отвътре.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот