Оксана за настоящата седмица на юли: ще ви погали дъха на любовта

Юли

Хороскоп до 14 юли:

Овен:

С настъпването на новата седмица е изключително важно да разпределите изпълнението на ангажиментите си така, че да смогнете да приключите с най-важното на този етап. Постарайте се да конкретизирате какви очаквания имате от подчинени и колеги, за да постигнете максималната ефективност, от която се нуждаете. До средата на периода не предприемайте действия, които биха могли да ви поставят в неизгодна позиция пред влиятелна особа. Постарайте се да си изградите нагласата на човек, който знае какво търси и как да го постигне, дори и обстоятелствата около вас да не са на ваша страна. Действайте ефективно, за да започнете да изпълнявате и да приключите всички спешни задачи. Придържайте се към текущите си отговорности, но също така се стремете да се заемете и с някои задачи изцяло от личен характер. Добре е да отделите достатъчно време за инициативите, при чиято реализация ще успеете да постигнете увеличение на приходите си. Около средата на седмицата планирайте правилно предстоящото подписване на споразумение или друг вид договор и се насочете към това. Пазете се да не давате обещание,  което не може да изпълните! Имайте предвид, че част от хората в прякото ви обкръжение ще наблюдават зорко всяко ваше действие и ще преценяват всяка ваша дума! В края на седмицата ще печелите чрез публикации и всякакъв вид обществена дейност, така че не отхвърляйте възможностите, които съдбата ви предоставя. В случай че ви бъде даден шанс да започнете нещо ново, то на всяка цена обмислете стратегията, с която ще достигнете успешно до финала. През почивните дни ще се нуждаете от близостта на интимната половинка и на членовете на семейството си, което със сигурност ще има позитивен ефект върху вас. Опитайте да релаксирате пълноценно! На много от вас ще им се наложи да се справят с редица предизвикателства от битов характер. Действайте с разбирането, че с личните си действия и решения определяте както настоящето, така и бъдещето си.

 

Телец:

Още в началото на седмицата много от вас ще искат да се заемат с осъществяването на неотложните задачи, но е твърде възможно да се сблъскате с някои непредвидени затруднения, чието разрешаване няма да зависи от пряката ви намеса. Концентрирайте усилията си върху главното и нещата около вас ще се подредят от само себе си. До средата на периода се съсредоточете върху главното, като оставите на заден план делата, с които може да се справите и в друг, по-подходящ от сегашния момент. По вълнуващите ви въпроси потърсете съдействие от особа, която има необходимите познания или опит. Стремете се обаче, крайното решение да е изцяло ваше, за да съхраните стабилността, която сте извоювали с много ограничения и с труд. В професионалната сфера не се впускайте в приключения, особено ако ви липсват необходимите познания. На работното място направете преценка докъде реално се простират възможностите и знанията ви, преди да предприемете каквито и да било промени. Около средата на седмицата много от вас ще се изправят пред сериозни предизвикателства от материален характер, особено ако не сте успели да погасите свое старо задължение към частно лице или някоя организация. Заложете на релаксиращи занимания, които ще ви помогнат да се освободите от стреса! В края на седмицата не се занимавайте с безперспективни инициативи от делови характер, дори и да целите да подпомогнете близък, приятел или колега. Добре е да отделите достатъчно време и да обмислите идеите, на които възнамерявате да се посветите в най-скоро време. През почивните дни не поемайте конкретни ангажименти, особено ако планирате да осъществите пътуване с цел отдих. Срещите и контактите с приятели и близки, които не сте виждали отдавна, ще имат позитивен ефект върху вас. Не приемайте твърде драматично трудностите от личен характер, които ви създава приятел или познат. Постарайте се да организирате осъществяването на делата си адекватно и съобразено с възможностите, които съдбата ви предоставя в момента.

Близнаци:

През първия делничен ден организирайте осъществяването на инициативите си така, че да приключите с всичко важно в срок и същевременно да планирате изпълнението на най-неотложните си задачи през идващите дни, дори и седмици. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри! До средата на периода не оставайте безразлични към възможностите, които ви се предоставят в професионално отношение. Пред много от вас ще се появят шансове да бъдете поставени на значително по-благоприятна позиция от тази, на която бяхте до момента – защото не познавахте когото трябва. Не се впускайте да изпълнявате инициативи, за които ви липсва широката поддръжка на влиятелни особи. Много от вас ще почувстват в материален план значително намаляване на напрежението, на което бяхте подложени през изминалата 2013 година. Планирайте бъдещите си инвестиции. Около средата на седмицата отличната ви информираност и вроденият усет да предвиждате събитията с няколко крачки преди всички останали ще ви помогнат да се възползвате от отличните шансове, дадени ви от съдбата. Имайте готовност да преосмислите и някои от предложенията, които ви отправя влиятелна особа или приятел. В края на седмицата много от вас ще печелят чрез добре подбрани думи и изказвания пред широка аудитория. Стремете се да осъществявате инициативите си с постоянството на човек, който знае какво иска и най-вече как да постигне набелязаните цели. През почивните дни много от вас ще копнеят да разнообразят свободните от служебни ангажименти часове. Постарайте се да доставите радост на партньора в любовта с малък жест на внимание. Много от вас ще имат шанс да се заемат с осъществяването на своя лична инициатива. На част от вас ще се наложи и да преодолеят затруднение от битов характер, което напоследък не ви даваше покой.

Рак:

В началото на седмицата заложете на умереното темпо на работа, като преди това сте проявили търпение да се информирате изключително добре за всичко ново, настъпващо около вас в делови план. Важно е да не се поддавате на каквито и да било манипулации, тъй като това ще ви попречи да си изградите реална представа за нещата, които ви заобикалят. До средата на периода много от вас ще почувстват, че създалите се в професионалната сфера обстоятелства се подобряват значително. Действайте без каквото и да било колебание, особено ако забелязвате тенденция и отлична възможност да разполагате с широката подкрепа на хората в прякото си обкръжение. Изключително важно е да се заемете с тези свои инициативи, които биха могли да ви осигурят просперитет и най-вече стабилност в материалната сфера. При положение че липсват достатъчно благоприятни условия, на всяка цена направете цялостна равносметка на положението, в което се намирате, преди да предприемете каквато и да било решителна стъпка в едно или друго направление. Около средата на седмицата разрешавайте проблемите си своевременно, за да успеете да овладеете ситуациите преди затрудненията да са станали неразрешими! В случай че обстоятелствата ви позволяват, то на всяка цена се насочете към изграждане на взаимно доверие мужду вас и хората, с които работите в тясно сътрудничество. В края на седмицата потърсете подкрепата на приятел или колега, в случай че изпаднете в затруднено положение. Опитайте да планирате изпълнението на инициативите си така, че да успеете да отделите достатъчно време и за семейството си, особено ако се налага да разрешавате конкретни проблеми. През почивните дни много от вас ще бъдат приятно изненадани от новина от личен характер, която дълго сте очаквали – в случай че има възможност, не се колебайте да празнувате в най-тесен приятелски или в роднински кръг. Много от вас ще успеят да разрешат спорен въпрос, възникнал в отношенията с член на семейството, но като че ли по-вероятно – с интимната ви половинка. В случай че трябва да се отправите на път, то се опитайте максимално бързо да изпълните останалите си отговорности, които също не търпят отлагане във времето.

Лъв:

С настъпването на седмицата се постарайте да изпълните професионалните си задължения така, че да отговорите на изискванията, които ви поставя началник, клиент или високопоставена особа. Имайте готовност да промените предварителните си планове, ако забелязвате, че делата ви не се развиват по очакваното от вас направление. До средата на периода не очаквайте чудеса в професионално отношение, освен ако не сте предприели необходимите ходове в това направление, за да се случат – благодарение на личната ви воля и на отлична организация. Действайте последователно и вероятността да се сблъскате с непредвидени затруднения чувствително ще намалее. Изключително важно е да заложите на правилната преценка, която ще ви предпазва от допускането на нежелани грешки в най-неподходящия момент. В случай че обстоятелствата за вас се подредят по най-благоприятния начин, на всяка цена изяснете някои недоразумения, възникнали в отношенията ви с колеги. Около средата на седмицата много от вас ще успеят да постигнат стабилност в материално отношение, и то благодарение на пари, върнати ви от познат, колега или близък, когото подпомогнахте преди време. Опитайте да заделите известна сума настрана, за да я използвате в случай на нужда. Вземете мерки срещу възникнало здравословно неразположение. В края на седмицата търсете логични отговори на въпросите, които ви вълнуват. Опитайте се да бъдете максимално ефективни, когато предприемате ходове на работното си място. В случай че се открие възможност за промяна, която да ви осигури по-добър пост или по-високи доходи, то не се отказвайте да изпробвате късмета си. През почивните дни следвайте потребностите си и не пренебрегвайте сигналите, че тялото ви е напълно изтощено. Добре е да укрепите защитните сили на организма си, защото само така адекватно ще посрещнете новите делови отговорности с началото на новата работна седмица. Изключително важно е да действате така, че да съхраните финансовата си стабилност – избягвайте да изпадате в каквито и да било крайности в това направление. Част от вас ще бъдат приятно изненадани от любимия си човек.

Дева:

През първия делничен ден се съсредоточете върху инициативите, чието осъществяване оставихте за след празниците поради една или друга причина. Имайте предвид, че на този етап няма да бъде възможно да се захванете с всяко нещо, което искате, защото за много от вас това ще означава да оставите всичко текущо настрана! До средата на периода преодолейте вътрешната си неувереност и оставете колебанието на заден план. Постарайте се да проявите воля да доведете всяка започната от вас инициатива до успешен завършек. В случай че недоброжелател ви предизвика, то реагирайте спокойно и от позицията на човек, който знае какво търси и как да го постигне. С внимание правете инвестиции в недвижимо имущество или в инициатива, за която ви липсват достатъчно познания. Създайте си нагласата на победител и ще се превърнете печеливши, но не и без да преодолеете някои ограничения, наложени ви от външни обстоятелства. Около средата на седмицата концентрирайте усилията си и се посветете на дела, които биха могли да ви осигурят значително развитие както в кариерата, така и в материалната сфера. Добре е да избягвате да предприемате каквито и да било рисковани ходове. Обърнете внимание на здравето си, особено ако в последно време съзнателно го пренебрегвахте. В края на седмицата не заобикаляйте установените на работното ви място правила, а, спазвайки ги, се стремете да осъществявате намеренията си. В случай че се изправите пред определени трудности, то е добре да прецените възможностите си и да потърсите нужната подкрепа. През почивните дни смело се изправете пред проблемите от личен характер, за да ги разрешите по-адекватно. Ако нещата за вас се подредят възможно най-добре, то не се колебайте да продължите, за да затвърдите постигнатото. Преодолейте трудностите, които изпитвате при общуването си с най-малките членове на семейството. Опитайте се да не давате обещания, които реално няма да успеете да изпълните.

Везни:

През първия делничен ден организирайте изпълнението на инициативите си така, че да не се натоварвате с твърде много неща едновременно. Поставете на преден план тези свои ангажименти, които не търпят отлагане във времето. Обмислете как да изпълните личните си задачи, защото не е добре да ги пренебрегвате за сметка на работата. До средата на периода следвайте правилата, установени в сферата, в която работите, за да успеете да се справите с изпречващите се по пътя ви предизвикателства. Опитайте да бъдете достатъчно добре мотивирани по отношение на делата, с които възнамерявате да се заемете. Заложете на правилната преценка и потърсете съмишленици сред приятелския си кръг. Организирайте адекватно реализацията на инициативите си, като се съобразявате с това, което съдбата ви дава. В случай че колега или познат ви предизвика към определена реакция, е важно да подхождате към обсъжданото с огромна гъвкавост и с разбиране. Около средата на седмицата се постарайте да осъществите полезни връзки и контакти както в професионален, така и в личен план. В случай че се открие възможност да сложите край на сътрудничество, което отдавна не ви носи желаното удовлетворение, не се колебайте да направите това! В края на седмицата много от вас ще трябва да направят някои разходи, за да подобрят цялостно деловото си положение. Когато търсите съмишленици, се опитвайте да се обосновавате добре. В случай че изпитате разочарование от приятел, не допускайте да изпадате в крайности – нито в емоциите, нито в действията си. През почивните дни много от вас ще вземат решение да направят определена промяна в личен план. За част от вас това ще е свързано с преместване от едно населено място в друго, а други ще решат генерално въпросите, които от известно време ви вълнуват. Не давайте пари назаем, дори и да се чувствате спокойни в това направление! Много от вас ще открият съмишленик в лицето на приятел, когото в последно време пренебрегвате – по неясни дори и за вас самите причини. Моментът ще бъде важен за тези от вас, които възнамеряват да извършат промяна в живота си.

Скорпион:

Още в началото на седмицата концентрирайте усилията си върху главното! В случай че ви се предостави правото да избирате между няколко възможности, то го направете разумно, така че да подобрите цялостно живота си. Финансовото ви положение няма да е розово, така че преценявайте всеки свой разход. До средата на периода много от вас ще почувстват значително подобрение от материален характер. Постарайте се да подхождате с разум към всяка инвестиция, която възнамерявате да реализирате, за да не нарушите постигнатия от вас баланс на приходите и на разходите си. Освободете се от ангажиментите, които не ви носят позитивни резултати в професионалната сфера. В случай че се открие възможност да извършите някои промени, не ги забавяйте, защото от тях в бъдеще ще зависи както деловата, така и материалната ви сигурност. Около средата на седмицата не взимайте страна в чужд спор, тъй като ще загубите заради тази своя позиция! Постарайте се да проявявате неутрално отношение към делата, които касаят интимната половинка или член на семейството ви, особено ако никой от тях не е потърсил мнението ви. В края на седмицата е добре да противодействате на опитите на околните да ви поставят в немилост, особено и ако сте техни подчинени или по някакъв начин сте зависими от тях. Заради готовността си да помогнете на приятел в нужда ще си осигурите истински съмишленик в негово/нейно лице. През почивните дни не пренебрегвайте съветите на приятел, близък или член от семейството ви и предупрежденията, които ви отправя. Нещата за вас ще бъдат многократно по-благоприятни отпреди, но трябва да повярвате, че ще успеете да се справите с всяка изпречила се на пътя ви трудност. Не се опитвайте да криете истинските чувства, които изпитвате към интимната си половинка. Борете се за личното си щастие, като се научите на търпение и постоянство.

Стрелец:

С настъпването на седмицата, ако добре обмисляте какви промени да предприемете, след време ще постигнете отлични резултати. Преценявайте както ходовете си, така и хората, на които гласувате доверие, тъй като развитието и успехът в предприетите от вас инициативи до голяма степен ще зависят от лицата, които ви заобикалят в делови и личен план. До средата на периода организирайте инициативите си така, че да приключите с изпълнението на най-главното, без това да бъде за сметка на ангажиментите, които сте поели към членовете на вашето семейство. Имайте готовност да се заемете и с разрешаването на някои проблеми от битов характер. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост! Отличната информираност ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства, пред които се изправяте на работното си място. В случай че ви бъде предоставено правото да избирате по-добър пост или по-добро работно място, на всяка цена се възползвайте от него, особено ако има и отлични условия за развитие в бъдеще. Около средата на седмицата изграждайте контактите и взаимоотношенията си с колеги и приятели на основата на взаимно доверие. Добре е да се съсредоточите върху главното и да пропуснете покрай себе си маловажните инициативи. В случай че сте пред прага на нова интимна връзка, е добре да си дадете точна сметка за грешките от миналото си, за не ги повторите отново. В края на седмицата положителната нагласа ще направи чудеса с делата, с които възнамерявате да се заемете на работното си място. Постарайте се да бъдете достатъчно добре подготвени за всякакви предизвикателства, като не допускате други хора да се намесват в личните и професионалните ви дела. През почивните дни се погрижете да съхраните отличното си здравословно състояние. Нещата за вас в личен план може да бъдат изключително благоприятни, ако знаете накъде да насочите усилията си. Внесете разнообразие в заниманията си в малкото свободно време, с което ще разполагате. Добре е да подадете ръка на приятел в нужда, но не налагайте мнението си, дори и да знаете, че правотата е на ваша страна.

Козирог:

В началото на седмицата не си позволявайте да предприемате каквито и да било рисковани ходове, защото това ще постави под въпрос както деловата, така и материалната ви сигурност. В случай че ви бъде отправено конкретно предложение, то на всяка цена го анализирайте, преди да стигнете до каквото и да било окончателно решение. До средата на периода от изключителна важност е да се заемете с изпълнението на отговорностите, които през изминалата година оставихте на по-заден план. Постарайте се да изясните някои наболели въпроси в отношенията си с интимната половинка, като не подлагайте на съмнение думите и изразените от него/нея желания. Внимателно подбирайте хората, които избирате да бъдат част от прякото ви обкръжение. Нещата около вас ще се случват благодарение на личните ви усилия и най-вече на проявеното от вас постоянство. Залагайте на отличната информираност. Моментът може да се окаже изключително успешен за вас, но трябва да проявите смелост и да се възползвате от дадените ви шансове. Около средата на седмицата на работното си място се пазете да не бъдете подвластни на каквито и да било случайности, защото това може да има неблагоприятен ефект върху вас и върху служебната ви позиция. Доверете се на инстинктите за важните неща, но и неотклонно следвайте здравия си разум. В края на седмицата ще ви се предоставят шансове, които ще ви издигнат на значително по-високо ниво от това, което заемахте до момента. В случай че се изправите пред конкретни трудности, е необходимо да разрешите проблемите в мига на възникването им, за да не се задълбочат по доста неприятен за вас начин. През почивните дни не очаквайте невъзможното от интимната си половинка. Опитайте се да бъдете достатъчно гъвкави, за да успеете да посрещнете изпречващите се по пътя ви трудности. Отпуснете се и се наслаждавайте на мига. В случай че има възможност, отдайте се на спортни занимания. Укрепете защитните сили на организма си и избягвайте контакт с хора, които ви натоварват с личните си проблеми.

Водолей:

С настъпването на седмицата моментът е благоприятен да укрепите заеманите от вас позиции в професионално и в материално отношение. Действайте целенасочено и без каквото и да било забавяне. Постарайте се да съставите програмата си така, че да постигнете отлични крайни резултати, без това да е на цената на изтощението. До средата на периода изяснете какво точно желаете и не допускайте каквото и да било забавяне при реализацията на предприетите от вас инициативи. Постарайте се да останете верни на принципите си, но в същото време бъдете готови да направите известни отстъпки в името на това да постигнете добър краен резултат. Съсредоточете се върху главното и оставете на заден план делата, които нито имат спешен характер, нито имат потенциал да ви донесат каквито и да било отлични приходи. Не започвайте работа по проекти, за които не сте разполагали с достатъчно време да обмислите и да планирате внимателно. Около средата на седмицата практическите ви занимания ще ви помогнат да разрешите редица въпроси, които в последно време не ви даваха покой както в професионално, така и в материално отношение. Ще се наложи да вземете решения, с които коренно ще промените съдбата си. В края на седмицата много от вас ще имат шанс да поставят началото на ново делово сътрудничество. Постарайте се да предвидите ходовете на недоброжелатели и колеги, за да бъдете максимално ефективни. Обмислете реализацията на предстоящо свое пътуване. През почивните дни доставяйте радост на околните, но също така не пренебрегвайте и личните си потребности. Постарайте се да организирате делата си за началото на новата работна седмица така, че осъществяването им да не ви постави под сериозно напрежение. Опитайте се да внесете повече хармония в отношенията си с интимната половинка. В случай че съществуват конкретни недоразумения помежду ви, то е крайно време да ги разрешите, като проявите готовност за взаимни компромиси.

Риби:

През първия делничен ден организирайте реализацията на инициативите си така, че да изпълните и текущите си отговорности. Следвайте стриктна програма на работа, но отделете и достатъчно време за планиране и за пълноценен отдих. В случай че се открие шанс да осъществите важна среща, то се възползвайте от него – на нея ще се решат важни неща, отнасящи се до бъдещето ви. До средата на периода поддържайте баланс както в професионален, така и в личен план. Опитайте да проявите ефективност, когато стартирате нови делови инициативи, особено ако те притежават потенциал да ви донесат значително увеличение на приходите. Отделете време за себе си и не отклонявайте отправените ви покани за забавления. Насочете се към изграждане на стратегия, която ще ви позволи да бъдете достатъчно ефективни при изпълнение на текущите си задължения на работното място. В случай че има възможност, то на всяка цена е добре да изпълните някои неотложни ангажименти от личен характер. Отделете време за пълноценен отдих и за планиране на предстоящо пътуване. Около средата на седмицата осъществете контактите, които биха имали позитивен ефект върху развитието ви на кариерата ви. Добре е да заложите на дипломатичния подход при водене на преговори, но в крайна сметка да отстоявате заеманите от вас позиции. Направете цялостен анализ на финансовото си положение, за да съхраните стабилността си в това направление. В края на седмицата много от вас ще съумеят да осъществят пътуване, което ще бъде ползотворно както в професионален, така и в личен план. Постарайте се да изпълните тези свои отговорности, за които времето все не ви достига. Ще имате шанс да осъществите важен разговор с член на семейството си. През почивните дни не отлагайте да премахнете трудностите по пътя си. Действайте целенасочено и последователно и резултатите няма да закъснеят. При изпълнение на текущите си лични задължения проявете гъвкавост. Импровизирайте по отношение на свободното си време. Отдайте се на забавления и на срещи с приятели, които не сте виждали отдавна. Преценете добре доколко може да се доверите на нов човек в обкръжението си.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот