Алена: трите зодии, за които краят на Август ще е ненадминат

Август
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)

Ето и кои зодии ще са най-щастливи през месеца.

Овен

Време е за забавления! Това ще бъде най-добрият и веселият им месец от годината, Овните ще живеят така, сякаш всеки ден е последен. Ще им се случват много вълнуващи неща, ще се отдадат на приключения, ще се радват на времето, прекарано с приятели и любимия.

През август Овните ще са много страстни, ще се отдадат на романтика и ще са влюбени до уши. Ако харесват някого, ще спечелят вниманието им и ще започнат да излизат на срещи с него.

Ако имат връзка, всичко ще върви гладко, като в приказка и ще отидат на вълшебна ваканция с половинката. Тези зодии ще бъдат и много креативни през месеца, ще имат муза.Лъв


Голяма част от Лъвовете празнуваха рожден ден през август и наистина ще се чувстват като звезди, като най-големите късметлии. Всичко ще се нарежда в тяхна полза и сякаш някой ще сбъдва желанията им с магическа пръчка. Ще са много енергични и ще имат сила за купони и приключения.

Лъвовете ще са толкова чаровни, че когато влизат някъде, всеки ще се обръща към тях и ще им се възхищава. Ще впечатлят всички - и колеги, и приятели, и непознати, и потенциални партньори.

Тези зодии ще са много уверени през месеца и ще печелят симпатии, но да внимават - нека не стават прекалено арогантни в края на август.

Стрелец


Август ще е много динамичен месец за Стрелците. Ще им бъдат предоставени хиляди възможности и те ще се възползват от тях.

Така ежедневнието им доста ще се промени, но те ще са доволни - не обичат рутината. Скуката ще ги напусне и най-после ще могат да подредят приоритетите си. Ще имат много поводи за празнуване и ще отидат на запомнящи се партита. През месеца ще планират почивка, за която много се вълнуват.

Ще имат възможност да посетят места, за които винаги са мечтали и ще се отдадат на екстремни преживявания. Те обичат високия адреналин и дълго ще си спомнят лятната ваканция.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg