Любовният хороскоп на Оксана за август: хармония и море положителни емоции

Август
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.11 (9 Votes)

Хороскоп за август:

Овен
За да бъде всичко чудесно в личния живот на Овните през август, трябва да бъдат по-внимателни по отношение на избраника си. Препоръчва се да приемат ролята на командир в любовните отношения, а да се вслушват в желанията на своята половинка. Тогава ще има мир и хармония в семейството, така обещава любовния хороскоп за август. В интимните отношения Овните трябва да обръщат внимание на детайлите, в които са скрити искрените  чувства. Не е желателно да решавате битовите проблеми и да правите покупки заедно с партньора си през месец август, защото може да се скарате. При възпитанието на децата Овните трябва да се доверяват на позитивните емоции, на които децата обръщат особено внимание. 

 

Телец
Известната сентенция: „Желязна ръка в кадифена ръкавица“ – точно характеризира личния живот на Телците през август. Това може да се случва, защото самите Телци няма да бъдат готови за искрени отношения. Любовния хороскоп за август съветва Телците да бъдат по-малко активни при решаването на битови въпроси, за да е потиска домашните с променливите си настроения. Ако близките им хора разберат отлично душевното състояние на Телците през август, то хармонията и спокойствието в семейството ще бъдат обезпечени. 

 

Близнаци
Любовните отношения през август за Близнаците ще се подредят повече от чудесно. В личния живот ще цари хармония и пълно взаимно разбирателство с партньора. Любовния хороскоп за август предсказва успокояване на всички разногласия и конфликти с половинката. Близнаците ще придадат особено значение на отношенията с роднините си през август. Те ще бъдат изпълнени с топлота и душевност. Децата ще радват Близнаците и ще ги вдъхновяват с искрените си действия.

 

Рак
В личния живот на Раците, през август не всичко ще бъде така гладко и спокойно, както би им се искало. За това виновни ще бъдат стари обиди, разправии и неразбирателства с партньора. Любовния хороскоп за август не съветва Раците да се „вкопчват“ в миналото и да търсят виновни. Само така в семейството ще цари хармония и любовните отношения ще бъдат благополучни. При възпитанието на децата, Раците трябва да проявят гъвкавост и интерес към увлеченията им. През август, най-накрая, трябва да изпълнят отдавнашни молби на своите деца.

 

Лъв
Любовните отношения на Лъвовете през август ще бъдат изпълнени с романтика и вдъхновение. Тези чувства те с удоволствие ще споделят със своята половинка. Любовният хороскоп за август ги съветва да се заемат с укрепва на семейните отношения. Може да добавят страст и позитивизъм в личния живот, да празнуват заедно празниците и да вземат инициативата в своите ръце. През август трябва да не криете чувствата си, а да ги откриете пред избраника си. Самотните Лъвове могат да срещнат героя на своя роман. Възпитавайки децата си, трябва да ги включите във всички домашни дела. В отношенията с роднините през август, на Лъвовете ще им се наложи да постигнат съгласие по много въпроси.  

 

Дева
За да не развалят добрите си любовни отношения, Девите през август трябва да сдържат своите емоции. Не трябва да заливат своя избраник с целия  негатив, който са натрупали в душата си. Любовния хороскоп за август препоръчва да бъдете сдържани по отношение на своята половинка. Личния живот на Девите през август ще зависи изцяло от настроението и душевното им състояние. Защо трябва да се инатите, като това може да развали добрите отношения с любимия си човек! 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg