Любовният хороскоп на Алена за август: ще изпълните сърцето си с обич и топлина

Август

Любовният хороскоп за август:

Овен

Август вероятно ще остави незабравими впечатления у мнозина от вас. До голяма степен, заради личните ви инициативи на любовния фронт, затова не губете време. Флиртувайте, съблазнявайте, търсете любовни приключения. Сега с лекота ще разкривате чувства, ще завоювате сърца, или най-после ще си възвърнете нечие благоразположение. Мнозина от вас ще се почувстват привлечени от интелектуален кръг, споделящ интересите ви, а там би могло да има и някой, който да предизвика сърцето ви. Ентусиазмът ви не знае граници, но очакванията си ще трябва да овладеете. Поне до края на септември когато впечатленията от августовктие приключения ще се потвърдят или отхвърлят от господарката на Любовта. Времето е на ваша страна, и още в последната дестдневка на август, страстите ще охладнеят и ще отстъпят място на здравия разум. Предимство ще имат онези от вас, които са увлечени от по-възрастен или морално зрял партньор. Да отстъпите водачеството сега е във ваш плюс. Малки недоразумения очакват семейните Овни с ревниви половинки. Би било разумно да бъдете по-сдържани при контакти с представители на противоположния пол и по-често да обсъждате чувствата си с любимия човек. Един изцяло романтичен уикенд далеч от битието на дома също няма да ви е излишен. Средата на месеца ви предоставя идеалните условия за него. Пълната Луна ще ви разкрие и представи в необичайно романтична светлина и ще премахне и последните прегради пред чувствата ви.

 

Телец

Мнозина от вас вероятно ще посрещнат август в меланхолично настроение, почти незаинтересовани от романтичните аспекти на живота. Всъщност, онова от което действително се нуждаете е да изчистите сърцето си, да подредите чувствата си, да изпратите миналото и спометите оставили следи в душата ви. Едва във втората половина на месеца в живота ви би могло да настъпи оживление, което ще ви подтикне интуитивно да търсите любовта.Бъдете внимателни обаче-интуицията ви може да ви подведе. За да избегнете усложнения и нови болезнени спомени, преди всичко и най-вече би било добре да се информирате за семейния статус на ухажорите си. Влизането ви в състава на многоъгълни фигури със сигурност няма да ви е от полза, без значение коя позиция заемате. Въпреки привидно безопасната атмосфера, за вас август не е време нито за започване, нито за приключване на отношения. Новопридобитата еуфория от свободата, бързо ще отстъпи място на отчайваща самота, а неочаквано връхлетялото ви любовно щастие би могло да отлети също така внезапно. Към обвързаните Телци съветът на звездите е еднозначен-не налагайте воля и мнение. Всички решения касаещи бита и бъдещето на връзката, потенциални придобивки, планиране на пътешествия, съдбата на децата и пр., следва да бъдат детайлно обсъдени с партньора. Постарайте се да го спазите-деспотизмът ви ще бъде сурово наказан.

 

Близнаци

През август звездите замесват за вас енергиен коктейл, благодарение на който ще възвърнете първо оптимизма, а след това и чара си. Доброто настроение и самоувереността ще помогнат да тласнете отношения на които държите в нова посока, да изясните недоразумения, да спечелите отново симпатии. Можете да разчитате на интуицията си-тя ще бъде инструмент на обединените сили на Венера и Меркурий, подсказващи ви какво да направите, за да върнете покоя и хармонията във взаимоотношенията си. В средата на месеца имате всички условия за подем в сърдечния живот. Имайте предвид обаче че на небесна подкрепа ще се радват онези от вас, които се стремят към дългосрочни, сериозни отношения. Ако сте настроени за мимолетни приключения , най-добре не излизайте от рамките на флирта и не очаквайте грандиозни летни преживявания. Не бъркайте типичните летни страсти подхранвани от физическо привличане без наличието на духовно родство с истинските чувства. Не се подвеждайте по обложката-запознайте се с вътрешното съдържание. Точно тези настроения могат да подведат и трайно обвързаните Близнаци, търсещи мимолетни развлечения. Ако желаете ярки емоции без да застрашите оцеляването на връзката си, можете да ги потърсите в обещаващи алтернативи като романтично пътешествие например. То задължително ще произведе положителни емоции, а обмена на впечатления ще подпомогне укрепването на отношенията ви. Можете също да положите старание да направите общия дом по-уютен и красив, или да организирате празненство в него. Всъщност атмосферата и в дома, и във връзката ви сега зависи изцяло от вас.

 

Рак

През август звездите не предвиждат за вас нито крупни житейски промени, нито многозначителни ситуации. Всички глобални житейски въпроси, включително тези на Любовта предстои да решавате на есен. Така че грижата за себе си за личния комфорт, за красотата и самочувствието ще се окаже най-смисленото за вас занимание. Необезпокоени за личната си съдба, разположени в комфортна обстановка, вие сте примамливо магнетични-именно със спокойствието и загадъчната си изящност. Така че не се изненадвайте, ако с напредването на месеца получавате все повече знаци на внимание. Продължавайте в същия дух, като междувременно спокойно и предвидливо преценявате новопоявилите се ухажори. Интересувате се само от онези,  които имат потенциал да се превърнат във вашата втора половинка, нали? Спокойствието ще се отрази подкрепящо и на обвързаните Раци. Непринудено и в атмосфера на взаимно разбирателство, ще можете да изчистите недоразумения, да постигнете обща позиция по важни за бъдещето на връзката въпроси. С малко повече страсти и вълнения ще протича обсъждането на финансови въпроси, особено в средата на месеца. Добре е да отложите тези дебати за последната дестдневка на месеца. Както и израза на всички чувства и забележки към поведението на любимия човек.

 

Лъв

Август ще подари прекрасни мигове на влюбените сред вас, при това романтичното общуване ще се окаже не само приятно, но и полезно. Ще можете да проявите най-добрите си черти, а и да се запознаете по-отблизо с характера и особеностите на любимия човек. Новолунието в началото на месеца ще подхрани харизмата и блясъка ви - вие очаровате и привличате с всичко онова което сте.  Всичко това е прекрасно, но ако забелязвате романтиката и общуването следва да вървят заедно. Мнозина от вас обаче, ще бъдат заинтересовани повече от личното си развитие и собствените си проекти, отколкото от любовни приключения и романтични преживявания. Още в началото на месеца разногласия от най-различно естество ще ви подскажат колко е важно да споделяте не само мислите и идеите, но и плановете си. Ако се налага нещо да премълчавате, то това са критичните забележки по отношение на любимия човек. Звездите ви съветват да проявите най -вече щедрата си и романтична природа, като съзнателно контролирате егоистичните и себеични нюанси в нея. Всъщност, радостта и доволството от любовта през август зависят от това дали отделяте достатъчно време и внимание на любимия човек, дали и до колко сте настроени и съгласни да вникнете в неговите нужди и желания и да ги съгласувате със своите. Блестете навън, но прекрачите ли прага на дома, би било разумно да забравите, че сте царя на животните, комуто всички дължат почит и смирение. В ролята на гальовно котенце, ще имате далеч по-хармонични отношения и ще заслужите далеч повече ласки и уважение. В дните около  15 август, събития и обстоятелства във връзката ще изискват от вас да заемете позиция, да поемете или не отговорност, да вземете важни решения. За едни това ще бъде важна стъпка в развитието на отношенията, за други - причина за тяхното прекратяване. Необвързаните Лъвове могат да използват подкрепата на звездите за да завоюват сърце за което отдавна копнеят. С чар и обаяние разбира се, а не с натрапчиво обсебване.

Дева

Мнозина от вас през август ще бъдат съсредоточени повече във вътрешния си свят отколкото във външния, което естествено изтласква темата за любовта и взаимоотношенията на втори план. Ако вече сте обвързани, би било разумно да обясните на любимия човек, че имате нужда от усамотение и време за себе си. В противен случай, недоразуменията са почти неизбежни. Като минимум е възможно докато прониквате все по-дълбоко в себе си, да пропуснете да забележите промяната в поведението любимия човек. Имайте предвид също, че вниманието и интереса ви към околните въобще, може да падне до критично ниска граница, след която бихте могли да получите съвсем уместни обвинения в егоизъм и себелюбие. А конфликтите в дома ви през август, могат да се окажат не само продължителни, но и съдбоносни. Със сигурност имате причини да спазвате дистанция и да демонстрирате равнодушие. Затова след като изследвате скритите кътчета на душата си, намерете време, сили и кураж за разговор, в който да изясните какво конкретно според вас не позволява на отношенията ви да се развиват хармонично. Позволете си също да си признаете собствените грешки и несправедливи постъпки. От 15 до 23 август разполагате с всички необходими условия и цялата подкрепа на звездите да изчистите недоразумения и най важното -със взаимни усилия и съгласие да промените характера и модела на взаимоотношенията. А ако условия и взаимна нагласа за това липсват, има смисъл да поразсъждавате върху целесъобразността на връзката си. Сложен въпрос, който едва ли ще решите до края на август, но ако не друго то поне в последната десетдневка можете да разчитате на емоционална стабилност, позволяваща ви правдиви заключения. Необвързаните Деви могат напълно безопасно да се потопят във вътрешния си свят. Дори е препоръчително - обаятелната личност, която ще се появи на хоризонта бързо ще ви предразположи и ще завладее сърцето ви, но вероятността също толкова бързо да го разбие е съществена.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот