Хороскопът на Алена за август: Любовта ви ще бъде по-красива от всякога днес

Август
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Старите отношения вече няма да изглеждат привлекателни, а на хоризонта ще се появи нов претендент за сърцето ти.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Овните през август ще са склонни към авантюри. Творчески импулси и желанието да получиш резултат от работата ще те заставят да търсиш необичайни и често рисковани начини за постигане на желаното. През август доста ще упорстваш, защото ще бъдеш абсолютно сигурен в своята правота и няма да искаш да слушаш никакви съвети.

Заради любовта, през август, ще бъдеш готов на всичко - красиви постъпки и непредсказуемо поведение ще ти помогнат да постигнеш желания напредък в отношенията. Пази се от слухове, разпространявани от недоброжелатели. Клюки и сплетни, може да станат причина, за началото на шекспирови драми на твоя територия.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Телците през август трябва да се наслаждават на всяка минута тишина и спокойствие. Спокойният и безпроблемен живот през август, ще ти даде много приятни моменти. Вдъхновението ще ти бъде постоянен спътник, не пропускай възможностите и бъди готов да рискуваш, заради постигането на желаната цел.

През август ще поемеш щафетата от втората си половинка и през целия месец ще градиш отношенията по свое усмотрение. Важното е, да не се страхуваш и да показваш чувствата си, тогава партньорът ти ще те следва във всичко.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През август звездите обещават да изпълнят всеки твой каприз. Всички твои явни и тайни желания може да се въплътят в живота сякаш с вълшебна пръчица. В средата на месеца, обаче, ще трябва да пожертваш собствените си интереси в името на друг човек, но не се притеснявай – всичко ще бъде за добро.

В личните и семейните отношения всичко ще зависи от теб. Именно ти ще показваш посоката на движение на всички хора около теб. Важното е да държиш правилната посока и затова слушай вътрешния си глас. През август ще поемеш ролята на пътеводител към по-добро бъдеще.

РАК 22.06 – 23.07

За Раците август е време, когато трябва да намерят своя път. Но без чужда помощ няма да можеш да се справиш. Не се страхувай да бъдеш в ролята на ръководен - зависим от по-опитен човек, това няма да продължи дълго и ще ти се отрази добре. Ще бъдеш поставен пред избор между възможността да подобриш своите умения или да си почиваш. Каквото и да избереш, решението ще ти донесе удоволствие.
Взаимоотношения започнали през август, може да продължат цял живот. Така че, отнеси се с особена отговорност към полагането на основите на чувствата – колкото по-здрава е конструкцията, толкова по-близко ще бъдат някои до така желаното предложение за брак.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През август Лъвовете ще искат да споделят с другите своето добро настроение. Оптимизмът и увереността в себе си, ще ти помогнат да се превърнеш в организатор и душата на компанията. Приятелите често ще те помолят за помощ. Не им отказвай, за тях сега е важна твоята подкрепа, а проявеното внимание ще заздрави вашето приятелство.

През август свободните Лъвове ги очаква среща с миналото. Може би съдбата ще те срещне с отдавна забравен човек – погледни на него по нов начин, остави настрана остарелите представи. Август е добър момент за отдих, едно по-дълго пътуване би ти помогнало да скъсаш с рутината и да съживиш отношенията си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През август при справянето със сложни проблеми, не трябва да разчиташ на интелигентността си, а на външния вид. Добрата външност ще ти помогне да намериш нови възможности за реализация. През август заниманията с изкуство ще ти носят удоволствие и финансово благополучие.

На Девите им предстои да се превърнат в своеобразен буфер в семейните отношения. През август са възможни конфликти между роднини. Бъди готов за това, че ще ти се налага да разрешаваш спорни въпроси, но и самият ти може да се окажеш в центъра на конфликта. Бъди внимателен в отношенията си с любимия човек, не давай поводи за ревност!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg