Оксана: през тази седмица ще почувствате, че животът е нещо прекрасно

Септември

Седмичен хороскоп до 24 септември:

ОВЕН
При вас най-интересните и обещаващи събития ще са в службата. Искайте повишение, започвайте нова работа, която ще ви даде блестящи перспективи. Най-важното условие за професионален ръст е повишаването на квалификацията. Ако не сте закостенели и разширявате своите умения, до следващата есен ще имате достатъчно много изгодни предложения, ще се разшири кръгът от хора, с които сте свързани по работа или сте в лични отношения. Направете незабавно крачка напред. Най-добрият ден за това е вторник. Не се огорчавайте, ако нещо важно се е случило в друг ден - перспективите са достатъчно значителни през цялата седмица. Можете да подобрите значително бита си, здравето и емоционалното си състояние, ако поемете допълнителни грижи. Това, което сега ви се струва задължение, скоро ще стане показател на по-високо престижно жизнено равнище.

ТЕЛЕЦ
Енергията, която ви изпраща Космосът, се концентрира върху вашите деца, ако ги имате, и вие ще сияете в светлината на техните успехи. Ако още сте млади и способни да обичате, няма да ви се размине сърдечна връзка. В съществуващите отношения се появява усещането за щастие. Възможно е да се проявят още множество други неща, които ще ви дадат състоянието на щастие - бременност при жените, спечелен конкурс, взет изпит, постъпване в учебно заведение, развлекателно-оздравително пътуване. Подаръци, знаци на уважение и семеен празник. Всичко, което ще подчертае нашите най-добри качества, способности, заслуги. Недоволни могат да останат само онези, които надценявайки себе си, са излетели толкова нависоко, че не са в състояние да отговорят на изискванията. Да се надяваме, че такива няма да има. Обикновено животът не дарява Телеца с незаслужени подаръци.

БЛИЗНАЦИ
  Вашият късмет е в семейството ви. Покупка или продажба на недвижим имот, а така също работа в тази сфера ще ви издигне на по-високо "потребителско" ниво. При мнозина от вас ще порасне броят на членовете на семейството, което ще ви донесе искрена радост. Децата и сватбите винаги носят радост. Може би сте замислили преустройство на дома си, разширявайки го? Това също ще се получи добре. Във всяка работа, която сте си намислили, можете да разчитате на помощта на родителите си, подкрепата на членовете на семейството ви. В дома ви е шумно, работа има много, хора, но има и усещане за щастие, а това е най-важното. И тази седмица ще стане завършващ акорд на всичко, което се е вградило за последната година в основата на вашия живот. Върху неговата основа може да се строи здраво здание. Най-щастливи и празнични за вас ще станат последните дни на седмицата.

РАК
Предстои ви да приемете роднини или вие сами да тръгнете на път; много тичане и грижи, които ще са насочени към по-добро бъдеще. В перспектива се подобрява ситуацията в семейството, има вероятност да се увеличи семейството ви или жилищната ви площ или поне условията ви на живот. Ако водите юридически дела, те започват да се придвижват страшно бързо. Гледайте да не направите прибързани стъпки. На всички, които са заети с интелектуален труд, ще им върви. Ще им се добави работа, при това нелошо платена. Онези, които през тези дни изпитат неудовлетворение от работата си, спешно ще могат да я сменят, задължително ще получат добро предложение. В най-общи линии - не подминавайте онези дребни, но благоприятни подаръци, които ви е приготвила съдбата.

ЛЪВ
Вие отдавна вече харчите много или правите солидни придобивки. През тази седмица май ще направите последните големи разходи. След това вашият финансов размах постепенно "ще влезе в релси" и ще придобие по-скромен характер. Може би си струва да вложите сериозни средства в дейност, която за няколко години ще ви даде сигурен доход? Сега вашите алтернативи не са еднозначно позитивни. Вие лесно можете да надцените възможностите си, което впоследствие ще ви вкара в трудна ситуация, може да подроните авторитета си и доверието към вас. Ако можете, бъдете предпазливи. Сега е трудно да се очаква това от вас, вие сте изпълнени със самодоволство и увереност в собствената си непотопяемост. Остава само да ви пожелая всичко да е точно така.

ДЕВА
 Именно сега вие особено остро чувствате потребност от самоутвърждаване, от социална значимост. Това чувство ще ви тласне към правилния път, който по-бързо ще ви доведе до целта. Какъв ще е този път, ще решите вие. Смисълът на това, което сега трябва да правите, е жизнена експанзия. Възможно е вече да сте пораснали и да се стремите да създадете семейство, може би искате да разширите кръга на своите контакти и дори не просто да ги разширите, а да влезете в "по-добро" общество. Сега всичко е по силите ви, старайте се да реализирате поривите от ентусиазъм и приливите на работоспособност. Девите, които последни празнуват рожден ден през тази седмица, задължително през следващата половин година ще осъществят някаква важна и успешна стъпка в своя живот. Трябва да помните, че всичко, което направите в близко време, ще ви е от полза. Настъпил е моментът за щастлив прелом в съдбата ви. Само безделието и празният живот ще ви доведе до неприятни последствия, или вие просто ще изпуснете шанса си. Хората в зряла възраст трябва да обърнат внимание на черния си дроб.

ВЕЗНИ
 Настъпил е моментът, когато всичко скрито, което се е трупало, излиза на повърхността на събитията. Тайни надежди и социални претенции, търсене на привилегировани връзки и тайни интриги – всичко това в края на седмицата излиза от потенциалното си състояние и преминава в активно, динамично. Събитията започват да се развиват стремително. В близките дни вие ще преживеете преходно състояние, ще имате променливо настроение и нестабилно здраве. Но това състояние е временно - подготовка за действие и адаптация към променящия се поток от събития. В неделя вече ще бъдете готови да застанете "мирно" и да действате изключително в името на собственото си благо. Започва се с успешен завой в съдбата ви. Сега вие само сте на прага на онази врата, която ще ви отвори вход в друг живот. До следващата есен има време да определите нивото на своите възможности, претенции и шансове. Всичко това заедно ще ви даде онази височина на стъпалото, на което ще можете да се издигнете през близките три-четири години. А сега, внимание, старт!

СКОРПИОН
  През тази седмица завършва основният етап от вашия многогодишен социален ръст. За изминалите година-две Вие сте изстискали всичко, което е било от полза за вашия престиж, самоутвърждаване в колектива и професионално израстване. Последната седмица може да ви подари още някаква награда или отличителен знак. Може дори да успеете да смените колектива, да преминете на по-перспективна работа. Но само в случай, че предишните възможности вече са се изчерпали и не отговарят на нивото ви. Логично е за всичко да идва време за приключване. Завършва и вашият откровено успешен период на социална адаптация. Максимумът, на който можете да разчитате в това отношение до следващата есен, е да задържите ситуацията на достигнатото ниво, да се освободите от някои задължения, включително и финансови. От днес вашите социални претенции в течение на година ще бъдат скрити, потиснати до определен момент. Какво пък, през този период, в който влизате, ще трябва да натрупате потенциал за следващия скок. Той няма да се забави да дойде след година-година и половина, но успехът ще израсне на почвата на това, което ще натрупате до следващата есен. Ако чувствате, че сте надраснали средата, където сега работите и живеете, гответе се за емиграция. 

СТРЕЛЕЦ
  За изминалия период от миналата есен вие сте се убедили в това колко далече и колко високо се простират вашите професионални стремежи и социални амбиции. Дали сте получили удовлетворителен резултат, вие знаете по-добре. Но времето е изтекло, каквото имате, това е. През тази седмица великолепен шанс да постигнат най-смелата си цел, ще имат родените през втората половина на декември. Но времето ви притиска. Добрите дела, направени от вас за година, не може да не са ви направили влиятелен, анторитетен човек във вашия кръг. Макар че отстрани, за случаен поглед, тези дела са незабележими. Достатъчно комфортното ви състояние ще продължи до следващата есен. Сега то ще се проявява повече в разширяване на вашите социални контакти, ще пораснат ресурсите ви за общуване. Вие ще се влеете в голям колектив или организация. Още през тази седмица ще се появят възможности, които не бива да се пропускат. Обществени ангажименти, частни и официални предложения трябва да се приемат, тъй като те ще ви осигурят добър старт за развитие на вашата дейност и осъществяване на далечни планове.

КОЗИРОГ
   През тази седмица вие трябва да почувствате, че животът е нещо прекрасно, особено ако сте родени през втората половина на януари. Изпълняват се мечти и планове, разширява се жизненото ви пространство, повишава се оптимизмът, доколкото това ви позволява вашият сдържан, малко песимистичен характер. За последната година вие съществено сте натежали в обществото, утвърдили сте се като професионалист и като човек - някои чрез повишаване на квалификацията, други чрез успехите на своите деца. Мнозина са си отдъхнали по време на почивка или трупайки опит в чужбина. Други са встъпили в брак, решили са важни юридически дела. Каквото и да се каже, миналата есен не ви е лишила от малки награди. Възходът продъблжава. През тази седмица ще променя социалната посока на попътния мятър. Вие трябва да уловите попътната струя. Още в края на седмицата и в началото на следващата този ветрец ще издуе платната на кариерата за онези, които са родени през декември. Те ще се нуждаят само от малко време, за да размахат крила. Не пропускайте момента, търсете в този живот своето място под слънцето.

ВОДОЛЕЙ
 За последната година във вашето социално положение са станали съществени промени, които са ви карали и да страдате, и да се радвате. За съжаление повече са били тези, които са оставали огорчени. Финансовите ви дела са претърпяли съществена промяна, при това за мнозина не към по-добро. Някои са съумели да заработят сериозни средства, които веднага са отишли за най-необходимото в живота. Моят съвет беше да смените начина, по който печелите парите си, и посоката на дейността си. Сега вече всеки от вас е разбрал, че е време нещо да се променя. Идва времето, когато обстоятелствата ще станат за повечето от вас благоприятни. Още през тази седмица вие ще трябва да се отледате наоколо, да застанете по посока на вятъра, да намерите влиятелни познати, приятели, издигнали се в по-високите слоеве и да установите контакт с тях. До следващата есен, ако не направите сериозни грешки и не бездействате, вашите финансови дела ще се уредят. Не забравяйте, че за по-нататъшев успех ви трябват не само влиятелни покровители, но и разширяване на собствения кръгозор. Започвайте!
риби

РИБИ
В последно време няма от какво да се оплаквате в професионален план. Онези от вас, които притежават някакъв професионален и личностен потенциал, са направили стъпка напред в кариерата си, в живота изобщо, влезли са в "широкия свят на големите връзки". Работите им са вървели доста успешно. Сега е време да се мине през криза, дълга една година. Тази криза ще ви покаже доколко правилно сте избрали професионалната област, колко са здрави и дали ви удовлетворяват личните ви връзки и отношения и накрая доколко ви уважават и търсят. В резултат ще стане ясно, трябва ли нещо да променяте, да разширявате своите знания, умения, а може би да смените и сферата на дейност. Обърнете внимание на онези "знаци на съдбата", които ще се появат през тази седмица, те ще ви покажат благоприятните тенденции. Благоприятни възможности в близките дни със сигурност ще имат родените през втората половина на март. А в края на седмицата и началото на следващата родените в края на февруари могат смело да вземат "кардинални" решения. Всички останали Риби, които също ще се сблъскат с преломна ситуация, не трябва да седят със скръстени ръце. Житейската динамика е голяма, бързайте, обръщайте се бързо.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот