Венера нашепва: Какво да очакваме в любовта до края на септември

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Една от главните причини, поради които се обръщаме към астрологията, е, за да разберем какво ни очаква в бъдеще. Тази наука има отговор за голяма част от въпросите, свързани с личния, професионалния и любовния ни живот.

Всеки от нас иска да разбере какво го очаква на романтичния фронт и астрлогията задоволява и това любопитство.

Овен

Ако досега сте изпитвали някакво съмнение относно любовния ви живот или сте се чудели защо все още не сте във връзка, то този месец може да ви донеса малко яснота. За хората, родени под знака на Овен, предстоят важни промени, свързани с любовта.


Някои от вас могат да прекратят връзката си, за да започнат ново приключение. Други пък ще преминат през трудности, свързани с романтичния им живот, но това само ще им донесе позитиви в отношенията с любимия. Независимо в коя ситуация ще попаднете, септември ще ви предостави възможността да изчистите мислите си и да разберете какво точно искате от връзката и от партньора си.

Телец


За Телците, септември може да се превърне в един от най-романтичните месеци в годината. Благодарение на правилната подредба на планетите, които отговарят за любовта, страстта и комуникацията, първите две седмици от месеца ще са много благоприятни за вас. Все пак, бъдете по-сдържани в емоциите си и се опитайте да намалите експресивността си.

Близнаци

Септември е месецът, в който представителите на този знак ще попаднат под сладките удари на любовта. Сега е моментът, в който да се впуснете в романтични взаимоотношения или, ако вече се намирате във връзка, да пристъпите към нещо по-сериозно.


Все пак, Близнаците често могат да загубят концентрация и да забравят за какво се борят. Ако усетите, че умът ви е някъде другаде, а не във връзката ви, опитайте се да държите ума и сърцето си под контрол, за да не предизвикате по-сериозни проблеми.


Рак

Ако през последните месеци животът ви е бил пълен с препятствия и предизвикателства, то септември е месецът на наградите. Все пак ще трябва да изчакате няколко седмици, защото чак към края може да заформите сериозна връзка.Ще почувствате, че държите ситуацията под контрол и това ще ви придаде още по-голямо самочувствие. Все пак, опитайте се да стоите далеч от спорове и кавги, особено, когато това ще повлияяе на взаимоотошенията с партньора ви.

Лъв

Очаквайте приятни изненади през следващите 30 дни. Септември ще е месецът, в който ще можете да се насладите пълноценно на връзката си и да покажете истинските си чувства към любимия. Ако все още не сте намерили правилния човек, сега е времето да се разкриете пред света и да позволите на околните да опознаят истинската ви същност.Този месец е чудесен за поставяне на основи в любовния ви живот. Той може да даде началото на важни неща, които да се развият повече от добре до края на годината. Не се плашете от обвързване и отворете сърцето си към света.

Дева

Това е вашият месец и, разбира се, за вас той е отредил чудесни преживявания. Радвайте се на последните слънчеви лъчи от годината и не се притеснявайте от нови запознанства. Това ще ви даде възможност да се откъснете за малко от работната среда и дори е предпоставка за нови романтични срещи.Представителите на този знак са много отдадени на работата си, което може да им попречи в любовния живот. Послушайте шестото си чувство, което ще ви подскаже кога си струва да пренебрегнете себе си и кариерата си за своята потенциална или сегашна половинка.Сега е времето да изкажете мнението си по важни въпроси, свързани с бъдещето на връзката ви. Очаквайте сериозни промени през следващатаа седмица, които ще бъдат пряко свързани с романтичния ви живот. Възможно е да попаденете в конфликт с половинката си, но това не трябва да ви притеснява или да ви обърква.Бъдещето на връзката ви се гради върху комуникацията, която понякога се изразява в ожесточени спорове, в които трябва да изкажете собственото си мнение. Септември е месецът, в който трябва да покажете характер и да заявите личната си позиция, свързана с връзката ви.

Скорпион

Представителите на тази зодия трябва да вземат под внимание емоциите си, тъй като месецът може да ги накара да страдат по стара любов. Въпреки, че е хубаво да погледнете назад и да си спомните за хубавите моменти, много по-важно е да намерите сили и да продължите напред.Опитайте се да извлече поука от миналото си и да не повтаряте същите грешки. И вие като Везните, ще получите тласък към по-ясна комуникация. Уверете се, че сте по-отворени към идеите на другия и проведете няколко отворени и честни разговори с вашия партньор.

Стрелец

Романтика, страст и приключения. Няма как да има по-добро съчетание, което този знак можеше да поиска от месеца. Представителите на този знак ще навлязат в романтичен период, която може да се окаже е доста по-сериозна от предвиденото.Някои от вас може да се върнат при стара любов, но е хубаво преди това да изчистите нещата, които са ви тормозили преди. Проведете един сериозен разговор с половинката си и разберете дали и двамата имате еднакво виждане за бъдещето.

Козирог

Септември е моментът, в който да видите, че упоритата ви работа на романтичния фронт е дала резултат. Този месец ще ви предложи невероятни приключения, свързани с любов и страст. И при вас има възможност да се обади стара любов, която ще помоли за втори шанс.Не бързайте да отхвърляте предложението, тъй като това може да е човекът за вас. Независимо, че първият път не се е получило, това не означава, че вторият шанс няма да се окаже решаващ за вашето бъдеще заедно.

Водолей

Този месец е време, в което Воделят може да се отдаде на малко спокойствие. През последните месеци, представителите на този знак може да са изпитвали затруднения по отношение на романтиката, но сега всичко започва да се нарежда.Ще се впуснете в приятни спомени за миналото както с приятели, така и с половинката ви. Астролозите съветват да се държите отворени и да общувате ясно с вашия партньор, с което да избегнете недоразумения, които да развалят спокойствието ви.

Риби

Време е да изчистите главата и сърцето си и да се съсредоточите върху това, което търсите в една връзка. Насочете енергията си към важните неща и не преследвайте някого, който няма интерес към вас. Обмислете добре действията си, тъй като една нова връзка може да се окаже решаваща за бъдещето ви.


Погрижете се за себе си и обърнете внимание на това, от което вие имате нужда. Ако има нещо, което ви притеснява относно романтичните ви взаимоотношения, поговорете с партньора си, за да изчистите всякакви пречки. Така ще разберете дали това е човекът за вас, или е време да прекратите връзката. Борете се за това, което желаете.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg