Алена: тази седмица започва щастлив завой на съдбата ви

Септември

Седмичен хороскоп до 25 септември:

Овен

През тази седмица звездните влияния ще са позитивни за вас, особено що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. За да се възползвате от тези влияния, съсредоточете се върху определена цел, помислете какви стъпки трябва да предприемете, за да я постигнете и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване. Шансовете ви за кариерно развитие в момента са доста добри, така че не си губете времето и действайте.

Телец

Тази седмица бележи началото на период, през който пред вас ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване в някои аспекти от всекидневието ви. Една част от вас ще обмисляте да учите или да развивате професионалните си умения, при други служебната среда ще стане по-благоприятна и ще се разбирате по-добре с колегите, а трети може да решите да се погрижите за здравето си чрез спорт или здравословно хранене.

Близнаци

През тази седмица ще се радвате на хубаво време, както що се отнася до определени ситуации и отношенията ви с хората, така и до вътрешния ви свят – до мислите и чувствата ви. Казано накратко, ще бъдете в добро настроение, ще гледате позитивно на всичко случващо се и, дори да възникнат проблеми, по-лесно ще намирате решение. Периодът е много подходящ да пробвате да намерите изход от заплетена ситуация, която досега ви е измъчвала.

Рак

Добре ще е през тази седмица да си напомняте, че проблемите често са маскирани благословии. Това, което ви изглежда като трудност, може би всъщност е възможност. За да се възползвате от нея обаче, по всяка вероятност ще трябва да се поразмърдате малко и да предприемете някакво действие. Например, ако не се разбирате с някого, това би могло да е повод да се стараете да се поставяте на мястото на другия човек и да разберете как мисли той/тя, като за това евентуално ще се наложи да проведете разговор.

Лъв

Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да бъдете самите себе си и да правите онова, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще станете душата на компанията. Ще ви се отрази добре, ако се погрижите за себе си по някакъв начин – купете си нещо хубаво, отидете на парти или си направете нова прическа.

Дева

През тази седмица ще може да си отдъхнете от някои стари дела, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да изпълните някаква неотложна задача, да довършите нещо у дома или да сте имали трудности при общуването с партньора/партньорката – вече ще ви бъде по-леко, тъй като ще довършите започнатото и ще намерите разрешение за проблемите. По-добре не предприемайте нови начинания – даже и да го направите, едва ли ще стигнете далеч.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот