Хороскопът до 25 септември: слънчево и радостно настроение

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хороскопът до 25 септември:

ОВЕН

Умел ход!

Ще бъдеш в състояние бързо да решиш важни житейски проблеми, които доскоро са изглеждали непреодолими. Възможно е, да направиш неочакван умел ход, който да обърка и да предизвика паника в твоите конкуренти. Общуването с любимия човек ще ти донесе много удоволствия и ти най-накрая ще престанеш да се съмняваш в правилността на своя избор.

ТЕЛЕЦ

Страхът е лош съветник!

Ако се уплашиш от проблемите и не доведеш започнатото до края, в последствие ще съжаляваш. Запаси се с търпение и не напускай избрания път - ще имаш достатъчно сили, за да преодолееш всички препятствия. Ако искаш любимият човек да не загуби интерес към теб, избягвай прекомерната праволинейност и не бързай да си отваряш душата.

БЛИЗНАЦИ

Момент за хубави промени!

Това е време за положителна промяна. Но, за да промениш живота си към по-добро, на първо място трябва да се откажеш от лошите навици и да направиш преоценка на ценностите си. С една дума всяка значителна промяна започвай от себе си - а след теб ще започнат да се променят и обстоятелствата. С любимия човек трябва да станете Слънце един за друг. Да си създавате слънчево, радостно настроение, да си давате усмивки, нежност и подкрепа. И, разбира се, не забравяй да благодариш за всичко, което той прави за теб.

РАК

Слушай интуицията си!

Не се притеснявай за това, което ще говорят за теб околните и постъпвай така както ти подскаже интуицията. Независимо от факта, че отстрани действията ти ще изглеждат твърде смели и рисковани, благодарение на тях ще бъдеш в състояние да постигнеш набелязаните цели. Нищо не отива напразно. Ако си извършил нещо, значи в този конкретен момент от живота ти, на този конкретен етап от твоето развитие, в дадената постъпка е имало смисъл. И ако смяташ, че си могъл да постъпиш по различен начин, знай - не си могъл.

ЛЪВ

Мир и стабилност!

През тези седем дни ще се наслаждаваш на мир и стабилност - внезапни промени не те очакват. За теб ще бъде полезно да прекараш известно време в тишина и усамотение, за да събереш мислите си и спокойно да анализираш всичките си проблеми. Сега ще бъдеш в състояние да разбереш причините за тях и да откриеш най-подходящите начини за справяне.

ДЕВА

Пребори мрачните мисли!

Поради факта, че ще бъдеш склонен да възприемаш случващите се събития твърде мрачно, през тази седмица може да пропуснеш благоприятните шансове, които Съдбата ще ти изпраща. Не бягай от проблемите и не се страхувай ако попаднеш в центъра на събитията. Бъди уверен в това, че имаш достатъчно сили да държиш ситуацията под контрол и навреме да я обърнеш в своя полза.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg