Любовният хороскоп за последната седмица на септември: прилив от щастие и красота

Септември

Седмичен хороскоп до 1 октомври:

Овен

През този септември Овенът трябва да инвестира енергия в онези неща, които ще доведат до желаната цел. Ще бъде по -лесно от обикновено да успеете в любовта: късметът е на ваша страна, а очарованието ви е достигнало своя връх. Месецът е чудесен за съвместни пътувания, запознанства и нежна комуникация. Вярно е, че има една пикантна подробност: можете да се влюбите до уши и да забравите за всичко останало – за бизнеса, кариерата, задълженията. Затова астролозите препоръчват на Овните да се грижат преди всичко за себе си. Дори ако те обикновено са пример за спокойствие и доброта към любимия човек, трябва да промените малко навиците си. Понякога в любовта трябва да сте егоисти, така че вашият партньор да не приема ежедневните ви жертви за даденост.

Телец

Планетата на илюзиите ще замъгли мислите на Телеца. Възможно е да изпитате неконтролируемо желание да „лазите“ по нервите на партньора. Но това не си струва – дори идеално калибрираните схеми за отмъщение могат да се обърнат срещу вас. За да не предприемете стъпки, за които ще трябва да съжалявате, важно е, скъпи Телци, да се контролирате или по -добре – да простите на любимия човек. Желанието да му дадете урок през септември няма да доведе до нищо добро. Астролозите съветват като цяло да изместите фокуса на вниманието си върху други области. От този месец нататък пътят към успеха в любовта ще бъде свободен от препятствия.

Близнаци

Докато Близнаците печелят пари или трупат нови професионални умения, някъде едно самотно сърце тъгува за тях. Според прогнозата на астролозите този месец шансовете на Близнаците да уредят личния си живот се умножават по сто. Специалистите ви съветват да погледнете по-отблизо света и да се вслушате в себе си, особено в периода от 14 до 30 септември. Внимателните Близнаци определено ще забележат знаците на Съдбата, които ще ги доведат до мечтаната голяма любов и семейно щастие.

Рак

Прекрасен месец за влюбените и целенасочени Раци: най -благоприятните обстоятелства ги очакват в една връзка. Астролозите съветват: използвайте шансовете си, които ще бъдат много. Месецът също е благоприятен за грижи за вашето семейство, изграждането на нормални отношения и намиране на нова любов за самотните представители на знака. През третото десетилетие на месеца се очертават още по-светли перспективи по отношение любовта.


Лъв

През септември звездите са в състояние да предадат на Лъв противоречиви мисли, желания и чувства. През тези 4 седмици сърцата им или ще се пръснат от любов, или ще изсъхнат от липса на такава. С настроението положението ще е абсолютно същото. Самите Лъвове няма да разберат какво се случва с тях и техните сродни души, ще могат само да им съчувстват. Астролозите предричат и още нещо много важно – Лъвовете могат да се влюбят в напълно непознат човек или в такъв, когото познават от много време, но не са предполагали, че могат да имат с него любовни отношения. Например партньор, с когото работят от дълги години или приятел от детството.

Дева

Започва нов живот за усърдните Деви. Те ще могат да реализират напълно своите планове в любовта. Сушата приключи и можете да се потопите в океана на любовта! Струва си обаче да се подготвите за неочакваното: един ден бивш или бивша може да се появи на прага ви. За да не се случи това, астролозите предлагат да не се обръщате към миналото, приключвайки веднъж-завинаги с него.

Везни

Темата за любовта неусетно ще навлезе в живота на Везните. Семейните дела ще продължат да заемат важно място в живота им. А Везните, които мечтаят да намерят сродна душа , ще се радват на дългоочакван късмет: съществува отлична възможност да направите ново запознанство. Внимавайте само с едно: лекият флирт може бързо да се превърне в пламтящ огън на любовта. През второто и третото десетилетие на месеца любовните искри ще се превърнат във фойерверки – помислете как да използвате това за добро.

Скорпион

През септември в отношенията на Скорпиона всичко може да се промени към по-добро. Може би ще разкрият любовта си или ще намерят решение на най-трудните проблеми с партньора си. Астролозите съветват: не се разстройвайте за нищо, всичко лошо е временно. През септември ще бъдете много облагодетелствани в любовта.

Стрелец

Стрелците ги очаква много любовна радост през септември 2021. Ще бъдете обзети от романтични чувства през повечето време, само внимавайте тази романтика да не пречи на разума ви. Има всички шансове Стрелците, които са самотни, да срещнат истинската любов и да останат с нея до края на живота си. Ще бъде много благоприятен месец в любовно отношение, затова му се насладете истински!

Козирог

Козирозите определено ще почувстват лекота в любовен план. Остава само да разберат как да реализират плановете си и да  изпълнят желанията си, които планират от дълго време. От 18 до 30 септември астролозите ви съветват да бъдете настъпателни, защото има огромен шанс да сбъднете мечтите си. Късметът няма да заобиколи нито влюбените, нито самотните Козирози. Но първо звездите ги призовават да подредят любовните си отношения и да разберат накъде водят те, преди да чертаят смели планове.

Водолей

Най -гостоприемните и безгрижни хора от Зодиака ще прекарат септември на гребена на вълната от ентусиазъм, която обещава да разнообразие в личния им живот. Предстоящият месец ще донесе много приятни минути, но първото десетилетие на септември ще бъде изпълнено с дребни пречки. От 1 до 14 септември не трябва да се доверявате на непознати. Освен това онези Водолеи, които чувстват, че са на кръстопът с любимия човек, трябва да проявят повече предпазливост. Астролозите съветват да говорят честно за всичко и да намерят съвместно решение с партньора.

Риби

Този месец ще премине за Рибите в цветове на дъгата: повишено настроение и много енергия. Основното нещо е да не бързате да се доверявате на никого: сега е по -добре да определите приоритетите си и чак тогава да  се заемете с вълненията в любовната сфера. Няма значение на колко дни, месеци или години е връзката ви: от 14 до 30 септември Рибите имат всички шансове да се върнат към щастливите любовни трепети и да обновят отношенията си с любимия човек.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот