Жизнен подем за 5 зодии в новата седмица до 1 октомври

Септември

Астрологическата прогноза  благоприятства извличането на полза от всяка ситуация.

Телец

Астропрогнозата за седмицата предупреждава да избягваш изясняване на всякакви отношения, особено любовни. Сега си в ситуация, когато мълчанието е злато. Имай търпение и уважение към материалния си резерв, финансите сега са оскъдни. Но в приятелската сфера периодът е добър. Давай обещания само в тези случаи, когато си сигурен в собствените си способности и възможности. В поредицата от бизнес дела и битови проблеми, не забравяй да си почиваш. Сега е времето, когато заниманията със спорт и посещенията на плувен басейн не трябва да се подценяват. За самотните представители на знака има голяма вероятност да срещнат сродна душа и важна роля в това може да изиграе някой
Тази седмица ще се радваш на мир и хармония, ще бъдеш в състояние да оправиш отношенията си с роднини, както и да подобриш финансовото си състояние. В живота ти стремително ще нахлуе нещо ново. То може да бъде ново чувство или нова вид дейност. Но без значение как външно ще бъде оформена тази новост, ще доведе до стабилизиране на твоето положение и подобряване на атмосферата около теб. Силите, които ще се появят в теб още в началото на седмицата, рационално използвани, могат да ти донесат всичко необходимо в живота. Астрологическата прогноза за седмицата благоприятства извличането на полза от всяка ситуация. Жизненият подем ще ти помогне да се отървеш от баласта във вид на отдавна остарели отношения и нерентабилни проекти. В семейните въпроси, се старай да не говориш прекалено много и усмирявай ревността си. Астропрогнозата се характеризира със спокойствие. Това много ясно ще се почувства при семейните представители на знака, които разбират своя партньор без думи.

Рак

Оптимистично настроение, което се разпространява не само на околните, но дори и на обстоятелствата - всичко се решава бързо и лесно. Два пъти мисли обаче преди да направиш определена покупка. Има голяма вероятност да станеш притежател на скъпоструващи, но ненужни неща. Внимавай с храната и ограничи заведенията за обществено хранене. Не влизай в спор със Стрелец!
В живота ти постепенно настъпват промени. На първо място това се отнася до вътрешния ти свят и възприятието на случващото се наоколо. Едва след това ще започне да се проектира върху конкретни събития.
На този етап ситуацията изглежда малко негативно за теб, особено в сферата на отношенията с другите. Тук са възможни конфликти, разногласия и различни противопоставяния. Затова на този етап, ще е най-добре, ако сведеш до минимум външните контакти и отделиш време за себе си. Постарай се да не оставаш за дълго в самота – има вероятност от депресия. Но в компанията на близки и приятели, дори колеги, ще разцъфтиш и дори може да станеш център на внимание. В професионалната сфера е възможна съществена промяна в дългогодишна и привидно непоклатима ситуация. Едно пътуване до приятел, роден под знака Риби, ще ти донесе положителни емоции.

Везни

Въпреки факта, че тази седмица може да те завладеят нови чувства, романтика и желание за забавни запознанства, ще ти са необходими повече внимание и бдителност. Сам по себе си периодът не е лош и ти наистина може да направиш полезни и интересни запознанства, но известно лекомислие и непоследователност, характерни за теб сега, може да доведат до негативен резултат. Бъди на щрек, действай разумно - това ще ти позволи да заобиколиш капаните в живота. Звездната обстановка е такава, че възникват обстоятелства, позволяващи да се насладиш на улеснение и успех при изпълнението на задачите си. Хората и ситуациите, с които ще се сблъскаш, ще бъдат напълно съвместими с теб или поне няма да имат негативен характер и няма да попречат на щастието ти или на безпрепятственото постигане на твоите цели. Между другото, гости сега е по-добре да не каниш. Тази седмица е добре да посветиш свободното си време на себе си.
През следващата седмица се постарай да не правиш прибързани изводи, разгледай ситуацията от различни ъгли и след това прави оценка. Дългосрочен работен проект най-накрая ще донесе осезаеми ползи, от които ще бъдеш удовлетворен. Добро време да планираш пътуване, да проведеш оздравителни процедури.

Скорпион

Твоя идея фикс ще бъде желанието да докажеш на околните собствената си важност и значимост. Звездите те съветват да не се увличаш в отглеждането на тези качества, в противен случай има възможност да чуеш неприятни думи, особено от Козирози. В семеен план - отлично време за обсъждане на бъдещи планове, планиране на общия бюджет. Тази седмица плувай по течението и съдбата сама ще те отведе там, където трябва. Нищо няма да постигнеш с мисли за това какво да правиш по-нататък или как е най-добре да постъпиш, може само да изпаднеш в ступор и да се почувстваш изхабен. Ако си позволиш да се отпуснеш и да не правиш амбициозни и далечни планове, да не се суетиш и тревожиш при всеки повод, ще забележиш колко е красив живота и колко много щастливи моменти има в него. Ако искаш да намериш стабилност, да започнеш нещо ново в живота си и по този начин да затвърдиш позицията си, ще трябва да се промениш радикално голяма част от възгледите си за живота. Събития тази седмица ще те накарат да видиш всичко от друг ъгъл, от другата страна. След това ще можеш да разбереш как протичат основните процеси в живота ти и живота на близките хора, а разбирането е първият ключ към успеха. С помощта на новите знания ще можеш динамично да влияеш на живота си.

Козирог

Не си губи времето с празни приказки, те няма да ти създадат авторитет, а по-скоро ще развалят репутацията ти. Съсредоточи се върху действията си и приеми за правило, да не разкриваш, това което е в етап на преговори и мисли. Някой от представителите на знака Рак ще ти отвори очите за събития, които отдавна те безпокоят. Подходящо време за кардинални промени - промяна на работа, преместване в друг град или дори държава. Ще бъдеш в състояние не само добре да се ориентираш в тази нова среда, но също и да намериш единомишленик. Може би това ще е някой от зодия Стрелец. В личен план хороскопът прогнозира красив роман, който може да завърши с предложение за брак.
Тази седмица е особено важна за романтичните и влюбчиви натури, както и за тези, които в момента са самотни и активно търсят сродна душа. В началото на седмицата в живота ти, може да се появи човек, който да внесе нови чувства и емоции. Възможно е да не го забележиш веднага, но скоро ще осъзнаеш, че това е този, който търсиш. Не чакай друг подарък от съдбата и веднага хващай бика за рогата. В противен случай рискуваш нахлуващите чувства да се превърнат в мираж.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот