Седмичен хороскоп до 1 октомври: листопад от щастие и красота

Септември

Седмичен хороскоп до 1 октомври:

ОВЕН
 През тази седмица, както и по-рано, вие сте напористи, активни в личните и деловите взаимодействия. Може би това го изискват ангажиментите ви или личните ви стремежи. Трудностите сега само закаляват. Ангажименти и сексуални отношения са тясно свъврзани през цялата втора половина на септември и целия октомври. Алтернатива на ярките привързаности може да стане само дълбоката ангажираност с финансови проекти, изискващи привличане на капитали от вашите партньори. Каквото и да е, сега вие преживявате доста наситен период в живота си и можете да постигнете много. Мартенските Овни през цялата седмица изпитват най-голяма съпротива от страна на средата около тях и конкретни хора, което става своеобразна проверка на силите. Избирайте си за партньори най-честолюбивите и успели хора. Във вторник, четвъртък и петък ще можете да оцените всички свои възможности.

ТЕЛЕЦ
 Последните три месеца вие сякаш се оглеждате в огледало - възприемате себе си през призмата на отношенията си с широката публика и с важни за вас хора. Затова сега е много важно доколко комфортно се чувствате в своето обичайно обкръжение. Теоретично позитивни в това отношение дни са понеделник и петък. Най-важно от всичко е в тези дни да се чувствате щастлив човек, общувайки с близките у дома и с онези, които са до вас постоянно. Евентуален дискомфорт би трябвало да ви накара да сте нащрек. През септември и октомври се формират много важни за вас отношения и делови договори. Не на последно място сега е и професионалната ви реализация в обществения живот, оценката на вашата квалификация и личност. Най-подходящият ден за провеждане на всяка повече или по-малко публична акция е понеделник. Например, да кажете на съпруга(та) си, сътрудника, съседа, порасналите деца за своите потребности. Те ще ви разберат.

БЛИЗНАЦИ
През тази седмица може да стане своеобразен пробив в плана за самоутвърждаване в кариерата или в постигането на семейни ценности, сякаш се отваря "път нагоре" и се покачва нивото на обичайния таван на възможностите ви. Вероятността за такова развитие на събитията е по-голяма за родените през втората половина на юни. По-добре е да се възползвате от тези възможности в понеделник и сряда, това са доста благоприятни за вас дни. Във вторник благоприятно се подреждат обстоятелствата за майските Близнаци. Вие можете с чест да излезете от сложна ситуация, печелейки авторитет и отстоявайки онова, което е ценно за вас. Мисля, че сега сърцето ви принадлежи на онези, които силно обичате, и които в последно време се нуждаят от грижи и помощ. И то не само от вашите. Това могат да бъдат деца, родители. Тенденцията е такава, че през следващите две години няма да ви бъде до развлечения, а любовните привързаности ще приемат формата на обичайно съпружество или за известно време любовта ще излезе от живота ви. В петък може да помолите в службата за повишение на заплатата или други бонуси, повишаващи трудовия комфорт и вашето благосъстояние.

РАК
 Добър период в живота на всички Раци, доколкото това е възможно в нашето неспокойно време. Най-комфортно живеят сега родените в края на юни, началото на юли. В живота им има любов, която изпълва дните им. В това можете пълноценно да се убедите в петък. При жените се повишава вероятността за бременност. Може да очаквате и друг подарък от любимия. Като цяло по-добре от вас сега се чувстват само Скорпионите. А ако се кооперирате с тях в бизнеса, през следващите дни можете да осъществите много изгоден проект. Обективно най-труден ден през седмицата е четвъртък. Уви, мнозина ще почувстват това върху себе си. Най-силно ще го усетят родените около 22-26 юни. Някакво събитие ще уцели болезнено място. Ако ви боли много, проблемът ще трябва да се лекува. В петък и събота се вслушайте в своите потребности и накарайте и околните да се вслушат във вас. През тези дни вие просто сте длъжни да се чувствате комфортно и да сте на ниво.

ЛЪВ
 За вас идва начало на оформяне (внедряване, реализиране) на важен житейски проект. Няма да скрия, че това е сложен период за здравето, психиката и по отношение на събитията. Вие сте принудени да се концентрирате върху нещо главно, вземате много важно решение в обстановка на силно противодействие на влиятелно лице или организация или просто на обективните обстоятелства. Трудно е обаче да се подцени вашата сила, така че всичко ще се получи - през годината или малко по-рано. Главната ви грижа в най-скоро време може да стане личният транспорт, обучение, делово пътуване, важен и продължителен договор. Най-резултатните дни са понеделник и вторник. Така че, ако има към какво да се стремите, не се бавете.

ДЕВА
  През тази седмица вие може да се окажете в обстоятелства, колкото обещаващи, толкова и внезапни. Дръжте се по-близо до влиятелните и известните, както и към обезпечени хора и не им противопоставяйте своето мнение, търсете баланса. Съдружество с подобни хора съществено ще разшири хоризонта пред вас. Между другото, най-вероятно става дума за ваши познати. Най-много шансове да се възползват от протекция или от изгодно делово предложение имат родените през втората половина на септември. Търсете срещи и насрочвайте важни преговори (събеседвания) за вторник. Най-благоприятен е този ден и за изпити, рекламна или юридическа акция (например подаване на документи за оформяне). На августовските Деви им е наложено вето върху много големи покупки и сенчест бизнес. За всички Деви като фон е необходимостта да си броят парите, да икономисват или да инвестират в надеждни легални проекти, желателно е държавни. Иначе ще си седите две години на държавна заплата или помощи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот