В последната седмица на лятото късмета застига 6 зодии

Септември

Седмичен хороскоп до 24 септември:

ОВЕН
 В понеделник вие ще сте извънредно активни при постигането на своите цели, помагайки в процеса на работа и на други хора. По-нататък вашата активност ще спада, най-добре ще бъде да насочите своите усилия към образование, пътувания, някакво обучение. Известни грижи около роднини могат да забавят вашата собствена работа или постоянно ще ви отвличат от ангажиментите ви. След четвъртък много вълнуващи ви проблеми ще отпаднат, а през почивните дни ще можете да си починете приятно със семейството и приятелите си.

ТЕЛЕЦ
Половината от седмицата може да протече много спокойно, с акцент върху финансовите планове и въпроси, свързани с дългове и кредити. Вторник и сряда са важни за здравето, а що се отнася до четвъртък - той ви носи най-блестящите резултати. През втората половина на седмицата обаче ще ви се наложи да приложите цялата си дипломатичност и лично обаяние за решаването на внезапно изскочилите проблеми с родителите, работата или властите. В петък някаква важна информация ще ви помогне да планирате и организирате времето си за следващия най-близък период.

БЛИЗНАЦИ
 Може да ви безпокои деловото сътрудничество, което се развива прекалено бавно или се препъва във внезапно неразбиране. Само с личните си организационни усилия и нови идеи вие ще можете да направите пробив, особено в четвъртък и петък. Около неделя Близнаците ще имат подкрепа в сериозните си начинания, възможни са добри покупки от света на техниката и съобщенията. Много планове се изясняват благодарение на общуването с делови хора.

РАК
Вие още не сте се адаптирали изцяло към есенното влияние на небесните светила, макар че в понеделник и четвъртък в това трябва да ви помогнат нови важни съюзи с вашето участие. През тази седмица въпросите, свързани със здравето, изискват по-насочено внимание, може да си позволите по-гъвкав работен график, отдих в приятни места. Полезно ще бъде повече да се общува с приятели и образовени хора. Избягвайте покупките във вторник и сряда, най-подходящият ден за всякакви начинания е неделята.

ЛЪВ
 За вас това е една доста скучна седмица, когато ще е по-добре да сте на път или в отпуска, или да се занимавате с неща, свързани с вашите собствени интереси. В работата може да не ви достига дисциплина и настойчивост. Макар че някои ваши идеи да са твърде оригинални, те ще имат развитие едва през октомври. Понеделник и петък ще ви доставят най-голямо удоволствие от живота. Бурните ви лични отношения в края на седмицата могат да ви попречат на кариерата или да навредят на репутацията ви. Не забравяйте чувството за мярка.

ДЕВА
 Тази седмица ви носи определеност по отношение на по-нататъшните ви планове в сферата на доходите и кариерата. Възможно е да получите последната ви необходима информация за вземане на решение или да поговорите с авторитетен човек и да получите съвети, които ще повлияят върху хода на живота ви в близките месеци. За вас ще бъде полезно встъпването в клубове и обществени организации и по-активното използване на възможностите за колективна работа.

ВЕЗНИ
 Както обикновено вие много активно привличате околните в своя живот, приемайки тяхната помощ и участие. Финансовите и имуществени въпроси обаче е по-добре да бъдат изключени от общуването ви. Дори ще е по-добре да откажете и подаръците. Везните нерядко ще се изявяват като съдии в много спорове и чувството им за справедливост няма да ги подведе, повишавайки техния авторитет и увереност в себе си. Много време ще им отиде за второстепенни дейности и повишаване на добрата организираност. По-добре ще бъде преди неделя Везните да не вземат важни решения.

СКОРПИОН
  На фона на спад във вашата финансова активност и дори здраве, много от мислите ви ще бъдат посветени на вашия брачен партньор и на хората, които ви помагат. В личните ви отношения обаче вашата крайна нетърпеливост и липса на постоянство може да ви подведе. Старайте се към най-близките си да сте максимално внимателни. В четвъртък е вероятно обсъждане на важни делови проекти или контакти с влиятелни хора, които ще ви бъдат полезни и в бъдеще. 25-то число от месеца ви носи късмет.

СТРЕЛЕЦ
 Вашата лична активност сега е сериозно свързана с някакви ангажименти пред други хора, но в края на седмицата вие ще се договорите по всички въпроси и ще съумеете да направите от своите критици - свои помощници. Някакви дребни детайли в работата или в битовия ви живот ще ви дразнят и е възможно да влошават отношенията ви с хората. Възможността обаче да общувате с интересни хора, пристигането на добри познати или други обнадеждаващи новини ще ви накарат да забравите за дреболиите. Най-добрият ви ден е понеделник.

КОЗИРОГ
Цялата седмица ви предоставя най-добрите условия за развитието на вашите идеи и реализация на плановете. Това ще се почувства особено след сряда, когато ще можете да разкажете за своите идеи на най-високо ниво. Около почивните дни Козирозите могат да си намерят немалко поддръжници и забелижимо да активизират своя обществен и делови живот. Не се бойте за известно време да отстъпите инициативата на други хора, чрез тях вие ще получите нови контакти и нови възможности. Четвъртък ви помага във всички дейности.

ВОДОЛЕЙ
 Вас все по-активно ще ви вълнува взаимодействието с колектив от приятели или сътрудници в рамките на някакви интелектуални проекти. Вашите собствени идеи ще бъдат много добри, но те ще могат да завоюват признание по-късно. Всички лични отношения се успокояват и преминават в най-плодотворното русло на взаимна помощ и подкрепа. Понеделник и петък ще ви помогнат вниманието да се насочи към вас и успешно да решите много въпроси, да направите успешни покупки и приятно да прекарате времето си.

РИБИ
По всяка вероятност ви очаква важен разговор със семейството или с роднини, без който по-нататъшното развитие е невъзможно. Може да се обсъждат кредитни въпроси. А що се отнася до големи пътувания - моментът не е подходящ за тях. Възможни са малки пътувания по познати места, срещи с родители или работа с документи и бумаги, касаещи имоти. Неделята ще повдигне бойния ви дух, ще ви позволи да подобрите самочувствието си и да обърнете някои важни ситуации на своя страна.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот