Седмичен любовен хороскоп: ще бъдете връхлетени от любовта

Октомври

Седмичен любовен хороскоп до 29 октомври

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие и човекът до вас сте настроени на една и съща дължина на вълната, в резонанс един с друг. Тези дни жестовете и блестящите очи говорят много повече, от думите ви. Дайте простор на своите чувства! Бъдете непредсказуеми и ярки! Постарайте се да запомните това състояние на хармония, за да го удължите възможно най-много. Неделята е ден на любовта и романтиката! Подгответе се за изненади и невероятни открития. Ако току-що сте предприели първите стъпки в една нова връзка, сега имате шанс да осъзнае, че в живота ви е влязъл наистина интересен човек, когото желаете да опознаете по-добре.

ТЕЛЕЦ
 Тази седмица ви обещава дни, изпълнени с незабравими емоции, а Звездите ви подтикват към наистина забавно приключение. Това може да бъде едно малко съвместно безумство или откровен разговор, на какъвто и двамата с любимия човек от дълго време не се решавате. Все пак, изборът е ваш! Можете да устоите на изкушението и да оставите отношенията си такива каквито са, или да поемете риска, и да внесете във връзката си елементи на екзотика и непредсказуемост. Ако сте на прага на нови отношения, тези дни определено ви е доста трудно да мислите за нещо различно от лицето на своите мечти. Сега за вас говори вашата страст и може би си заслужава да се поддадете на горещите й уговорки.

БЛИЗНАЦИ
 Според вашия любовен хороскоп, ако през настоящата седмица искате да изненадате и впечатлите любимия човек, трябва да използвате най-нетрадиционните начини. Време е за творчество и въображение! Дайте воля на своите бурни фантазии. Вашият партньор е готов да сподели и изпълни най-съкровените ви желания. А това ще открие пред вас цял един нов свят, пълен със страст и изискани удоволствия! Ако все още сте в търсене на своята сродна душа, тези дни ви дават възможност да се запознаете с интересен и необичаен човек. Но не забравяйте, срещата може да се случи по всяко време, дори когато най-малко очаквате.

РАК
 Текущата седмица ви предоставя прекрасна възможност да промените своя личен живот към по-добро. Всички вие, които положите усилия в тази посока, няма да съжалявате за действията си. Неочаквана приятна среща би могла да отбележи повратна точка във вашата съдба. Не пропускайте този невероятен шанс! Сега вие сте готови да се срещнете лице в лице с най-необикновеното приключение. Когато наистина вярвате в чудеса, те обикновено се случват! Но, ако ситуацията не отговаря на представите ви, не се разстройвайте. Приемете я  за даденост и опитайте да се адаптирате бързо към извънредните обстоятелства. Едва тогава тези дни ще разкрият пред вас всичките си щедри възможности.

ЛЪВ
  През настоящата седмица е желателно да се вслушате в своите мечти. Особено в най-ярките от тях, или в тези, които ви посещават редовно. Сега интуицията ви позволява да осъзнаете скрития смисъл на вашите сънища  и фантазии. В тях можете да намерите съвети за това как да се държите с любимия човек или, ако все още сте сами,  указание за това къде и кога можете да срещнете любовта. Звездите ви подаряват един наистина чудесен уикенд. И ако нещо се обърка или не се вписва в плановете ви, не опитвайте да го промените. Нека Съдбата ви отведе там, където е пожелала. Вие сте заедно с любимия човек! Какво би могло да бъде по-естествено и по-прекрасно от това?

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица чувствата определено ви пречат да се концентрирате върху работата и ежедневните си задължения. Не се страхувайте да признаете, че сте в облаците и това се отразява на всичко, което правите. Понякога е позволено и да помечтаете, особено ако се отнася за любов! Сега е особено трудно да се скриете зад недосегаемата и недостъпна маска. Нещо вълшебно се носи из въздуха и ви принуждава да отговаряте на усмивката с усмивка и да използвате цялото си обаяние, за да впечатлите хората, които са ви симпатични.

ВЕЗНИ
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица трябва да  бъдете умерени в амбициите си по отношение на личния живот. Проявявайки искреност, вие  предразполагате любимия човек към откритост, а това ви позволява да се опознаете по-добре и прави връзката ви още по-силна. А всички вие, които все още сте сами, но желаете да обичате и да бъдете обичани, търсете необичайните и нестандартни запознанства. Съвсем скоро срещате човека, готов да ви дари с нежност и много любов.

СКОРПИОН
 През настоящата седмица е желателно да се вслушвате по-често в гласа на своята интуиция, особено, ако обстоятелствата изискват бързи решения. Тези дни вашето сърце може много по-бързо и точно да оцени ситуацията, отколкото мозъка. Възможно е някои събития да хвърлят светлина върху отношенията ви с любимия човек, представяйки ги по един напълно неочакван начин. Ако преживявате труден период, това ви помага да осъзнаете истинската причина за недоразуменията и предлага варианти за отстраняване им.

СТРЕЛЕЦ
  Любов и разбиране – това е, което ви очаква през настоящата седмица. Може би най-сетне провеждате и  дългоочаквания разговор с любимия човек. Ако се постараете да не правите прибързани изявления и обсъдите всичко спокойно, възможно е този диалог да промени вашата съдба. В момента сте сами? Подгответе се за неочаквани събития и промени в личния живот. Не се заблуждавайте, че не сте готови. Вие разполагате с достатъчно решителност и приключенски дух,  за да тръгнете смело към новото, а не да се скриете от него. Това може да направи чудеса!

КОЗИРОГ
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица е желателно да удивите любимия човек, като му направите неочакван подарък или приятна изненада. Без значение от колко дни, месеци или години е връзката ви, тези дни вие имате шанс да се върнете към самото начало на запознанството си и да преживеете безумните, щастливи мигове на първата среща. Върнете страстта и магията в отношенията си! В момента сте сами и търсите своята сродна душа? Тогава неделята е вашият ден! Не пропускайте възможността да се запознаете с човека от своите мечти!

ВОДОЛЕЙ
 През тази седмица трябва да поговорите с човека до вас честно и открито. Кажете му смело всичко, което винаги сте искали. Звездите обещават, че този разговор не само ви освобождава от тежестта на несподеленото и недоизказаното, но също така и да помага за решаване на неотложните проблеми. Изказвайки ги на глас, вие разбирате, че всички те са решими  и когато сте заедно с любимия човек можете да направите много! А вие, които нямате сериозна връзка не отказвайте новите запознанства. Отворете сърцето си за любовта!

РИБИ
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица е желателно да промените нещо в отношенията си с любимия човек. Не променяйте твърде много,  достатъчни  са само няколко щрихи, за да можете и двамата да почувствате разликата. А на всички вас, които в момента сте сами, Звездите предлагат богат на запознанства период. Ако решите, едно от тях може да прерасне в дълготрайна и хармонична връзка. Не се колебайте!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот