Седмичният хороскоп до 15 октомври: Финансовото ви положение ще се подобри

Октомври

Седмичният хороскоп  до 15 октомври:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Разчитай на приятели!

През следващите дни вероятно няма да бъдеш доволен от себе си. И към света около теб със сигурност ще намериш много претенции. Звездите не те съветват да зацикляш върху отрицателните мисли и преживявания, тъй като това със сигурност ще се отрази на външния ти вид. Не забравяй, че съществуват приятели. Разбира се, сега не си в настроение да каниш вкъщи шумна компания, но задушевен разговор с близък човек със сигурност ще повдигне настроението ти.

Време е да преразгледаш любовния си роман. Настъпила е кулминация, която може да доведе или до раздяла, или към по-дълбоки и сериозни отношения. Енергията към промяна е присъща и в професионалната ти дейност. Въпреки това, в работата, разчитай единствено на разума, не се поддавай на емоции. Много поучителна за теб може да се превърне ситуация, свързана с представител на знака Риби. Извлечи от нея съответните изводи.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Нищо не се случва случайно!

Тази седмица може да разчиташ на силна подкрепа, а това ще се изрази като помощ от конкретни хора или неизвестни сили. Знаците на съдбата ще те заобикалят и това ще ти помогне да направиш правилния избор и да се увериш, че си на верния път. Добро самочувствие и увереност в собствените сили ще почувстваш към края на седмицата.
Времето е благоприятно за получаване на различни удоволствия – от морално удовлетворение до вкусна храна. Щастлив период и за любовни контакти.

Важно е да запазиш спокойствие. И - ако е възможно - тишина. Силните звуци ще дразнят твоите уши и нерви. Избягвай шумните места и компании, прекарвай повече време в уединение сред природата. И в никакъв случай не повишавай глас - да викаш сега е строго забранено.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Постоянна двойственост!

Може да изпаднеш в неловка ситуация – ще те тегли ту към един човек, ту към друг и много трудно ще избереш нечия страна, особено ако това касае чувства. Всъщност взимането на каквото и да е решение тази седмица ще бъде затруднено, поради същата двойственост. Имай предвид, че и двете възможности за теб са благоприятни – всяка една има своите плюсове, но не са изключени и недостатъци.

За да не затънеш в това неясно положение, довери се на сърцето си и действай интуитивно.

РАК 22.06 – 23.07

Временен тайм-аут!

Деловата активност намалява и въпреки факта, че работа имаш в изобилие, звездите те съветват да вземеш тайм-аут. След почивката с лекота ще наваксаш пропуснатото, при това може да разчиташ на помощ от Девите.

Благоприятен период за ремонти, почистване, преглед на съдържанието на шкафове и гардероби. Може да откриеш стари тайни, които ще те накарат да се усмихнеш. Опитай тази седмица да бъдеш по-мек, по-отстъпчив и внимателен към любимия човек. В петък, по-добре не планирай срещи, защото те може да не се осъществят, а обидата ще остане за дълго.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Невероятна среща!

Невероятна среща с човек, който някога си обичал и които все още не ти е безразличен, може да прерасне в нежен и чувствен роман. Ти си много общителен и излъчваш позитивна енергия, но има контакти, които са изключително неблагоприятни за теб сега - такива са с Раците и Везните.

Звездите препоръчват да съчетаваш професионалната си дейност със свободното време - хапвай в ресторанти, посети концерт или кино премиери. Непременно отдели един цял ден за себе си. Наспи се добре, вземи релаксираща вана, направи си маска за коса, лице и тяло. В общи линии СПА у дома.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Най-негативният знак на седмицата.

Бъди особено внимателен в личните дела и любовта. Внимавай с Лъвове, Водолеи и Oвни. Тъй като си доста консервативен, представители на изброените знаци в момента ще ти действат на нервите с прогресивните си възгледи относно живота (това не е обща прогноза за съвместимост, а тълкуване на планетарни конфигурации в момента).

Имай предвид, че в следващите няколко дни е малко вероятно близките да ти отделят толкова внимание, колкото ти се иска. Така че сега Звездите те съветват да не жалиш нито време, нито пари и да се поглезиш самостоятелно. Разходи се по магазините, купи си нови бижута, моден парфюм или забавен аксесоар - това със сигурност ще повдигне настроението ти. Вземи си карта за басейн – плуването не само ще прогони тъжните мисли, но също така ще ти даде възможност значително да подобриш физическата си форма.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Контрол над емоциите!

Ще трябва да оставиш чувствата и емоциите настрана. Ако искаш да получиш резултат от действията си, следва да взимаш решенията на трезва глава и всеки твой ход да е съобразен с това, което ти говори разума. Позицията ти, тази седмица, трябва да бъде балансирана и маневрена, за да очакваш добри резултати от свършената работа.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Романтични фантазии!

Романтични фантазии и стремеж към красота ще те направят невероятно умиротворен и дори уязвим. Това ще бъде забелязано само близките ти, а в работата си ще бъдеш целеустремен и амбициозен. Въпреки това, звездите не те съветват прекалено да „активничиш”, пази силите си за бъдещи постижения. Вероятни са доста успешни преговори и сключването на сътрудничество с Козирози.

Тази седмица трябва да прекарваш повече време с партньора си. Например, може заедно да погледате някой трилър. В стресови ситуации се освобождава доста адреналин, който често погрешно се смята за възбуда. Така че гледането на филма може да завърши с не по-малко увлекателна интимност.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Огледай се!

Не е необходимо да държиш до себе си хора, на които не можеш да разчиташ, или отношенията, които отдавна са изживяли себе си. Не афиширай много своите планове, особено пред Близнаци - те могат да ги направят обществено достояние.

Тази седмица по-добре не гледай към дрехи в тъмни цветове, в тях ще изглеждаш, най-малкото скучно. Звездите препоръчват да отдадеш предпочитание на ярките цветове и оригинални щампи. Именно те ще ти помогнат да привличаш вниманието и да си център на всяко събиране. Само не се увличай и не забравяй, че облеклото трябва не само да подчертае достойнствата, но и да скрие недостатъците.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Преразгледай възгледите си!

Необходимо е да преразгледаш своите възгледи за живота, света, отношенията с другите хора и себе си. Ако оставиш всичко както е и не промениш нищо в живота си, рискуваш да се замесиш в неблагоприятни ситуации. Преди всичко трябва да се промениш отвътре и след това ще се справиш с външните прояви.
Ако искаш да си здрав – бъди! Тази седмица е малко вероятно да се появи препятствие, което да не успееш да преодолееш. Лечебните и възстановителни мероприятия ще дадат отлични резултати. Ефективна ще бъде и борбата с вредните навици. Но и обратното - депресия, негативи, провокиране на конфликти с околните, ще доведе до заболяване.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Налага се да проявиш мъдрост, ако искаш да запазиш съществуващия ред и да избегнеш изкушенията. Има тенденция за промяна в материалната сфера – може да се появи желание за хазартни игри и други подобни увлечения. Дори да имаш достатъчно големи възможности, важно е - да не задоволяваш само егото си и да не „дърпаш чергата” към себе си, а да намериш идеалния баланс. Поддържането на равновесие сега ще се отрази добре в бъдеще.

Прекрасно време за общуване, придобиване и усвояване на нови знания, намиране на нова работа, закупуване на нова техника. Скоро в живота ти всичко ще се нареди и светлина ще изпълни душата ти. Нов ден - нови преживявания!

РИБИ 20.02 – 20.03

Противоречия и сексуална енергия!

Вътрешните противоречия, които ще те измъчват тази седмица, най-добре е да споделяш с Телци. Те могат да те успокоят и да ти дадат ценни съвети.

Повишената сексуална енергия в този период, напълно ще преобрази личния ти живот и ще накара партньора ти да гледа на теб с други очи.

Момента е добър за инвестиране в собствената външност, а в работата може да се появи неочаквана алтернатива.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот