Алена за oктoмври: бъдете изпълнени със Светлина и щастие

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (12 Votes)

 Топастроложката прави ексклузивна прогноза за октомври. Вижте какво ви определя съдбата в езотеричен план:

Овен
Дори и да ви е неприятно и да ви се струва непосилна задача, ще трябва да свикнете с мисълта, че и другите хора, дори и най-близките ви, имат своите желания и мнения, които трябва да бъдат уважавани. Можете да творите идеите на новото време и да тласкате света към осъществяването им, но в зоната на Светлината.

Телец
Независимо от вашите желания, ще трябва да се научите да работите с непознати  хора и да се съобразявате с тях, да приемате околните с качествата им, да уважавате мнението им и да се научите правилно да преценявате познаствата си, вместо след време, засегнати от някого да мъстите с магия.

Близнаци
Устремени сте към върхови позиции, дали са заслужени, това не ви интересува, но тудно ще се освободите от собственическото си чувство, от желанието си да обсебвате и от опитите си да направлявате живота на близките си чрез магии. Повярвайте, че света не се върти само около вашите желания.

Рак
Във ваше минало прераждане мнозина от вас са били прекалено самостоятелни, до степен да не се интересуват от семейните си задължения, от синовната обич, затова сега сте обречени на усамотение и вглъбяване в своята вътрешна същност, за да се научите да цените обичта, приятелството и помощта отстрани.

Лъв
Разделете с непочтените методи на действие, отдалечете се от Мрака, от магиите, чрез които искате да си жънете успехи и се отдайте на духовност, и уважение към чувствата и желанията на другите, за да се справите и да достигнете поне една от поставените от вас самите цели.

Дева
Самотни сте и искате среща с голямата любов. Трудно ще намерите щастието в личния си живот, ако го търсите с помощта на магията, което няма да ви попречи на стремленията ви към върховете на кариерата, но и от там може да се сринете неочаквано и болезнено.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg