Любoвен хорoскоп за Октoмври: Нeбеснитe eнeргии щe направят мeсецът да бъдe щастлив и рoмантичен

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

Ако лятото не ви е донесла дълго чаканата любовна приказка, то не се отчайвайте, защото есента се очертава хубава за много от зодиите. Прочетете какво ви чака в любовта според зодията до края на месец октомври.

Овен

Според вашия любовен хороскоп през октомври съществуват и поводи, и условия за романтични преживявания. Но имате ли нужното настроение? Вие ще бъдете господари на положението, ако не си позволите отегчение, или по-лошо, да паднете духом. Сега не е най-доброто време за такива обрати! Постарайте се да не обръщате внимание на дребните проблеми в отношенията си с любимия човек. И тогава тези дни ще преминат без неприятни инциденти, в позитивна насока.

Може да се чувствате по-емоционално уязвими в началото на месеца. Добрата новина е, че до себе си имате човек, който ще ви подкрепя. Това ще ви накара да се чувствате особено близки. Предстоят хармонични и щастливи любовни дни.

Телец
Напоследък сте съсредоточени в мисли за работа и кариера, и съвсем сте изоставили романтичните дела. А според вашия любовен хороскоп точно през октомври сте изключително привлекателни за противоположния пол. Възможно е да се случат много неочаквани неща. Не се изненадвайте и бъдете готови за всичко! Тези дни може да ви споходи чувството на самота. Вероятно човекът до вас няма толкова свободно време, колкото вие? Постарайте се да намерите любимо занимание, тогава часовете ще преминат по-лесно.

В началото на месеца ще ви липсва подкрепата на партньора, когато става въпрос за кариера. Ще проведете важни разговори с любимия човек, но избягвайте тежките думи, за които може да съжалявате на по-късен етап. Напрежението в интимната връзка може да ви тласне на друга страна и вие да потърсите утеха или да бъдете привлечени от нова любов.

Близнаци
Ако в деловата сфера през октомври вие сте лидери, в личния живот трябва да се примирите с второстепенната роля. Дори не си и помисляйте да демонстрирате превъзходство. Споделете радостта! Подходящо за случая ще бъде малко семейно парти. Напълно възможно е тези дни новите запознанства да не преминат по сценария, на който разчитате. Бъдете подготвени за всякакви необичайни ситуации!

Ако имате половинка до себе си, през тези дни ще се усещате като едно цяло. Вашият любим/любима за вас е повече от сродна душа. От друга страна, някои Телци ще се замислят върху бъдещето на своята връзка и може би още тази седмица ще вземат крайно решение с кого да продължат напред. За тези от вас, които търсят любовта, е добре да разширят своя кръг от социални контакти.

Рак
В началото на октомври усамотението ще стане ваш верен спътник, който ще позволи да намерите много решения. През работните дни е по-добре да не си уреждате срещи, но почивните дни ще бъдат повече от успешни за подобни начинания. В момента определено е необходимо да разредите емоционалното напрежение. Така че не си го изкарвайте на любимия човек, а намерете по-безопасен начин за отпускане на стреса. Конфликтите са съвсем излишни на вашата връзка!

Думите понякога могат наистина да болят, а за някои от вас предстоят сериозни разговори с половинката. Бъдете наясно с тежестта на словата, които изричате и за техния дългосрочен ефект върху вашата връзка. Ако бъдете премерени, всичко ще завърши благополучно. За тези от вас, които това лято не намериха любовта, започва период, в който има реални шансове това да се случи.


Лъв
Според вашия любовен хороскоп през октомври особено ценена във вас е загадъчността. Ако нямате сили да промените себе си, поне намерете съответстващи приятели. Направете нещо необичайно, което никой не очаква! Не се съмнявайте, ще бъдете разбрани правилно! Тези дни ви изпълва сила и енергия. Насочете я към делата си, но не забравяйте да отделите необходимото внимание на любимия човек. И ако има моменти, в които той е потиснат, помогнете му да излезе от това състояние!

За обвързаните  рискът да попаднат в конфликтни ситуации с любимия човек е много голям. Опитайте се да не бъдете манипулатори, както през повечето време, защото накрая това ще се обърне срещу вас. Вие също трябва да внимавате за това какви думи ще изречете при разговорите с вашата половинка.

Дева
През октомври трябва да посветите своето внимание изцяло на любимия човек. Не подценявайте способностите си! За него това е изключително необходимо. Постарайте се да постигнете душевно равновесие, тъй като в противен случай е напълно възможно да изплашите птицата на щастието с необмислените си постъпки. Дори да ви е тъжно, съберете сили и се проявете от най-добрата си страна. Периодът е много важен за създаване на желаното впечатление. Почивните дни обещават интересни срещи, ако, разбира се, благоволите да излезете от къщи.

При Дева има повече светлина, за разлика от повечето зодиакални знаци. Ще се повиши значително либидото ви, а с това и сексуалната енергия. Имате силна харизма и ако нямате любим човек до себе си, периодът е подходящ за нова любов.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg