Трите зодии, които ще срещнат любовта през октомври?

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

Какво ви очаква в любовта през красивия октомври? Днес ще разберете кои зодии имат най-големи шансове за флиртове, а защо не и за среща с голямата любов?


Ще откриете кои са трите зодии, които ще бъдат най-големи късметлии в любовта през октомври. За някои той може да се окаже месец на закачки, за други да затвърди старата любов, а за трети да донесе съдбоносна нова среща.

Скорпион

Няма да ви е никак лесно от гледна точка на любовните вълнения, които ви предстоят. Няма да знаете по кой път да поемете и ще се чудите кой е правилният човек за вас.

В момента за вниманието ви се борят двама човека, които са пълни противоположности. Послушйате сърцето си, то знае отговора.

Риби

Ще се чувствате по-желани и сексапилни от всякога. Има нещо във въздуха и около вас и един определен прехвърчат неочаквани искри, които биха могли да прераснат в красив пожар този месец.

Дева

Вие искате да си починете малко от любовта и всички чувства и емоции, но това определено няма да ви се случи през октомври.

Всъщност на хоризонта се появява някой, на който не сте дали шанс преди време,но сега изглежда, че нещата са се променили и може би ще го видите в друга светлина.

 

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg