Оксана: Зодиите, за които Октомври ще е изпълнен с щастие и любов

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.07 (7 Votes)

Това са зодиите, които ще се радват на любовен месец октомври.

Телец


Обвързаните: Много е възможно да сте сгодени до края на месец октомври. Може да ви се струва неочаквано и малко рано, но съдбата си знае работата. Ако се усещате готови, непременно трябва да предприемете тази крачка.

Необвързаните: Не му мислете и се обадете на човека, за когото си мислите от много време насам. Чака ви съдбоносна романтична среща, която ще обърне нещата и ще ви докаже, че чудесата наистина се случват.

Рак

Обвързаните: При вас нещата малко, по малко се нареждат точно така, както искате. Малкият спад във взаимоотношенията ви е бил само малък тест, който и двамата издържахте успешно. Обичате се и това е!


Необвързаните: Няма как да получите любов, ако самите вие не започнете да обичате себе си. Сменете гардероба си, прическата и се погрижете за самочувствието ви. Така няма да останете незабелязани от... колега на работното място.

Лъв

Обвързаните: Не мислете много и кажете "ДА" на следващата голяма крачка във връзката ви. Време ви е. Ако не живеете заедно, октомври е изключително подходящ за тази стъпка, която ще ви донесе много щастие и спокойствие.


Необвързаните: Не мислете, че някой от миналото ви не може пак да се появи в живота ви. Явно сте си оставили вратичка един към друг. Към средата на октомври ще получите покана за среща. Приемете я, защо не?

Везни

Обвързаните: Не бързайте с големите стъпки и промени във връзката ви. Обичате се, щастливи сте и това е най-важното засега. Чака ви интересна изненада от любимия човек. Стягайте куфарите, че отивате надалеч...

Необвързаните: Случайна среща и луда любов от пръв поглед. Това ви чака още в началото на месец октомври. Ще изживеете една любовна приказка, за която отдавна мечтаете.

Стрелец

Обвързаните: Безоблачен и щастлив октомври. Това ви чака. Кратко, ясно и... какво повече му трябва на човек? Ще осъзнаете, че сте намерили половинката си и искате да прекарате целия си живот с нея. Не е ли прекрасно!

Необвързаните: През октомври ви чака най-голямата изненада в романтичен и любовен план. Неочаквано признание в любов ще ви завари неподготвени. Някой октомври ви обожава...

Скорпион


Обвързаните: Няма човек на света, който да не се съгласи, че ви е нужда нова освежаваща връзка. Време е да оставите захабената в миналото и да се впуснете в нещо ново. Няма да повярвате колко бързо ще откриете своя човек.

Необвързаните: Не бързайте да признавате чувствата си на човека, който харесвате в последно време. Оставете той да го направи, защото ще се изненадате като чуете какво точно има да ви казва.

Риби

Обвързаните: Какво ще кажете за сватба? Времето отдавна ви е дошло и съвсем скоро ще бъдете сгодени. Не ни ли вярвате? Просто изчакайте края на октомври...

Необвързаните: Много страстни нощи ви чакат през октомври. И то с човек, с когото още не сте се запознали. Има време. В края на месеца ще срещнете нова тръпка, която ще ви разтърси.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg