Руският топастролог: 4 зодии се радват на късметлийски октомври

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Щастието ще ги сполети неочаквано и всички проблеми ще намерят своето решение

Сега известният астролог Павел Глоба разкри кои ще са най-щастливите зодии този месец.

Известният астролог определи основните щастливци през октомври  сред зодиакалните знаци. Успехът буквално ще падне като сняг на главата им, но те все пак трябва да слушат какво им казват звездите.

Според прогнозата Овен през октомври ще може да преодолее всичките си дългодържани страхове и най-накрая ще се осмели да направи радикални промени.

Причината за това ще бъде мощен енергиен поток, който ще покрие с щастие представителите на този зодиакален знак.

Промените могат да включват смяна на работа или мястото на пребиваване или желание за сключване на брак или раждане на дете.

Най-важното и съкровено желание през октомври може да бъде изпълнено и на Козирозите. Астрологът ги съветва да следват знаците, които Вселената изпраща. Важно е да не пропуснете момента, защото може да няма втори шанс.

Телецът може лесно да реши проблеми, които преди това изглеждаха неразрешими. Трудностите с парите ще бъдат успешно преодолени, семейните отношения ще придобият нови топли тонове,

а любовните връзки ще искрят с нови цветове. Няма да се изискват специални усилия от Телеца, - „всичко ще се получи от само себе си“, уверява астрологът.

През октомври много екстравагантни идеи ще посетят и Близнаците. Глоба съветва родените под този знак да не се страхуват и да не поглеждат назад към никого, а смело да вземат живота си в свои ръце и да тръгнат към съдбата си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg