Любовен хороскоп до 23 октомври: ако търсите щастие и нова любов, това е вашата седмица

Октомври

 Предстои една интересна седмица, наситена с много разнообразни събития.

Овен

Някои новости от тази седмица ще ви заварят неподготвени. Ще са свързани предимно с личния ви живот. А някои замисли ще реализирате самостоятелно, но с леки модификации.

Ако все още не сте намерили сродната си душа, то съдбата най-после ще ви събере. Не лишавайте от внимание близките си, особено в случай, че семейството ви е с дългогодишен опит. Използвайте всяка свободна минута за съвместни спортни занимания и други предпочитани развлечения.


Телец

Сравнително спокоен период. С повечето затруднения ще се справите без особени усилия. Перспективи за напредък няма да липсват, от вас се изисква да сте наблюдателни и инициативни.

Използвайте част от свободното време за занимания, които ви привличат, но до момента не ви е стигала смелост да се заемете с тях. Ще откриете у себе си неподозирани способности. За уреждане на въпроси от личен характер разчитайте на интуицията си.

Близнаци

Доста динамичен период. Освен с текущата работа в част от времето ще сте ангажирани и с обучение. Може би да участвате в някаква еднодневна форма или в уебинар, но така или иначе ще ви е полезно, не пропускайте. Освен това няма дълго да се застоявате на едно място. Ще има и служебни, и лични пътувания, а може би и някакво импровизирано пътешествие.

Любовните емоции също не са за пренебрегване. Помислете дали не е време за сериозен разговор с партньора, в който да изясните не само статута на отношенията, но и на задълженията си.

Рак

Събитията ще протичат в обичайното си темпо. Няма да се налага да бързате, да се заемате за извънредни задачи или да пренареждате графика си. Или поне няма да е твърде често, а дори да се случи ще успеете да реагирате по правилния начин.

Физическото и психическото ви състояние ще са в хармония. Ако имате някакви неуредени въпроси с любимия човек точно сега е моментът да „сложите картите на масата“. Дори трудните разговори ще протичат в мирна обстановка.


Лъв

Един от факторите за успех през тази седмица е умението ви да разпределяте правилно времето си. Вероятността да започнете или да ви предложат включване в нов творчески проект не е за пренебрегване. Ще имате възможност за изява, но текущата ви работа или обучение за известно време ще останат на заден план и може да „зациклят“.

Колкото по-рядко прекъсвате заниманията си, толкова по-добре. Равномерното темпо е за предпочитане. Опитайте се да не следвате готови схеми. Ще получите навременна помощ, точно когато най-малко очаквате. Изобщо, през тази седмица почти винаги ще сте на подходящото място в точния момент.

Дева

Не отлагайте нищо започнато. Както професионалните, така и домашно-битовите задачи ще са много. Опитайте се да свършите онези, които сте изоставили преди време, но знаете, че няма как да се отървете от тях. Нестандартните решения ще са свързани с повишаване на приходите ви.

Използвайте част от паричните постъпления за обучение. Ще ви даде възможност да смените сферата си на дейност, ако имате такива намерения. Отношенията във всякакво направления зависят изцяло от вас.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот