Тримесечен хороскоп на Алена до края на годината: Съдбата ви дарява с любов и щастие

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.31 (16 Votes)

Каквото и да са чертали звездите за теб през горещото лято, есента, освен с чисто нови тенденции, идва и с чисто нови планове за бъдещето. За да си подготвен, виж прогнозата за следващите три месеца - октомври, ноември и декември.

ОВЕН

В началото на периода по някаква причина ще бъдеш зает изключително с дома и семейството и това ще бъде много важно за теб. След като се освободиш от семейните грижи ще се затрудниш с какво да се захванеш – изведнъж ще се появят толкова много интересни занимания. В този момент ще започне и напрежение в професионалната дейност.

През ноември ще бъдеш претоварен с отговорни дела и затова ще станеш изключително раздразнителен. Важно е да запазиш самообладание когато става дума за здравето и живота, например зад волана.

В края на тримесечието отново всичко ще ти върви и при теб ще се появят приятни хора. Неуспешни може да се окажат само пътуванията, но ти едва ли ще желаеш да посрещнеш Новата година далеч от вкъщи – ще се наложи само да избереш кого да поканиш на гости.

Освободи желанието си да изразиш собственото си „Аз”, обличайки се в ярки цветове или в дрехи с необичайни кройки и шокиращи детайли с големи изпъкващи аксесоари с необичаен дизайн.

Звезден съвет – Склонността ти да правиш всичко максимално бързо е похвална, но най-бързият и прост начин за решение на проблема не винаги е най-добрия. Постарай се да не претрупваш дома си с ненужни неща – подреди и изхвърли всичко ненужно.

ТЕЛЕЦ

”С търпение и труд всичко се постига” – това ще важи за теб в началото на периода. Преразгледай трудовите си задължения, довърши старите дела, внимавай с документи, старай се да не допускаш досадни грешки.
Препоръчително е да следиш здравето си и да увеличиш тонуса на организма си и неговата естествена защита с помощта на правилно хранене и занимания със спорт. Любовните отношения ще зависят от партньора, а на теб ще ти се иска някаква промяна и разнообразие.

През кипящия от страсти ноември ще научиш много нови неща за себе си. Ще, успееш да се погледнеш отстрани, макар че това което ще видиш няма много да ти хареса. Но с недостатъците ти умееш да се справяш, така че ще се справиш и този път. В края на периода ще получиш цял куп приятни и неприятни изненади.

Внимавай много зад волана, особено ако не си професионален шофьор. Хубавото е, че в края на годината ще ти върви и ще бъдеш в прекрасно настроение. Обнови гардероба си с нещо марково – това ще задоволи влечението ти към скъпите красиви вещи и скъпоценности. Обърни внимание на класическите модели с малко детайли от меки тъкани и на истинските скъпоценности – тюркоаз, ахат, смарагд.

Звезден съвет – не позволявай негативните чувства да вземат превес. Тогава ще имаш възможността да се издигнеш на по-високо ниво. Само спокойната оценка на случващото се ще ти донесе успех. Вслушвай се в мъдрите съвети на по-старото поколение и си направи съответните изводи.

БЛИЗНАЦИ

В началото на периода ще се оказваш винаги отпред на „буен кон”. С професионалните си ангажименти ще се справяш без проблем и домашните дела също ще решаваш лесно. Целият месец октомври ще бъде осеян с романтични приключения, при това ще изпълниш всички обещания и ще завършиш всички проекти. В края на есента ще продължиш с победоносното шествие и може радикално да промениш нещо в живота си. През декември ще се отвори нова жизнена страница за теб. Важно е да не забравяш, че посвещавайки се на професионални отговорности, трябва да създаваш нови връзки.

Успехът ти е невъзможен извън границите на компания от съмишленици. В същото време ще се наложи да приключиш с изчерпана любовна връзка. Тъй като си лек, непринуден, изобретателен, дързък и трудно спираш избора си върху нещо определено, често се ръководиш от моментното си настроение, затова сега най-добрият избор за теб ще бъде екстравагантното облекло, представляващо микс от няколко стила. За такова облекло няма да ти се наложи да ходиш по магазините – ще намериш всичко в гардероба си. Но ако ти се прииска да си доставиш удоволствие – купи си оригинално украшение с интересна форма (материя) с определена магическа символика.

Звезден съвет – може да си генератор на идеи и проекти, но не си струва да се хвалиш с успехите си – така ще предизвикаш завист в околните. Търпението и вниманието непременно ще са ти от полза, въпреки че ще ти костват много сили. Докато все още е топло, старай се да прекарваш повече време извън града сред природата. Не се отказвай и от участия на светски мероприятия.

РАК

През октомври ще настъпи период, в който много ще ти върви. Вероятно ще се случи значимо запознанство или покана за хубава работа. Настроението ти ще бъде великолепно. В такова състояние всичко ще ти се получава. Тази тенденция ще продължи и през ноември.

Благата, които ще ти дава съдбата ще се увеличават, а мърморенето на недоброжелателните и заядливи хора ще ти се струва като жужене на комар. „Любов като на сън...сърце – кристална камбанка” те очаква в по-голямата част през ноември.

Всички твои постъпки ще са посветени на любимия човек, всички твои мисли ще бъдат за него. Възможни са и събития, които ще окажат силно влияние на светогледа ти и благодарение на тях ще се наложи да се откажеш от някои навици и стари модели на поведение.

В края на тримесечието ще настъпи време за възмездие. Както си се отнасял през цялото това време към хората, така и те ще постъпват с теб. Вероятно е голямо възнаграждение за свършена работа, и значителна придобивка за дома. Любовтта ти към всичко нежно и меко успешно ще бъде подчертана с романтично многослойно облекло. Коприна, креп-жоржет, дантела, панделки, волани ще ти създават усещането за вътрешен комфорт.

Звезден съвет – добре е да сложиш ред в дома си, да разчистиш всичко натрупано, да измиеш тъмните ъгли до които не са стигали ръцете ти, да изхвърлиш старите и счупени неща, да прегледаш шкафовете, да измиеш прозорците, изобщо да създадеш в дома си благоприятен фен-шуй.

ЛЪВ

В началото на тримесечието ще се сблъскаш с някои препятствия. Да ги преодолееш с щурм няма да ти се удаде – ще се наложи да ги отложиш за неопределен срок или съвсем да се откажеш. Да нервничиш и бързаш не си заслужава, прибързаността всичко ще развали.

Трябва да търсиш подходящия начин. Голямата част от ноември ще си ангажиран с домашни проблеми и семейни грижи. Внимавай бюджета ти да не пострада от екстравагантни и неочаквани загуби, затова вземи се в ръце и не се води по собствените си капризи.

Посещението при козметолог ще ти донесе бодрост и добро настроение. Ако си човек на изкуството ще те посети вдъхновението, ако си сам ще имаш голям шанс да се влюбиш, ако си семеен ще се увеличи потребността да се харесваш, флиртуваш и забавляваш. Декември за теб е месец на любовта и флирта, които може да те причакват на всяка крачка и навсякъде. В края на периода любимият човек ще ти подхвърли неочаквано проблем или просто ще се разбунтува против желанието ти да се харесаш на целия свят, ще ревнува и ще се затвори в себе си.

За да разрешиш проблема ще е нужно да обуздаеш темперамента си и да пуснеш в ход всички дипломатически способности, които притежаваш, за да разтопиш леда в сърцето на любимия и отново да намериш любовта му.

Звезден съвет – ти си емоционален, чувствен, смяташ се за звезда. За теб целия живот е театър. Царствената ти осанка ще бъде оценена най-добре в стила на luxury – изтънчена цветова гама, благородни маниери, разкошни тъкани, елегантна кройка подбрана според фигурата ти. Изисканост и елегантност към облеклото и ще добавят бродерии и камъни.

ДЕВА

В началото на периода ще бъдеш загрижен за насъщни проблеми – как да вдигнеш нивото на доходите си, да подобриш условията на живот. Личният ти живот ще бъде особено бурен и интензивен – общувания и съвместни пътувания с любимия човек.

През ноември ще си пълен със сили, планове и възможности за тяхната реализация. Няма да ти се седи на едно място, ще имаш желание да общуваш и да вършиш малки и големи дела. Може да възникнат усложнения с партньора – колкото по пунктуален и задължаващ бъдеш, толкова по-безхаберен и безотговорен ще бъде той, не издържайки критиката, диктата и опита ти за натиск.

В края на тримесечието ще ти се наложи да определиш какво искаш в действителност. Направените планове ще се окажат реално осъществими. Своят интерес към дреболиите можеш смело да подчертаеш с изящни златни украшения – пръстени, скъпоценни камъни на златна верижка, гривни, обеци.

Звезден съвет – постарай се да съобразиш желанията си с възможностите си. Съвсем не всички възникващи въпроси ще можеш да решиш бързо, не допускай това да те дразни и да влияе на взетите решения. Действията ти ще са особено ефективни при поддръжка от съмишленици.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg