Хороскопът за седмицата: Съдбата е готова да ти помогне

Октомври

Хороскоп до 29 октомври:

ОВЕН

Независимо от възможните проблеми и пречки, ще успееш да завършиш успешно работата, започната през тази седмица. Въпреки това, след всички несгоди ще се чувстваш уморен, така че през уикенда ще бъде важно добре да си починеш и да възстановиш силите си. А най-добрият отдих за теб, разбира се, ще бъде общуването с любимия човек.

Ще усетиш прилив на сила и увереност в себе си, което ще окаже положително влияние върху всички твои начинания. Обърни внимание на близките, приятелите и семейството. Те имат нужда от твоята подкрепа, грижа или компания, а ти в обкръжението на приятели, ще се чувстваш много добре.

Тази седмица са възможни проблеми в отношенията с партньора, свързани със сексуалната сфера. Склонността ти към критика и сарказъм само ще влоши ситуацията и втората половина на седмицата може да премине под знака на взаимно недоверие и липса на искреност в отношенията.

ТЕЛЕЦ

Отдели време за сериозни размишления. Обмисли ситуацията в личните отношения, в бизнеса, партньорствата, сделките и споразуменията. Все още имаш време да поправиш, това, което си сгрешил и да използваш силите си за перспективни дела. В края на седмицата лесно ще намериш общ език с другите хора и в личния си живот и в деловите ситуации. Събота е един прекрасен ден за почивка. А от неделя започва период, когато ще можеш да подобриш условията си на труд, да намери приятели на работното място, а може би и любов.

Усещането за напрежение бавно започва да избледнява, става по-леко, но това не означава, че е време да се отпуснеш. Перфектен момент за усъвършенстване на личните умения и компетенции. Опитай по-често да проявяваш настойчивост и взискателност, отстоявай своята гледна точка, но не провокирай конфликти. Постарай се да не превръщаш полъха на вятъра в ураган, защото може да отнесе твоето добро настроение и доброжелателност. В края на седмицата е полезно да се разходиш на чист въздух - в движение може да изникне интересно решение на сложен проблем.

БЛИЗНАЦИ

Да предприемеш каквито и да е действия в продължение на тези седем дни, ще ти бъде непосилно. Сега ще ти бъде трудно каквото и да правиш – затова ще избягваш събития, обаждания, съседи, роднини, съпрузи, съпруги и дори деца. Но да избягаш на края на света е невъзможно - ще те настигнат и заставят да действаш.
Ще станеш по-избирателен в общуването. Буквално за ден-два ще замениш повърхностната комуникация с по-сериозна и по-задълбочена. Отдели време и за себе си: петък е добър ден за лечебни процедури. А в неделя започва период на щастие в любовта. Не го пропускай!

РАК


През първата половина на тази седмица те очаква много романтика. Този период е благоприятен за развитие на текущите отношения. Ако отдавна не си прекарвал времето си заедно с любимия човек, не сте ходили заедно на партита, кафене или ресторант, сега е моментът да го направиш. Благодарение на съвместната почивка чувствата ви ще станат по-ярки. Романтичните отношения, които са започнали наскоро, ще станат по-страстни, ще се появи стремеж за по-нататъшното им развитие. Това е добър момент да направиш връзката си по-стабилна. През втората половина на седмицата са възможни нови запознанства, но трябва да си наясно, че през този период случайните връзки са нежелателни, както и участието в хазартни игри.

Този период се свързва с преодоляването на малодушието и чувството за страх, дори на ниво разговори. Ще ти се иска да кажеш силна думичка на човек, от който зависиш и може да не спиш цяла нощ, обмисляйки точните думи. Добър момент да промениш себе си, да преодолееш своите страхове и комплекси. Например, ако се страхуваш от тълпата – организирай дебат, в който да участваш, ако искаш да откажеш цигарите - започни в първите дни от седмицата (понеделник-вторник). Не се страхувай да променяш и подобряваш себе си, не се страхувай да действаш. Но не забравяй поговорката - "Първо, седем пъти мери, а след това един път режи" - напълно подходяща за определения интервал от време. Сега трябва да действаш, но внимателно, обмисляйки всяка своя стъпка, преценявайки всяка своя дума!

ЛЪВ

През тази седмица Лъвовете по-добре да не правят наполеонови планове – истински ще могат да се захванат за работа едва в събота. А дотогава просто стой в течение и се старай да не се въвличаш в никакви начинания. До 5-то число по възможност завърши проекти, започнати през септември и октомври, сложи в ред в книжата и документите, почисти работната си поща. Може да ти възложат допълнителни отговорности – не отказвай. Възможно е точно сега да ти станат полезни практически разработки от предходни години. По отношение на финансите, доверявай се на интуицията си. Тя ще ти подскаже, че да преследваш лесни пари е безсмислено - те не решават належащите проблеми и обикновено „изтичат през пръстите".

Този период ще ти даде нов тласък в търсенето на идеалната любов. Ще ти се иска нещо необичайно, по-топли отношения с противоположния пол, но не като при всички останали. Ще станеш по-мил, артистичен и спокоен, но олтарът на любовта очаква от теб нови жертви, например, по-интензивни занимания със спорт за перфектна фигура.

Всичко е добро - когато е в умерени количества. Всяко лекарство в по-големи дози се превръща в отрова - и вместо да възвръща към живота, наранява или убива. Тази седмица, главното условие е умереност във всичко. И не бързай – припряността сега може да разбие фината настройка на тялото ти и да те направи уязвим.

ДЕВА

Активно начало на седмицата, желание за напредък. Пред теб се откриват нови хоризонти, условия за действие и сътрудничество, които ще ти позволят да се измъкнеш от сложна ситуация и да подобриш позицията си. Необходимо е да се мобилизираш и да започнеш да се движиш в избраната посока, а не да отстъпваш.

Ще зачестят срещите с педантични и проницателни събеседници. Ще изчезне необходимостта бързо да се запознаваш с големи обеми от информация. Най-сетне ще намериш време за любима книга и в ученето ще си позволиш да се задълбочиш в тези теми, които те интересуват. Петък за теб е най-щастливия ден от седмицата и ще бъдеш в настроение за романтични срещи. А неделя е идеална за пазаруване.

 ВЕЗНИ

Ще те обхване внезапна бъбривост - в леглото, на масата, по телефона - ще бъдеш в състояние на постоянно движение на мисълта и "отворена уста". От това може да се възползват твоите приятели. Броят на хората, поискали от теб пари назаем, сега ще се увеличи два пъти. Между другото, тази седмица погаси всички свои задължения – сметки, такси, телефон и други услуги.

Първата половина на седмицата се очертава да бъде нервна. Няма да можеш да избягаш от трудностите, всичко, което предстои да направиш в този момент, поставя основите на бъдещето за дълго време, така че ще трябва да запретнеш ръкави и да работиш здраво. И най-важното: преди да направиш ход, мисли за всички последствия, цената на грешките ще е твърде висока! Не променяй плановете си в движение. Избягвай лошата компания - безразсъдните приятели и лекомислените приятелки може да повлияят отрицателно професионалната и финансова сфера.

СКОРПИОН

Тази седмица голямо влияние върху живота ти ще имат жените, в много отношения то ще бъде благоприятно, но понякога не толкова. Прояви търпение, възползвай се от опита им, следвай съветите им. Това ще ти позволи да решиш много от съществуващите проблеми, да сложиш в ред мислите си. В някои случаи, ще трябва да действаш решително, да имаш кураж да направиш избор и да вземеш решение. Като цяло тази седмица е благоприятна за теб и ще води към подобряване на живота ти.
Сега е важно да се концентрираш върху това как се чувстваш в собствения си дом. Не пропускай да създадеш релаксираща атмосфера – вечер пали ароматни пръчици, пускай нежна музика. Постоянно дръж в дома си букет от свежи цветя. Ако вечер успееш добре да си починеш и отпуснеш, ще получиш голям заряд от енергия за следващия ден и ще изглеждаш перфектно.

Внимание: светът е готов да ти помогне - но ти не се отпускай! Трябва активно да помагаш на Съдбата. Така че раздавай се максимално - тогава ще се отворят главозамайващи перспективи. В парично отношение, успешна е първата половина на седмицата. В събота и неделя бъди бдителен - има опасност от измама. С алкохола е по-добре да минеш на "Ви". Сега не се нуждаеш от никакви стимулиращи и ободряващи средства: куп приятни събития и в работата и в личния живот ще бъдат извор на положителна, вдъхновяваща енергия в ежедневието ти.

СТРЕЛЕЦ

Необходимо е да се въоръжиш с търпение, тъй като всичко през тази седмица ще се задвижва бавно, затова пък ще имаш възможност да проверяваш дали нещата вървят както трябва и да се предпазиш от провали и грешки. Не си заслужава за никъде да бързаш, дори и да възникне такова желание в теб. По-добре да отправиш остатъка от енергия в някоя другата посока, тъй като излишната суета в работата или у дома, ще доведе до напълно ненужни последствия, като конфликти и разединение.

До края на седмицата трябва да общуваш внимателно с другите хора.

През първата половина на тази седмица трябва да отделяш повече време за отдих. Това е добро време за възстановяване на жизнените сили и енергия. Релакс, качествен сън и правилно хранене по време на този период, ще допринесат за по-бързо възстановяване. През първата половина на седмицата е възможно да получиш допълнителни приходи и печалби. През втората половина на седмицата пребивай повече у дома в тиха и спокойна обстановка. Наслаждавай се на уюта и комфорта, заеми се с хармонизиране на отношенията с близките роднини и членовете на твоето семейство. През този период избягвай шумните мероприятия - те не винаги ще ти носят положителни емоции.

КОЗИРОГ

Промени своите навици, обкръжение, среда, интереси и хобита, вкусове и предпочитания. Всичко това ще те направи щастлив и ще има положително въздействие върху бъдещето. Първата половина на седмицата е отлично време, за да привлечеш на своя страна правилните хора. Звездите дават зелена светлина на тези, които се замислят да сменят работата си. Бъди активен, инициативен и не се страхувай от нищо ново. Твоят бизнес и интелектуален потенциал е на максимум през ноември, така че ще можеш да разбереш всичко и да се справиш с всички проблеми без особени усилия.

В края на седмицата може да се натъкнеш на различни препятствия по твоя жизнен път. Причина за това може да стане лекомисленото ти поведение в началото на тази седмица. Може да си позволиш да безделничиш, но тогава ще се наложи доста да се потрудиш по-късно. Неблагоприятните събития в последните дни на седмицата няма да са толкова силни и ще можеш лесно да ги преодолееш ако се обърнеш към разума си и използваш логическото си мислене. Но емоциите и чувствата е по-добре да държиш под контрол.

ВОДОЛЕЙ

За да разчиташ на добро здраве и отлично настроение през тази седмица е нужен здрав сън и липса на житейски проблеми. Никакви нови проекти и перспективи за работа, няма да предизвикат в теб ентусиазъм. По-скоро - раздразнение. Е, позволи си да се отпуснеш - важното е да не влизаш в спорове с колегите и с никой да не споделяш своето "неработно" настроение. Заеми се само с минимума, от който зависи твоето физическо оцеляване.

Трябва да бъдеш по-внимателен за своите действия и решенията, които взимаш през този период. Да успееш навсякъде няма да ти се удава, както и да печелиш за сметка на други също е доста съмнително в този момент. В най-добрия случай тази седмица нищо няма да изгубиш и нищо няма да придобиеш. Ето защо, в действията си не се ръководи от личната изгода, гледай да запазиш позициите си и да не ги влошиш, и разбира се, да не загубиш разума си.

РИБИ

На работното място може да попаднеш в неприятности и въпреки че всичко ще завърши добре, може да излезеш от равновесие. Затова тази седмица се заеми с релаксация - това ще ти помогне да си възвърнеш душевното равновесие. Отношенията с любимия човек ще се подобрят ако изпълниш всичко, което си обещал. Старай се да не хвърляш на вятъра пари, надежди, думи, любов!

Бъди внимателен в личните си работи и любовта. Тази седмица (особено първите три дни) ще ти донесе стабилен доход и не е нужно да се притесняваш за хляба насъщен. Духът ти ще витае високо в облаците в търсене на смисъла в живота и вечните ценности, и силата на волята ти няма да е висока.

Това ще доведе до мързел и дори караници с любими хора, които ще подтикват към действия. Ти ще ругаеш, през цялото време ще се инатиш, мъничко ще безобразничиш и ще се връщаш назад към миналото си. Сега може да мислиш за бъдещето, да разработваш нови идеи, но постоянно нещо ще ти пречи да ги въплътиш в реалността.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот