­Хороскопът за последната седмица на октомври: Cъдбoвни прoмени зa тeзи зoдии слeдващитe дни - очaква ги щaстие и бoгатство

Октомври

Ще се подобрят доста неща около вас – за едни в професионален, за други в личен план. Всичко това ще се отрази добре на мислите, желанията и динамиката ви на живот. Ще има какво да ви радва и носи хубаво настроение.

Овен
Покажете на любимия човек колко го цените и колко вярвате във връзката ви, не пречете на проявленията на любовта. Всичко започнато през тези дни обещава да е с позитивно влияние и добър край не само за вас, но и за останалите участници в съвместните ви дела. С търпение и подкрепа от компетентни хора ще проедолявате затрудненията си, стига да сте сговорчиви и да не изтъквате изключителността си. Ще се наложи да проявите внимателност във връзката си с околните, като потиснете емоциите и желанието си да определяте поведението им. Ако се справите, ще ви бъде полезно и занапред. Не се поддавайте на изкушения, които биха могли да донесат проблеми.

 През първата половина може да се сблъскаш не само с липса на разбиране от страна на другите хора, но с открита враждебност и противопоставяне на теб и твоите желания.
Мотивите на другите хора не винаги ще са ти ясни и решението на проблема е да действаш в рамките на своята компетентност и да следваш установения ред. Така ще се чувстваш много по-уверено и стабилно, отколкото, когато се опитваш да хитруваш и да търсиш изгода за себе си по нечестен начин. До края на седмицата ситуацията ще се изясни.


Може би си струва внимателно да се вгледаш в новата си любов. Дали е надежден бъдещия партньор? Струва ли си толкова много време и усилия? Ако имаш вече любим човек, тогава той може да те разочарова. Но не се сърди – това са мимолетни разногласия.

Телец

Ще влагате безусловно енергията си от край до край, във всичко което е важно за вас – семейство, работа, пари, пътувания. Творческите ви виждания ще намерят проявления в заниманията ви и ще ви носят духовна наслада. Това ще ви помогне с по‐малко усилия да внесете промени в условията на работа и живот.

Неуморни сте и ще се стараете да покажете повече от интелектуалния си потенциал и възможности, което ще дава много добри резултати. Имате планове и цели, заради които ще се развивате в различни посоки. Спазвайки докрай поетите ангажименти, ще се радвате на коректност от страна на партньорите.

В живота ти тази седмица може да се появи романтично чувство, човек, който да обикнеш или с който да се сприятелиш, но само в случай, че си го позволиш и разрешиш. Ако живееш в собствен свят, изпълнен с негативни преживявания и депресивни състояния, няма да успееш да видиш прекрасното в живота, а всякакви нововъзникващи емоции ще подтискаш и унищожаваш.


Близнаци

Покрай много преживявания и впечатления от последните дни ще мислите и анализирате случващото се около вас и ще търсите отговорите на куп въпроси. Ако се смирите духовно и се отнесете с повече вяра във всичко, което е добро и в полза на повече хора, ще отбележите напредък в живота си. Не търсете причини за недоволство в себе си. Вдигнете поглед напред и се възползвайте от новите възможности. Важно е да контролирате егото си и да избягвате бурните обяснения и скандалите.

Тази седмица ще усетиш влиянието на невидима сила, която ще те подкрепя в трудни моменти. Звездите те съветват да не привличаш вниманието към себе си, да ограничиш контактите си и да действаш незабелязано.
Това е доста труден период за професионалната дейност и за решаване на текущи битови проблеми. Пази силите си и нервната си система. Контактите с хората по-скоро ще те дразнят и нервират, така че е добре да ги ограничиш. Възможно е влошаване на здравето. Опитай се да подсилиш имунната си система.

Рак
Ще продължите със заниманията, започнати от предишните дни. Верни на себе си и уверени във възможностите си, ще заложите на творчески виждания и нестандартни решения при много от въпросите, които ви вълнуват. През следващите дни ще създавате условия за реализация на идеите си, привличайки към тях и други хора. Оригиналността и смелите ви решения и действия ще направят живота ви пълноценен и интересен. Много хора се нуждаят от вас и ще бъдат доволни да бъдат в обкръжението ви, защото във ваше лице виждат някой, които намира изход за всичко.

Добави към твоето излъчване малко щедрост и хитрост, съвсем мъничко ласкателство, доукраси с щипка страст – ето такъв портрет сложи " на масата ". За теб, това е колоритна седмица, пълна с разнообразие от събития – светски партита, купони, шопинг. Ще ти се иска да привлечеш максимум внимание. Усмихвай се повече - и щастието ще ти се усмихва в замяна. Прави подаръци на хората, които обичаш, пий шампанско! В живота ти липсва нещо пикантно, нещо шик - опитай сега да промениш себе си и да сияеш по-силно от звездите на небето. Бъди благоразположен и у дома и на работното си място. Превърни всеки ден от седмицата в празник – време е за пръскане на пари, не за спестяване.

Лъв
На себе си и на всички покрай вас демонстрирайте, че вярата ви в доброто е силна, и ще откриете нови перспективи. В същото време не се преуморявайте и се въздържайте от активни натоварвания, защото психиката, ставите, нервите и настроението ви ще са чувствителни на всяка промяна. Насочете енергията си за градивни цели, като подчините обстоятелствата на каузата си. Чакат ви печалби, но спечеленото харчете с мисъл.

Много силно в началото на седмицата ще се прояви властния ти характер. Твоята непреклонност и идейна насоченост ще ти позволи да решиш много проблеми и да постигнеш определен резултат в делата си. Периодът не е много добър за една връзка, тъй като може да бъдеш доста груб, но ако имаш нужда от изясняване на отношения – моментът е много подходящ за това. Добра седмица за постигане на поставените задачи, особено в материалната сфера.

 Дева
Ще трупате опит и ще оптимизирате бюджета си, възползвайки се от всяка появила се около вас възможност. Без да разчитате на случайността, сами ще търсите пътища за реализации, отчитайки растящите си нужди и поривите за изява. Старателно ще изпипвате детайлите в работата си, справяйки се с възможните затруднения и промяна на обстоятелствата. Използвайте силата си за конструктивни и печеливши занимания и взимане на решения. Работете не само за себе си, но и за всички, които ви заобикалят.

Везни
Ще се засилят контактите ви покрай проектите и работата, от които се интересувате. Следвайки програмата си, в началото на идната седмица ще постигнете видим напредък в делата си. Това ще ви накара да разширите екипа си с професионалисти, на които може да се разчита сега и в бъдеще. Използвайки истината като отправна точка във всяко свое начинание, ще работите и живеете по-спокойно, без натоварващи ви емоции.

Скорпион
Успешно ще се справяте с казуси от професионален и друг характер, показвайки силата на ума и красноречието си. Препоръчително е да запазите спокойствие в случаите, когато ще имате основание за обратното, за да не провалите постигнати вече позиции. Сътрудничеството ви с хора, с които имате сходни интереси и мислене, ще се задълбочи. Не отхвърляйте съветите им и не търсете начини да показвате превъзходството си.

 Стрелец
Все по-малко време ще ви остава за отдих, ще се захванете с голям проект. Добре е да сте сдържани и да не давате гласност на мислите, намеренията, емоциите и най-вече на агресията си, защото са възможни и такива проявления. Ще имате причини да се чувствате доволни, стига да следвате програмата си и да изиграете добре козовете си, без да наранявате никого.

 Козирог
Ще се подобрят доста неща около вас – за едни в професионален, за други в личен план. Всичко това ще се отрази добре на мислите, желанията и динамиката ви на живот. Ще има какво да ви радва и носи хубаво настроение. За съжаление е възможно при някои от вас добрите развития да са съпроводени с повишено напрежение. Съумейте да овладеете положението и да стабилизирате постигнатото, за да не последват провали. Използвайте ума си за добри цели и с конкретни действия работете за реализацията им. Пазете се от измами.


В дадения период са важни бързата реакция и незабавните действия - трябва да реагираш на случващото се около теб, да атакуваш противниците си внезапно. Твоята мнителност сега е доста завишена и може да си навлечеш врагове - реални или въображаеми. През тези седем дни, просто си длъжен да предприемеш нещо необикновено, да намериш изход от всяка ситуация и то в кратки срокове. Седмицата е свързана с психологията и интуицията – тренировка на тези качества в екстремни обстоятелства.

 Водолей
Ще се поздравите с финансови и други успехи. Те няма да дойдат наготово и затова ще са много сладки. Но не всичко ще е според очакванията ви. Възможни са разочарования по линия на партньорските взаимоотношения или в общуването ви с други хора. За тях потърсете вина и в себе си, защото има какво да направите, та да останат връзките ви стабилни. Като начало не се нагърбвайте сами с всичко. Разпределете товара, който в повечето случаи е общ, но от криворазбрано чувство го носите сами. Щадете здравето и нервите си.

Пред теб се откриват нови възможности в развитието на планираните задачи. Но ако плановете и идеите са свързани с личния живот, в този случай, седмицата е неблагоприятна.
Като цяло, съществуващите отношения ще бъдат подложени на сериозни изпитания, може да се чувстваш не на място си и да поискаш промени или в краен случай усамотение. Ако обърнеш повече внимание на деловата страна на живота си, тогава в личната сфера всичко ще върви гладко.

Риби
Поне в началото на идната седмица избягвайте да се натоварвате физически и емоционално. Тогава енергиите са сгъстени и се отразяват по особен начин на мисленето ви и всичко, което предприемате. Определяйки ясни цели и вниквайки в същината на работата си, ще търсите градивни решения, които да следвате през тези дни. Но нещата около вас съвсем не са тревожни и трудни, напротив. Много скоро ще усетите попътния вятър в платната си.

Тази седмица ще ти се иска да бъдеш в центъра на събитията. Ще си в състояние да усвояваш голямо количество информация, да правиш бърз анализ и точни заключения. Освен това част от нещата ще можеш да решаваш паралелно. В този смисъл, най-много ще преуспеят тези, на които им се налага доста да общуват.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот