Любовен хороскоп за средата ноември: любовта става все по-гореща със спадането на темпратурите навън

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

За пръв път от цяла вечност сте настроени мечтателски, обръщате гръб на отговорностите, а любовният ви живот става все по-горещ със спадането на темпратурите навън. Опитайте се да реализирате и най-смелите си мечти, дори тези, които ви е страх да изречете на глас.

Овен

Очаква ви много интересен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас. Опитайте се да отворите очите и сърцето си за отговорите, които сте пренебрегвали толкова време. Доверете се на човека до вас, но най-вече на интуицията си, защото няма да ви подведе.


Телец

Ако до момента сте имали някакви вътрешни противоречия между ума и сърцето, то ноември ви предлага известна яснота. От вас се иска само да запазите спокойствие и да елиминирате страха от провал. Приемете всичко, което ви поднася съдбата, с гордо вдигната глава и решимост.


Близнаци

Лошото есенно време се отразява доста негативно на емоционалното състояние на Близнаците. В началото на месеца те все по-често ще обръщат глава към миналото, търсейки отговори. Добре е да оставите старите връзки там, където им е мястото – в миналото. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда.


Рак

Нетипична любовна ситуация ще бележи месеца. Може би сърцето ви се колебае между двама души, а може би не сте напълно убедени в собствените си чувства. Запомнете, че няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум, а се опитвайте да намерите отговорите в сърцето си.


Лъв

Лъвовете за първи път от много време ще са лишени от обичайната си увереност. Може би не получавате това, от което имате нужда и е крайно време да заявите директно желанията си. Не забравяйте, че партньорът ви не чете мисли, затова няма причина да търсите вината в себе си.


Дева

Вие сте умни и разсъдливи, затова няма причина да се съмнявате в преценката си за хората. Доверявайте се повече на хората от близкото ви обкръжение, има причина те да са там. Оставете на събитията да се случват, не анализирайте прекалено много и искайте съвети, ако сте в задънена улица. Каквото е писано, това ще се случи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg