Нова любов, сватба или развод: Какво ни очаква през 2022 година според зодията?

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.67 (3 Votes)

Ето какво може да очаква всяка зодия в любовта.

Овен
Мотото на Овена е да набележи целта си и да я постигне. През 2022-а година самотните пълномощници на този знак имат огромен късмет да  срещнат сродната си душа. Но те би трябвало да проявят самообладание и да изчакат настъпването на втората половина на годината.Онези, които имат до себе си възлюбен човек, се очаква да преминат на ново равнище във връзката си - възприятията ще станат по-силни. Най-важното е те да не се съпротивляват на тези промени.

Телец
В началото на годината при пълномощниците на този зодиакален знак ще се усети застой в любовта. Но това има своите прерогативи - както Телците, по този начин и техните сътрудници се нуждаят от време, с цел да се заредят с ентусиазъм .В последна сметка развръзката ще е щастлива - любовта ще осветява всичко към Телците. Тези от тях, които са в издирване на половинка, ще се изправят пред затруднение - собствената си инатливост.

Близнаци
През 2022-а година даже свободолюбивите Близнаци ще решат да минат под венчилото. Ако техният сътрудник е подготвен да ги подкрепи даже в най-необичайни им дейности , звездите дават обещание благополучен съюз.Съветът към Близнаците е да се научат да разчитат знаците на съдбата. Възможно е съвпаденията да се окажат повече от случайност и да слагат началото на шеметна любовна история.

Рак
Раците е добре да се откажат от минали връзки и от копнежи по някогашния сътрудник . Време е те самите да поемат самодейността .Тези, които са обвързани, ще се насладят на естетика и пълноценна връзка. Прекараното време с любимия ще създаде солидна основа за реални и трайни възприятия .

Лъв
За Лъва звездите подготвят почуда . Той ще открие сродната си душа в от дълго време прочут човек и това ще се окаже в действителност непредвиден поврат на съдбата.Изненади има и за пълномощниците на знака, които към този момент са избрали сателит или сътрудник в живота. Лъвовете може да научат загадка , която радикално ще промени връзката им. Някои от тях ще бъдат изправени пред избор - да простят или да си тръгнат.

Дева
Девите най-сетне ще открият в своята половинка това, за което от дълго време са мечтали. Партньорът им ще промени поведението си към по-добро.Девите ще се научат да прощават грешките и да забравят обидите.За някои пълномощници на знака съдбата е подготвила среща с интересен човек.

Везни
За Везните годината ще бъде низ от възходи и падения. В живота на някои от тях ще се появи човек, с който ще се сближат в бъдеще. Важно е тези пълномощници на зодиака да не се отхвърлят от другарство с него.При част от обвързаните Везни ще се появи желание за преустановяване на отношенията и започване на нова връзка. Струва си макар че да се претеглят плюсовете и минусите: наистина ли едно мимолетно въодушевление ще се трансформира в напрегната връзка.

Скорпион
Скорпионите е по-добре да не разчитат на чужди съвети по отношение на връзките си, а да се вслушат във вътрешния си глас.В противоположен случай могат да възникнат различия с сътрудника , които да доведат до бракоразвод или разлъка . Самотните Скорпиони ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол.

Стрелец
Стрелецът може да изпадне в спорна позиция - от една страна, има риск да не бъде свестен от половинката си, от друга - той самият да се страхува да приказва за възприятията си.За необвързаните се задава парещ романс.

Козирог
Козирозите ще би трябвало да се борят за щастието си. Възможно е при някои от тях да се завърне стара обич . Вероятността да се стигне до брак е огромна .


Водолей
За обвързаните се задава съществена смяна - започване на взаимен живот с любимия човек. Най-вероятно самият Водолей ще предложи това. Като цяло в семейния живот се очакват позитивни обстоятелства и най-малко конфликти.

Риби
По отношение на любовта Рибите могат да разчитат на собствената си прозорливост . Представителите на този знак може да се нуждаят от помощ и възлюбен човек несъмнено ще я им обезпечи и няма да им обърне тил .На самотните Риби ще е належащо повече време, до момента в който решат да допуснат нов човек в живота си. 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg