Седмичният любовен хороскоп: открийте сърцето си за истинските чувства

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.17 (3 Votes)

Седмичен любовен хороскоп до 13 ноември!

ОВЕН
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица ви предоставя шанса да изясните възможните  недоразумения с партньора.  Времето работи за вас, дайте всичко, на което сте способни и прекарайте тези дни в пълна хармония с любимия човек. И ако все още мястото в сърцето е свободно, Звездите препоръчват да се вгледате старателно в хората, с които ви срещат идващите дни. Може би сред тях ще е човекът, способен да събуди тръпката в душата ви!

ТЕЛЕЦ
 Настоящата седмица носи нещо ново и прекрасно за вашата връзка. Позволете на любимия човек да ви изненада по най-очарователния начин. Поддайте се на доброто настроение и бъдете готови да чуете отдавна чаканите съкровени думи и признания. Ако все още сте сами, но вече се чувствате способни на нова връзка, не пропускайте всички нови и интересни запознанства. Месец преди приближаващите празници може би ще ви донесе шанса за среща с тази личност, която е способна да ви поведе към вашите сбъднати мечти!

БЛИЗНАЦИ
 Тези романтични дни ви карат да изпитвате особено влечение и нежни чувства към човека до вас. Вие сте готови за промяната, бъдете откровени и споделете с партньора най-съкровените свои мечти. Не се съмнявайте, оставите ли зад гърба си това, което ви пречи, заедно с любимия човек ще успеете да намерите пътя към бленуваното щастие. Настоящата седмица е изпълнена с благоприятни условия за интересни срещи и неочаквани запознанства. Позволете на сърцето си да почувства трепета на любовта!

РАК
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица късметът може да кацне точно на вашето рамо. Популярността ви нараства и ще усетите това по благосклонните погледи и усмивки, с които ви даряват представителите на противоположния пол. Нима все още сте сами? Може би след миг ще срещнете единствената и дългоочаквана любов. Разчитайте на знаците, които ви изпраща Съдбата и   дори да пропуснете момента, не съжалявайте – краят на годината ви обещава много нови възможности. А вие, които сериозна връзка и прекрасни отношения с любимия човек, дарете го с любов и нежност. Насладете се на хармонията помежду ви.

ЛЪВ
 Настоящата седмица може да ви изненада с неотложни ангажименти, но мислите за човека, когото обичате ви окрилят, за да приключите по-бързо с всички задачи и да се върнете при него. Бъдете заедно през тези дни и се потопете в море от от нежност и огнена страст. Усещате ли се готови за нова връзка? Наоколо има много нови лица, но ви липсва вниманието на едно от тях? Ако нещата не се развиват според вашите очаквания, бъдете готови да направите решителната крачка, любовта ви очаква!

ДЕВА
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица ще направи миговете, прекарани с любимия човек незабравими. Не се притеснявайте да изразите спонтанно своите чувства в тези дни, с жестове и мили думи. Подарете на човека до вас цялата нежност и топлота, на която сте способни, бъдете благодарни на Съдбата. Настъпва време за промени и вие го усещате, дори да сте сами. Разкрийте съкровените чувства, които пазите в сърцето, пред този, който ги заслужава! Не пропускайте шанса и бъдете уверени, начинанието ви ще се увенчае с успех!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg