Хороскопът до края на ноември: очакваме една от най-горещата и красива седмица за цялата година

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)

Седмичен хороскоп:

ОВЕН
 Тази седмица е богата със събития. Първите и последните два дни ще протекат за вас най-успешно; те са добри за почивка, общуване с децата и с любимия човек. В средата на седмицата са възможни неочаквани промени, които впрочем не би трябвало силно да повлияят върху вашите ангажименти и дейност. До четвъртък вие може да се намирате в очакване на пътуване или някакви важни контакти с чужбина. Малки проблеми с комуникациите или загуба на информация могат да доведат до спънки в общуването. През почивните дни трябва по-внимателно да се обсъдят всички финансови въпроси, ще се наложи Овните да си припомнят нещо от миналото.

ТЕЛЕЦ
За вас най-успешна ще бъде средата на седмицата. Понеделник-вторник са способни да донесат взаимно неразбиране с родителите, неочаквани проблеми с водопровода. Вярно е, че още през почивните дни вие ще можете да си намерите подкрепа във финансов или морален смисъл и по този начин да решите вълнуващите ви въпроси. А изобщо, началото на месеца на Стрелеца ще накара Телците малко да преразгледат своите дела и отношение към работата и домакинството. Вие ще поискате да обновите нещо в дома си, да модернизирате техниката. В събота и неделя е полезно да обсъдите в разговор всички въпроси, касаещи личните отношения.

БЛИЗНАЦИ
 През тази седмица, особено в сряда и четвъртък, вие ще трябва да бъдете по-внимателни при пътувания, преди всичко в чужбина; в обществените контакти не си струва да се хвърлят излишни думи и обещания, те могат да предизвикат публични скандали и претенции. Близнаците малко ще принадлежат на себе си, от вас сега се нуждаят твърде много хора, затова мнозина ще се наложи да се потопят в проблемите на приятелите си, съпрузите, деловите партньори. Във връзка с това е възможно да се появят дори нови занимания, да ви се наложи да замествате заминали или заболели хора и в бъдеще този опит много ще ви потрябва. За покупки най-подходящи са двата почивни дни.

РАК
 В края на седмицата вие ще се почувствате спокойни и удовлетворени от своите действия, но при всякакво развитие на събитията можете да не се съмнявате в щастливата развръзка. Първите дни могат да поставят пред вас малко неочаквани загадки и безизходни ситуации, поради което ще трябва спешно да измисляте нещо и да променяте, особено в работата си, във въпроси, свързани с медицина и лечение. Неочакваният стрес, който може да ви се струпа, ще изисква нервно напрежение и концентрация на усилията. Впрочем, след редица размествания Раците бързо ще се приспособят към новите потребности на семейството и общуването, ще върнат хармонията в живота си.

ЛЪВ
 Това е доста успешна седмица за Лъвовете, особено за нови контакти и колективна работа, но от вторник до четвъртък не е изключено известно напрежение на почвата на лични отношения. С настъпването на Стрелеца обаче при Лъвовете всяка работа започва да се получава по-добре, повишава се стремежът към постижения и успехи. Твърде много внимание ще се наложи да бъде отделено на проблемите на децата, тяхното здраве и образование. През първата половина на седмицата общуването с деца ще предизвика тревога. Понеделник и втората половина на вторник, а също и двата почивни дни са благоприятни за хубави покупки, но с големите придобивки е по-добре да се почака до първите дни на декември.

ДЕВА
 Началото на седмицата ви заплашва с известен хаос и неразбории на работното място, но те няма да касаят вас лично, а хората, с които си сътрудничите. Девите обаче биха могли да предвидят всички проблеми още преди няколко седмици и да се застраховат от големи загуби или да си измислят резервни варианти. Като цяло, до четвъртък състоянието на спешност ще присъства във всички сфери на живота и именно тогава ще могат да се решат най-важните за вас въпроси за този месец. В петък ви очаква един много продуктивен ден, който изцяло ще премине в работа. След това ще можете с пълно право да си починете през почивните дни.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg