Хороскоп за идващата седмица на ноември: Съдбата ще те покровителства

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Седмичен хороскоп до 13 ноември.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица ще бъдеш пълен с енергия и доста целеустремен, няма да можеш дълго да седиш на едно място и старателно да работиш. Периодът е добър за пътуване и за всякакви дела, които изискват отговорност и бързо взимане на решения. Ако не успееш да намериш изход за енергията си, тя може да се трансформира в недоволство от себе си и другите, и да стигнеш до конфликт. Преследвай смело целите си и не жали сили, тъй като изразходената енергия ще възстановиш лесно. В личен план очаквай безпричинна ревност от страна на любимия човек. Това не трябва да те притеснява и не търси причините в себе си – проблемът не е твой. Просто приеми ситуацията такава каквато е.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Едва сега ще почувстваш красотата на есента – ще ти се прииска разходка на лунна светлина, пикник сред природата, пътуване през девет планини в десета и други малки и големи романтични безумства. Да се чувстваш тонизиран и да изглеждаш идеално не е едно и също. Разбира се външният вид пряко зависи от физическото състояния, но все пак... За да забележат и оценят превъзходната ти форма е нужно да положиш специални грижи. Затова не забравяй да подчертаваш своите качества с облеклото, аксесоарите и парфюма.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Самотата през първата половина на седмицата не трябва да те огорчава. Това може да се сравни с предстартова треска. Използвай времето, за да се преобразиш и придобиеш магнетични сили. Случайна среща в края на седмицата може да се окаже многообещаваща, обаче не бързай да се разкриваш пред новия човек.

При лошо настроение търсим да облечем нещо меко и уютно. Но в действителност такова облекло няма да те ободри, а само прекалено ще те отпусне. Затова звездите ти препоръчват дрехи от кадифе, кашмир или сатен, които ще ти дадат достатъчна свобода и комфорт, но няма да ти позволят да изпадаш в сантиментално и слъзливо настроение.

РАК 22.06 – 23.07

В близките седем дни не позволявай на никой да разваля веселото ти настроение. Дори и да ти казват, че витаеш в облаците, какво от това? Съдбата ще те покровителства в много неща. Наслаждавай се на усещането за пълно единение с околния свят – това не се случва често. Звездите те съветват и облеклото ти да отговаря на твоето настроение – обличай ярки, свежи цветове и не забравяй за оригиналните аксесоари!
Постарай се да не се дразниш на дребните забележки на любимия, опитай се да ги обърнеш в шега – тогава между вас няма да възникват разногласия.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако ти се е приискало да промениш нещо в дома си, сега е подходящото време. Звездите ти препоръчват да използваш за декориране ароматни аксесоари – декоративни ароматни възглавнички, сухи цветя и т.н. Такава украса не само ще направи жилището ти приятно, но и ще изпълни въздуха с изтънчен аромат. Седмицата е идеална и за покупки на всякакви стоки и услуги, разработени за поддържане на красотата. Може да започнеш от закупуване на подходяща скраб и крем за лице и да приключиш с декоративна козметика и тренажори, както и с абонамент в спортна зала. В личен план се опитай да промениш някои принципи в отношенията си с любимия човек и ще почувстваш как се променят и затоплят.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако искаш да намериш време за себе си през тази седмица, непременно се откажи от домашните си задължения. Изобщо от всичко! Блаженствай във ваната, направи си маска за лице, търкаляй се по дивана с куп отдавна закупени, но така и непрочетени списания. Ще можеш да си отдъхнеш и да изпиташ удоволствие само ако напълно отпуснеш юздите на всичко и не се опитваш да контролираш събитията. В личен план тази седмица се очакват романтични събития. Ако си самотен – в събота има вероятност от приятно запознанство или лек флирт.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg