Седмичен любовен хороскоп до 20 ноември: най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Тези дни ще видите това, край което преди сте преминавали бързо, без да го забележите. Не пропускайте шанса да го изживеете! 

Овен

През настоящата седмица прекарвайте повече време с любим човек. Повярвайте, тези часове, и дни няма да са загубени напразно. Очакват ви приятни изненади и подаръци. Това са дни, обещаващи прекрасни романтични срещи и запознанства. Вие непременно трябва да разпуснете в компанията на симпатичен за вас представител на противоположния пол. Може би това   ще доведе до желаните промени в личния ви живот.

Телец

Според вашия любовен хороскоп, ако сте готови за нова връзка, през настоящата седмица непременно трябва да поемете инициативата в свои ръце. Бъдете уверени, вие ще направите най-правилния избор! Напоследък работите много и съвсем забравяте за личния си живот. Такава ситуация може да огорчи партньора ви. Постарайте се да отделите за любимия човек възможно най-много от свободното си време. Направете всичко възможно да покажете, че чувствата ви към него не са изстинали и дори са по-силни от преди!

Близнаци

През настоящата седмица неочаквано се появява малко свободно време, което оказва положително въздействие върху личния ви живот. Използвайте го разумно! Потърсете забавление, което ви харесва. Ако при това се съобразите с желанията на любимия човек, тогава тези дни могат да се считат за напълно успешни. В любовта ви очаква радост и късмет. Така че, ако все още сте сами, не отказвайте нови запознанства. Може би едно от тях ще прерасне в здрава и хармонична връзка!

Рак

 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ангелското ви търпение започва да дава златни плодове. Покажете че сте готови да защитавате своите убеждения и любимият човек ще ви подкрепи във всяка ситуация. Бъдете уверени, че изпитанията несъмнено ще ви сближат. Прекарайте уикенда заедно, тези дни ще ви подарят много незабравими моменти. Все още търсите човека от своите мечти? Доверете се на интуицията! Не пропускайте възможността да се откроите от околните и да впечатлите подходящата, според вас,  личност!

Лъв

Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица отношенията с любимия човек стават по-хармонични, но не избързвайте, в противен случай можете да се окажете там откъдето сте тръгнали. Тези дни ще видите това, край което преди сте преминавали бързо, без да го забележите. Не пропускайте шанса да го изживеете! Вие ще бъдете заобиколени от много представители на противоположния пол. Постарайте се да осъзнаете, има ли някой от тях, с когото се чувствате наистина комфортно и спокойно. И ако отговорът е „не”, просто не си губете времето с тях!

Дева

Настоящата седмицата предразполага към общуване и то ще бъде успешно, благодарение на вашия чар. За вас не представлява трудност, да се обградите с много почитатели, но необходимо ли е това? Можете лесно да се превърнете в обект на много пикантни клюки, ако не подбирате приятелите си. В отношенията с партньора през тази седмица започва дългоочакваното размразяване. Постарайте се да се насладите напълно на това време, по-често да бъдете заедно с любимия човек и по всякакъв начин стопляйте чувствата си един към друг. Тогава по-скоро отношенията ви окончателно ще се нормализират.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg