Любовни трепети и финансово благоденствие вещае Алена за оставащият ноември

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

За някои месецът ще е изпъстрен с динамични преживявания, любовни трепети и финансово благоденствие. За други ноември няма да е толкова успешен, но все пак обещава нови неща и интересни запознанства.

Овен

Условно казано, можем да разделим месеца на две части. Ще имате успехи в начинанията си и ще постигнете поставените цели, но ще се наложи да се справите и с някои непредвидени затруднения. За да ги преодолеете може да предприемете и рискови ходове, стига да не са свързани с финанси и инвестиции. Ще попаднете на нови, надеждни делови партньори, с които през втората половина на месеца може да сключите дългосрочни и изгодни сделки.

В края на месеца намалете темпото, избягвайте рисковете от всякакъв характер, включително свързани с личния живот, намалете контактите. Точно тогава е вероятно да получите паричните постъпления, на които се надявате. Въздържайте се от щедри обещания и прекалена словоохотливост.

Телец

С известно съжаление може да се каже, че месецът ще е по-труден за дамите, отколкото за господата. За всички представители на вашия знак е препоръчително да си поставят видими краткосрочни цели.  Ориентирайте усилията си в две познати практични направления – домашните задачи и текущите професионални задължения. Не разчитайте нито на бърз, нито на лесен кариерен напредък. Амбициите ви в тази насока ще се окажат напразни.

През първата половина на месеца анализирайте личните, любовните и деловите си отношения и, ако имате някакви недоразумения в тази насока, бихте могли да ги преодолеете буквално с един замах. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, ако се въздържате от импулсивни покупки и то особено на предмети, които нямат практическо приложение.

Близнаци

Характеристиката на периода е свързана основно с Меркурий, вашата управляваща планета. Постарайте се да използвате пълноценно първата половина на месеца. Ще имате възможност да докажете професионализма си, да убедите всички, че сте отговорни, трудолюбиви и старателни. В рамките на ежедневните отношения ще се изявите като личности, на които може да се разчита в труден момент. Изобщо, в началото на ноември ще можете да наваксате пропуснатото до момента и да се приближите с крачка към целите, които ви изглеждат най-далечни.

Желателно е да намалите комуникацията, да не се захващате с трудоемки дейности и да не рискувате. Няма да сте достатъчно убедителни и е по-добре да не разчитате на съдействие. Каквото направите самостоятелно, дори да е свързано с някакви грешки, ще е по-добро, отколкото колективни действия, които не сте в състояние да ръководите и координирате. Ако управлявате бюджета си разумно и не се поддавате на изкушението да харчите за глупости, то най-вероятно няма да имате финансови проблеми.

Рак

Преживяванията ще са интересни, източник на позитивизъм. Прекрасна възможност да си създадете точно съотношение между присъщия си консерватизъм и така необходимия ви оптимизъм и да се наслаждавате пълноценно на малките радости в живота.

Привлекателни сте, общителни и в състояние да представите всички свои идеи по разбираем начин. В началото на месеца неотложните и сравнително сложни ангажименти ще са свързани със семейството или с някой от близките ви роднини конкретно. Не е изключено тогава да се наложи да направите непредвидени разходи, но те няма да се отразят разрушително на финансовото ви положение. С професионалните задължения няма да имате никакви проблеми, даже напротив. Инициативи, които не сте успели да представите или стартирате до момента, сега ще получат висока оценка и възможност за практическо приложение.

През втората половина на месеца се ориентирайте предимно към текущата си работа. Не търсете нови делови партньори и не обсъждайте дългосрочни сделки. Не е желателно да инициирате промени, свързани със служебното ви положение.

Лъв

Ще имате проблеми през този месец само, ако взимате важни решения подтиквани от емоции, а не залагайки на логиката и здравия разум. От вас зависи дали ще поставите периода в списъка на благоприятните или на тревожните.

Представителите на вашия знак са забележими, където и да се намирате успявате да привлечете вниманието бързо и трайно. През този месец ще сте по-привлекателни и по-убедителни от обикновено. Нищо няма да убегне от вниманието ви и ще успеете да намерите подходящо решение на всеки проблем, с който се налага да се справяте. Материалното ви положение ще е стабилно, а обстановката около вас както у дома, така и на работното място ще е спокойна.

Единственият фактор, който може да предизвика неприятности е желанието ви всичко да се случва бързо. Бъдете по-наблюдателни и по-малко активни. Въздържайте се от резки промени, които точно сега ще се окажат вредни. Не търсете бързи печалби и не се изкушавайте от „изгодни“ инвестиции.

Дева

За да постигнете добри резултати трябва да си поставяте ясни цели. Не всичко ще се случва бързо и лесно, но пък всяка спечелена битка ще гарантира успешния край на войната.

Вниманието ви през този месец ще е насочено предимно към професионалния напредък. Условията са на лице, от вас ще се изисква само едно, да отделяте достатъчно време за повишаване на познанията си. Търсете актуална информация, усвоявайте я, повишавайте квалификацията си. Ако е необходимо да предприемате служебни пътувания не се отказвайте, ще натрупате нов опит. Деловите срещи ще са по-интензивни, а повечето сделки ще са източник на бърза, макар и не голяма, печалба.

Независимо че ще разполагате с достатъчно средства не си позволявайте прояви на разточителност, въздържайте се от каквито и да било инвестиции, не взимайте заеми от приятели или кредити от финансови институции. През втората половина на месеца намалете инициативата и се занимавайте предимно с текущата си работа.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg