Алена за предпоследната седмица на ноември: Получавате подарък от космоса

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)

Хороскопът до 27 ноември:

Овен

С преминаването на Слънцето в сектора на Стрелеца за вас настъпва период на осъществяване на най-смелите планове. Можете да се отправите в далечно пътешествие, да защитите научен труд или да се борите за висока длъжност в авторитетна организация, - всичко ще се получи. Ако нищо от това не ви е нужно, може да помислите за скъпоструващ ремонт или програма за качествена и скъпа грижа за здравето. Необходимостта от ремонт или оздравителни мероприятия най-вероятно ще дойде независимо от вашите желания и тогава процесът може да се разтегли до лятото. Служителите и работиците от сферата на обслужването, отличаващи се с работоспособност, влизат в доста дълъг период на напрегната, но ефективна и добре платена работа. Да им пожелаем до лятото да издигнат своето благосъстояние на качествено ново ниво. През тази седмица не се заседявайте у дома, бъдете публична личност.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица имате уникален шанс да реализирате своите творчески намерения, да преуспеете в решаванвето на мащабна житейска задача, чието осъществяване изисква хъс, съчетан с работоспособност и участие на други хора. Смело се заемайте с всичко, което душата ви иска. Сега е най-благоприятното време за спортни победи, за развиване и разширяване на собствения бизнес. При някои дами ще дойде любовта и покровителството в лицето на властен, силен и преуспяващ човек. Следващите подобни стъпки в същата посока можете да направите през втората десетдневка на март и през първата половина на май. Ако в живота си заемате пасивна позиция, то в тези периоди в живота ви самопроизволно ще влизат важни събития, които съществено ще му влияят. Позволете на Провидението и покровителите си да подобрят живота ви. Денят с преломни събития е понеделник, най-позитивният ден за вас е неделя.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица можете успешно да решите някакви семейни въпроси, свързани с големи суми пари или с възрастни хора. Концентрирайте се върху онези хора, които в последно време са ви били приятни и интересни, разчитайте на тях, стабилизирайте отношенията си. При контактите си до средата на декември давайте предимство на стари познати. Някои от тях сякаш ще изплуват от небитието, отдалече. Ако скоро сте се запознали с интересен човек, укрепвайте това познанство. Преговорите, свързани с ангажиментите ви, се забавят и затрудняват, подписването на трудови и делови договори отложете до средата на декември. А и този процес сам по себе си сега се натъква на някакви спънки, бави се или спира. Оставете всичко да се случва така, както се получи, и пазете близките си отношения.

РАК


За вас сега значима област в живота ви става работата и здравето. Случващите се с вас събития клонят предимно към "трябва". Използвайте енергията за да насочите процеса на своята служебна активност и съответните обстоятелства в нужното русло. Възползвайте се от следния психологически подход: напишете какво служебно и професионално положение искате в скоро време да заемете и за какво ви трябва това. Същото направете и относно здравето: набележете си едногодишна програма за подобряване на здравето си, отбележете колко приблизително средства са ви нужни за това, с чия подкрепа. Всичко ще ви дойде.  Осигурете през тази седмица комфортен режим на работа и отдих. Емоционално трудни дни са понеделник и вторник.

ЛЪВ

Предпоследната седмица на ноември ще донесе на служителите повишение в длъжност. Ако искате да намерите достойна работа, постарайте се да подпишете договора в първите 2-3 дни на тази седмица. Ако не успеете, анализирайте пазара на труда, договаряйте се, а окончателния договор подпишете след 14 декември. По абсолютно същия начин следва да се постъпва и ако имате намерение да продадете или да придобиете солидно имущество. Сега мощна външна сила (чрез обстоятелства и конкретни хора) спомага за повишаването на вашето благополучие. Периодът на Стрелеца за вас е априори благоприятен, затова по време на слънчевото затъмнение си напишете най-важните пожелания и току-виж те са се сбъднали. В същото време следва да предприемете и реални стъпки за тяхното осъществяване. До 28 ноември може да осъществите и увлекателно пътешествие, което обаче няма да ви струва евтино. Но няма да съжалявате.

ДЕВА

 Небесен "триъгълник" от интересни планети, изпраща директно върху Девите енергия, подпомагаща въплъщението и реализацията. През тази енергийна "призма" вие получавате карт-бланш във вид на бързо развиващи се мащабни събития, поддържащи вашите действия. Вашите лични усилия, заедно с участието на влиятелен човек и в посока проекти на заинтересовани и компетентни организации, ще доведат до значим резултат. Най-ефективно е да насочите тази енергия към юридически и съдебни дела, получаване на високо звание, към организирането и разширяването на личния бизнес с цел подобряване на имущественото и финансово положение. Знакови "силни" дни са сряда и четвъртък. Не забравяйте,че вашата работоспособност и енергия във вид на лична инициатива ще влияе върху обстоятелствата във вашия живот до юли 2021 година. Вие градите живота си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg