Хороскопът за настоящата седмица: приемете бъдещето с радост

Ноември

Хороскопът до 26 ноември:

Овен

С преминаването на Слънцето в сектора на Стрелеца за вас настъпва период на осъществяване на най-смелите планове. Можете да се отправите в далечно пътешествие, да защитите научен труд или да се борите за висока длъжност в авторитетна организация, - всичко ще се получи. Ако нищо от това не ви е нужно, може да помислите за скъпоструващ ремонт или програма за качествена и скъпа грижа за здравето. Необходимостта от ремонт или оздравителни мероприятия най-вероятно ще дойде независимо от вашите желания и тогава процесът може да се разтегли до лятото. Служителите и работиците от сферата на обслужването, отличаващи се с работоспособност, влизат в доста дълъг период на напрегната, но ефективна и добре платена работа. Да им пожелаем до лятото да издигнат своето благосъстояние на качествено ново ниво. През тази седмица не се заседявайте у дома, бъдете публична личност.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица имате уникален шанс да реализирате своите творчески намерения, да преуспеете в решаванвето на мащабна житейска задача, чието осъществяване изисква хъс, съчетан с работоспособност и участие на други хора. Смело се заемайте с всичко, което душата ви иска. Сега е най-благоприятното време за спортни победи, за развиване и разширяване на собствения бизнес. При някои дами ще дойде любовта и покровителството в лицето на властен, силен и преуспяващ човек. Следващите подобни стъпки в същата посока можете да направите през втората десетдневка на март и през първата половина на май. Ако в живота си заемате пасивна позиция, то в тези периоди в живота ви самопроизволно ще влизат важни събития, които съществено ще му влияят. Позволете на Провидението и покровителите си да подобрят живота ви. Денят с преломни събития е понеделник, най-позитивният ден за вас е неделя.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица можете успешно да решите някакви семейни въпроси, свързани с големи суми пари или с възрастни хора. Концентрирайте се върху онези хора, които в последно време са ви били приятни и интересни, разчитайте на тях, стабилизирайте отношенията си. При контактите си до средата на декември давайте предимство на стари познати. Някои от тях сякаш ще изплуват от небитието, отдалече. Ако скоро сте се запознали с интересен човек, укрепвайте това познанство. Преговорите, свързани с ангажиментите ви, се забавят и затрудняват, подписването на трудови и делови договори отложете до средата на декември. А и този процес сам по себе си сега се натъква на някакви спънки, бави се или спира. Оставете всичко да се случва така, както се получи, и пазете близките си отношения.

РАК


За вас сега значима област в живота ви става работата и здравето. Случващите се с вас събития клонят предимно към "трябва". Използвайте енергията за да насочите процеса на своята служебна активност и съответните обстоятелства в нужното русло. Възползвайте се от следния психологически подход: напишете какво служебно и професионално положение искате в скоро време да заемете и за какво ви трябва това. Същото направете и относно здравето: набележете си едногодишна програма за подобряване на здравето си, отбележете колко приблизително средства са ви нужни за това, с чия подкрепа. Всичко ще ви дойде.  Осигурете през тази седмица комфортен режим на работа и отдих. Емоционално трудни дни са понеделник и вторник.

ЛЪВ

Предпоследната седмица на ноември ще донесе на служителите повишение в длъжност. Ако искате да намерите достойна работа, постарайте се да подпишете договора в първите 2-3 дни на тази седмица. Ако не успеете, анализирайте пазара на труда, договаряйте се, а окончателния договор подпишете след 14 декември. По абсолютно същия начин следва да се постъпва и ако имате намерение да продадете или да придобиете солидно имущество. Сега мощна външна сила (чрез обстоятелства и конкретни хора) спомага за повишаването на вашето благополучие. Периодът на Стрелеца за вас е априори благоприятен, затова по време на слънчевото затъмнение си напишете най-важните пожелания и току-виж те са се сбъднали. В същото време следва да предприемете и реални стъпки за тяхното осъществяване. До 28 ноември може да осъществите и увлекателно пътешествие, което обаче няма да ви струва евтино. Но няма да съжалявате.

ДЕВА

 Небесен "триъгълник" от интересни планети, изпраща директно върху Девите енергия, подпомагаща въплъщението и реализацията. През тази енергийна "призма" вие получавате карт-бланш във вид на бързо развиващи се мащабни събития, поддържащи вашите действия. Вашите лични усилия, заедно с участието на влиятелен човек и в посока проекти на заинтересовани и компетентни организации, ще доведат до значим резултат. Най-ефективно е да насочите тази енергия към юридически и съдебни дела, получаване на високо звание, към организирането и разширяването на личния бизнес с цел подобряване на имущественото и финансово положение. Знакови "силни" дни са сряда и четвъртък. Не забравяйте,че вашата работоспособност и енергия във вид на лична инициатива ще влияе върху обстоятелствата във вашия живот до юли 2021 година. Вие градите живота си.

ВЕЗНИ

  Някаква "задкулисна" сила формира вашите семейни обстоятелства: това може да бъде безкористен неформален помощник в работата, досаден интригант или работещ и придирчив съпруг(а). Такава ситуация е добра за творческите работници и за онези, които дори вкъщи не вникват в семейните проблеми, а са заети с нещо по-голямо. Тогава подкрепата на трудолюбив и и малко неотстъпчив човек, определено ще ви е полезна. Важните събития в това отношение можете да очаквате от 16 ноември до 12 декември. Важно е не само какво ще се случи, но и как ще се чувствате в понеделник и вторник. Още по-важни събития от семеен характер се случват в събота и неделя. Правилната реакция на събитията през тези дни е залог за успех на вашето лично и семейно благополучие. За желаещите да се разделят със солидно имущество, да направят замяна или да придобият такова или част от него, ще бъде подходящо да го направят през тази седмица или в началото на декември. Сложете ред в своите контакти и в интелектуалните си ангажименти, не допускайте хаос и липса на контрол.

СКОРПИОН

 Наближаващият период на Стрелеца може да повлияе на вашето благополучие. Това може да бъде както позитивно, така и негативно влияние чрез нова работа, промяна в условията на труд и в здравословното състояние. Винаги трябва да имате предвид по-добрия вариант и да се стараете да формирате този добър вариант. Преценете ситуацията, претеглете нещата и вземете нужното решение: желателно е до 28 ноември. А до петък подгответе в писмен вид списък на своите финансови пожелания. Сама по себе си енергията не заработва, ако вие не се включите към нея и не я използвате - формулирайте своите нужди и през следващата седмица започнете да предприемате нещо. Ефективният период за смяна на местоработата, условията на труд или на кардинално обновление на "работните инструменти" (включително сътрудници или програмно осигуряване поне на ниво нов компютър) е от 18 ноември до 6 декември. Заемайте активна позиция в професионалния колектив и в обществото като цяло. Рождениците през цялата година ще бъдат зависими от любовта и уважението на своите близки у дома. Впрочем, така е било и в предната година.

СТРЕЛЕЦ

 Настъпва периодът на Стрелеца. Рождениците от 3-тата декада живеят предимно с миналото. Те са леко пасивни в потока на създалата се ситуация, но вече са готови да се увлекат от нещо, което е липсвало в живота им двадесет години. Това е ентусиазмът на влюбеност или смели творчески планове. Да им пожелаем късмет и той наистина ще ги съпътства. Получавате подарък от космоса, което ще внесе в живота някакво съществено лично събитие - ще се появи добре платена работа или свободата да работиш за себе си, ще стане явна тайна връзка, флирт или ще се появи нов, ще се роди дете с необикновени способности или гениална идея. Остава  само да приемате подаръка. Получавате своя космически подарък, който е съвсем материален и в комплект с него дълбоки преживявания. Не е задължително всичко това да стане точно на рождения ви ден - подаръците на Съдбата и нейните задачи се актуализират през целия месец, а може дори и малко преди рождения ден.

КОЗИРОГ

  Независимо от това, че сега вие влизате в последния месец на своята лична година, губейки сили, изразходвани (надяваме се) за изпълнението на важните годишни задачи, вашето състояние и социално положение трудно може да се нарече слабо. На мъжете Венера ще даде привлекателността на преуспяващ професионалист и обаятелен ръководител, ще им подари благосклонността на шефката. Предвид понижената биологична сила в това време на годината, оптималната тактика на взаимодействие с околните трябва да бъде привличаща - използвайте това и онези, които сами са готови да ви отдадат своите сили и средства. В неделя и в следващия понеделник точно такива хора и обстоятелства ще се отзоват на вашия призив. До следващия юли най-добрите работници за вас ще станат Девите, далечни роднини и работници-чужденци. В по-голямата част от това време те ще ви слушат и ще се подчиняват на вашата воля. Като формален ръководител или неформален управляващ ситуацията, като най-ефективни и волеви хора ще се се изявят декемврийските Козирози.

ВОДОЛЕЙ

  Енергетиката на Космоса през тази седмица не ви напряга особено много. Тя ви дава свобода да живеете по свое усмотрение и според съдбата си. От една страна това е доверието на висшите сили към вас, от друга - глътка въздух и кратка почивка. Наближаването на периода на Стрелеца винаги извежда на преден план вашата обществена и професионална активност. Точно това е, което ви привлича в този живот. Срещите със стари приятели и фирмени купони, стават особено приятни събития през тази седмица. Дори ако през следващите седмици се сблъскате с необходимостта на прекратите някакви приятелски отношения или да напуснете някаква неформална общност, възприемайте това като неизбежност и лична необходимост. Особено топла и финансово благоприятна ситуация ще се създаде в семейството ви от 17 ноември до 1 декември. Възползвайте се от това, за да направите големите придобивки за дома си. Най-добре е да направите нужните придобивки тази събота или в неделя.

РИБИ

  Периодът на Стрелеца винаги е важен и показателен за вас по отношение на кариера и социален статус - до края на годината вие задължително ще получите знак за поощрение, одобрение или порицание като професионалист или глава на семейство. Имайки предвид това, нужно е и в бъдеще да градите своята по-нататъшна позиция и дейност. В по-голяма степен този императив ще засегне февруарсикте Риби, които през тази седмица е възможно да имат шанса да получат блестящо делово предложение с добро заплащане или повишение в длъжност. Но и не само на тях, разибира се. Замислете се дали да не направите някаква стъпка доброволно, за да не дочакате "ритника" на Съдбата във вид на безизходни ситуации. Трябва да кажа, че влиянието на обстоятелствата и друг човек (доста придирчив, но делови) върху вас е фактор, който расте всеки ден и ще се запази до юли следващата година. Имайте предвид това и изграждайте най-продуктивното сътрудничество с човека, който ви изглежда отговорен и трудолюбив.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот