Оксана за оставащата есен: Ще ви се случат неща, за които отдавна мечтаете

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ще жъне успехи в краят на есента. Всяко начинание, което досега не се е получавало, ще завърши с успех. Ще ви се случат неща, за които отдавна мечтаете.

Овен 

Овенът ще жъне успехи през есента. Всяко начинание, което досега не се е получавало, ще завърши с успех. През есента Овенът ще има добра възможност за нова работа или за повишение в службата. За съжаление личният живот остава на заден план и в тази сфера са възможни проблеми. Намирайте време за почивка!

Тази есен имате възможност да подобрите финансовото си положение, но само ако работите заедно с партньори. Може да очаквате по-големи приходи от съвместни инвестиции. В любовен план може да настъпи период на объркване, тъй като гледните ви точки с партньора ще се разминават. В началото на ноември ще може да възстановите баланса, а самотните тогава имат най-голям шанс да срещнат сродната си душа. В края на есента ви очакват много приятни моменти с приятели.


Телец

Есента няма да е толкова успешна за Телеца. Оказвате се на кръстопът в много ситуации. В някои ситуации ще жънете успехи, но в други се очаква да претърпите огромни провали. В тези моменти не се колебайте да потърсите подкрепата на семейство и приятели. Ще се чувствате нервни, но не си го изкарвайте на хората около себе си.

През първата половина от есента ще се радвате на отлична хармония в любовния и професионалния си живот. Ако скоро сте започнали нова връзка, през следващите месеци ще имате възможност да задълбочите взаимоотношенията си. С напредването на сезона ще се наложи да взимате важни решения и то сами. Това може да ви направи по-раздразнителни, но се постарайте да не изсипвате целия си гняв върху близките.

Близнаци 

Есента не се свързва с успехи в професионален план и за Близнаците. През този период ще сте отпаднали и уморени. Липсата на успех в много сфери ще ви демотивира за кратко, но не забравяйте, че не трябва да се отпускате. Въпреки проблемите на работа, личният ви живот ще бъде пълен с щастливи събития и много изненади.

Новият сезон ще се отрази отлично на професионалната ви реализация и събитията, които предстои да се случат, ще ви провокират да задействате плановете си за израстване в кариерата. Дори да се чувствате по-уморени, не пропускайте възможностите, които съдбата ви предоставя. Въпреки че сезонът ще започне по-монотонно, с напредване на дните ежедневието ви ще се изпълни с много изненади, особено в любовен аспект.
Зодия Рак

Рак 

Периодът ще донесе на Рака много нови изживявания. Ще ви се случат неща, за които отдавна мечтаете. Есента за вас е свързана с пътувания. Ще намерите нови и верни приятели, ще се сближите със семейството си. Това е един от най-добрите периоди за вас през годината.

Есента ще ви поднесе много възможности запътешествия и е препоръчително да се възползвате от тях. С пътуванията и изследване на непознатото може да ви хрумнат много нови идеи, чрез които да реализирате големите си мечти. В края на сезона обърнете повече внимание на семейството и най-близките си приятели. Постарайте се да разберете проблемите им и да помогнете, както можете;

Лъв

Есента ще е успешна и за Лъва. През този сезон ще сте във вихъра си. Работоспособността ви е на максимум. Чувствате се енергични и мотивирани да вършите много неща едновременно. И ако по принцип не сте човек на „мултитаскинга“, то сега всичко ви се получава от раз. Във финансово отношение сте стабилни.

Следващите месеци ще са много успешни за вас, ако следвате природния си инстинкт за действие и риск. През есента пуснете на свобода смелостта си и ще постигнете това, към което сте се устремили. Може да разчитате на енергичността и мотивацията си, за да ви водят в правилната посока. Не е време да търсите спокойствие и сигурност, защото успехите за вас ще дойдат с повече авантюризъм.

Дева 


Периодът е пълен с възходи и падения за Девите. Затова бъдете внимателни. Не бързайте да се радвате, но и недейте лесно да се отчайвате. За да ви се случат планираните събития, ще трябва просто да поработите допълнително. За сметка на това в личен план ви очакват много приятни моменти. Очаквайте изненади от любимите хора и много жестове на нежност.

Есента за вас ще е период на възходи и падения. Дори да планирате всичко в детайли и да работите усърдно, обстоятелствата ще са несигурни и точно когато сте към края на един проект може да се окаже, че сте се трудили напразно. Събитията са извън вашия контрол, така че не се разгневявайте излишно, а се постарайте да се учите от случващото се. Дните на хаос ще отминат, а вие ще сте си взели важни уроци.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg