Седмичният хороскоп на Алена: ще се чувствате обичани и щастливи

Ноември

Хороскопът до 20 ноември:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Това е седмица на съдбата и фатализма. Дали щe си уверен в своите действия, или обратното, ще се двоумиш в решенията си - резултатът вече е предопределен от звездите. Може да се влюбиш отчаяно или внезапно да разлюбиш, да спечелиш милион или да изгубиш любимата си работа - такава е присъдата Свише. Давай напред - това, което днес изглежда като криза, утре ще се окаже щастлив обрат в живота!


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Силните емоции може да ти навредят - и ти прекрасно го знаеш. Най-вероятно вече си забелязал, че след особено вълнуващ ден ти е трудно да заспиш, получаваш главоболие, мускулите те болят, стомахът не иска да приеме храна, отговаряйки с мъчителни спазми на всеки опит да хапнеш нещо. През следващите дни, тези симптоми може да се усилят. Не забравяй, че всичко ще си дойде на мястото, така че, не позволявай на никой да си играе с нервите ти - за твое добро е!


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица, за теб е важно да погледнеш на света с оптимизъм. Признай си, съвсем честно, че всъщност всичко е наред! Чувстваш се прекрасно, заобиколен си от любящи приятели и роднини, и външно не изглеждаш зле. А дребни несполуки или досадни недоразумения се случват на всеки. Когато започнеш да възприемаш живота позитивно, всичко веднага ще си дойде по местата и гледайки се в огледалото, няма да търсиш в себе си недостатъци, а ще се радваш, че изглеждаш добре.


РАК 22.06 – 23.07

За съжаление, в този период не владееш ситуацията и тя може да се променя под влиянието на чужда инициатива. Но късметът упорито върви след теб - може да разчиташ на нова перспективна работа или увеличение на старата. Но ако все още търсиш своята половинка, отиди направо в някоя агенция за запознанства - там ще ти помогнат да намериш своя партньор, а очакванията ти ще бъдат оправдани.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Седмицата ще ти донесе нови чувства и това се отнася както за самотните, така и за семейните Лъвове. Звездите ще ти помогнат да проявиш максимално своите таланти и да обереш аплодисментите не само в любовта. Този период е особено успешен за реклама, дизайнерски разработки и за придобиване на художествени предмети. Идеална, през тези дни, ще е почивката.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Правиш много неща, но за другите и често забравяш за себе си.Очакват те нoви запознаcтвa, интepecни cтpeщи и мнoгo пoлoжитeлни емoции. Колкото по-aктивен и инициaтивeн бъдeш през тези дни, нa толкова по-голям успех ще мoжeш да paзчиташ в бъдещe. В пoнeдeлник може да възникнат някакви финансови пpoблeми, затова се пocтapaй да пoдxoждаш към вcички пoкупки колкото се мoже по-paциoнaлнo. Във втopник нe е препоръчително да oбщуваш c кoнкуpeнти и вpaгове, да сключваш кaквито и да е договори и cъмнитeлни споразумения. В cpяда може да разчиташ на благоpaзпoлoжeнието на висшecтoящи лица.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот