Седмичен любовен хороскоп: съдбата ви дарява с любов и доброта

Ноември

Хороскоп до 20 ноември:

Овен
 Настоящата седмица може да преобрази наистина до неузнаваемост отношенията ви с любимия човек. Помнете, че всичко зависи единствено от вас. И ако сте дали някакво обещание, непременно го изпълнете. Постарайте се да бъдете възможно най-много време насаме. Нека партньорът ви знае, че го цените и обичате истински. Опитвате се да промените своя личен живот? Тези дни ви носят характерното и ярко чувство, което ви съобщава, че Купидон е попаднал право в целта! Отворете сърцето и душата си за човека, носещ ви любов!

Телец
  Настоящата седмица определено е ползотворна и интересна за вас и любимия човек. Това са дни, особено подходящи за започване на нещо ново и необичайно, което открива пред вас прекрасни възможности, за които вие двамата никого преди дори не сте и мечтали.  Тази обща кауза ви сближава още повече и освежава вашите отношения.  Ако в момента сте сами, но мислите, че сте готови за нова връзка потърсете подходящия партньор сред своите отдавнашни познати. Човекът, готов да ви дари с  щастие и топлина е съвсем близо до вас. Просто се огледайте по-внимателно.

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица всички вие, които  все още нямате любим човек напомнете на себе си, че имате специални предимства: именно сега можете да избирате от хилядите неангажирани представители на противоположния пол, освен това сте напълно свободни да направлявате съдбата си в желаната посока. Светът се променя бързо. Може би щастието ви е съвсем близо. Ако пък вече сте открили своята сродна душа, Звездите съветват да използвате тези дни за общуване с близки приятели, а също и за забавления. Всяка връзка се нуждае от свежи емоции и нови преживявания. Наситените с интересни събития дни, определено помагат за съживяване на вашите чувства.

Рак
 Настоящата седмица носи със себе си много романтика и щастливи моменти. И ако в отношенията ви с човека до вас пулсира любов, Звездите съветват да поднесете доказателства за своите чувства. Подгответе приятна изненада, вечеря на свещи или поредно обяснение в любов. Просто извършете нещо наистина ярко и запомнящо се. Тези дни вие се чувствате невероятно комфортно в компанията на нови хора? Периодът е особено благоприятен за започване на нова връзка, така че не пропускайте възможността, ако разбира се желаете това.

Лъв
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с невероятно много щастливи и запомнящи се моменти. Вие почти през цялото време сте заедно с любимия човек, търсейки нови преживявания и впечатления, което определено се отразява особено благоприятно на емоционалното ви състояние. Ако вече сте готови за нова връзка, не се колебайте да направите първата крачка, не се страхувайте и не се срамувайте. Бъдете уверени, че чувствата ви са взаимни.

Дева
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с много ярки събития и емоционални изблици. Във връзката ви с любимия човек цари атмосфера на любов и разбирателство. Не позволявайте на никого да се намесва в отношенията помежду ви, дори и с най-добри намерения, и те ще ви доставят удоволствие още достатъчно дълго време. Това е добро време за съвместно пътуване и всякакви дейности, с които и двамата обичате да се занимавате. А ако все още сте сами, но търсите своята сродна душа, не пропускайте момента. Благодарение на невероятното си вдъхновение, тези дни вие общувате наистина с лекота .

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот