Седмичен любовен хороскоп: Вселената чува нашите желания

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичен любовен хороскоп до 28 ноември: Тази седмица ще бъдем фокусирани върху своите вярвания, ценности и идеали, свързани с любовта и любовните връзки. Ще търсим начин да подобрим комуникацията с половинката. Понякога ще се допитваме и до приятели за съвети. Определено няма да скучаем.

Овен

През тази седмица, що се отнася до романтиката, звездите ще ви подкрепят и по-специално това ще направят Меркурий и Слънцето, които ще бъдат в добра позиция един към друг. Всичко това разбира се ще ви зареди с много позитивизъм, ще гледате на близкото бъдеще с нови надежди, любовта ви ще се развива още по-добре. Обвързаните Овни ще имат хубав период с любимия човек. Тези от вас, които си нямат половинка, може да помислят върху това какъв биха искали да бъде техният бъдещ партньор. Вселената чува нашите желания!

Телец

Интимните въпроси може да са по-лесни за обсъждане с любимия човек. Обвързаните представители на зодията може да разискват важни финансови въпроси. Някои от тях ще намерят своето решение, възможно е дори и да инвестирате в нещо с цел печалба. Необвързаните определено няма да скучаят. Очакват ги флиртове, срещи, емоции, които ще поддържат доброто им настроение.

Близнаци

Меркурий, който е ваш владетел влиза във вашия сектор на партньорството, правейки добра връзка със Слънцето. Ще бъдете фокусирани върху това да се уверите, че настоящата ви любовна връзка е възможно най-истинска. Добрата комуникация вероятно ще ви помогне да подобрите настоящата си или нова връзка по начини, които дори не сте си представяли. Необвързаните Близнаци ще се радват на внимание, социални контакти и флиртове.

Рак

За тези от вас, които се чудят дали любовните им взаимоотношения биха могли да се развият или не, определено седмицата ще донесе хубави емоции. Това важи както за тези от вас, които не са отскоро във връзка, така и за онези Раци, които скоро са започнали да се виждат с въпросната личност. Отдайте се на приятни мигове с любимия човек, наблегнете на добрата комуникация и интимността. Ако сте необвързани, но все пак имате някого предвид, то ще се фокусирате повече върху положителните качества на човека, отколкото върху отрицателните.

Лъв

Любовта ще заеме голяма част от мислите ви. Меркурий навлиза във вашия романтичен сектор, а до неделя ще бъде в перфектен съвпад със Слънцето в същата част от вашата карта. Самотните Лъвове могат да се радват, тъй като вероятно ще има много перспективи за срещи и флиртове. Някои от обвързаните може да започнат с обсъждането на плановете за бебе или по друг начин да надградят връзката си. Ако вече имате деца, то определено ви очаква една хубава седмица с любимия ви човек и любимите ви хора.

Дева

Без значение какъв е статусът на настоящата ви връзка, тази седмица ще мислите много за себе си, удовлетвореността ви, усещането за сигурност. Хубавото е, че вие самите ще бъдете вашия източник на стабилност. Това е чудесно, защото ще осъзнаете, че щастието ви не зависи от това дали имате връзка или не. Любовта ви дава допълнителна мотивация, с това ще се отрази положително на любовния ви живот.

Везни

Когато става въпрос за любов, никой и нищо не може да ви се изпречи на пътя. Меркурий навлиза в знака на Стрелец, като същевременно се премества във вашия сектор за съобщенията. Там ще се срещне със Слънцето, създавайки заедно, положителни вибрации за вас. Ще мислите по любовните въпроси с друга перспектива, а това определено ще се отрази положително на връзката ви, ако имате такава, но и за тези, които търсят своята половинка.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg