Любовният хороскоп за първата седмица на ноември: ще получите щастието, което заслужавате

Ноември

Какво да очаква всеки зодиакален знак в първата седмица на месец ноември 

Овен

Вие, Овни, ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Телец

На вас, Телци, седмицата ще предложи интересни флиртове и забавления. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора. След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за предвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

Близнаци

Вие, Близнаци, може да се вкарате в ненужни конфликти с близки до вас хора в началото на седмицата. Внимавайте да не сте прекалено остри в преценките и изказванията си. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми. След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да пътувате и да се запознаете с различни култури.

Рак

В началото на седмицата вие, Раци, ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Възможно е да изяснявате отношения с любимия и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство. След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Лъв

Седмицата ще бъде изключително интензивна за вас, Лъвове. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото ви се иска. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора. След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита. След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите гардероба си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот