Седмичният хороскоп до 05.11: начало на спокоен и щастлив период

Ноември

Седмичният хороскоп до 5 ноември

ОВЕН 21.03 – 20.04

Неприятните чувства в началото на седмицата ще те напуснат бързо. Старай се да не се настройваш негативно и в живота ти всичко ще се случва много по-добре. Тази седмица се нуждае от известна лекота, равнодушно и ведро отношение към случващото се. Именно с такава нагласа и със способността да се довериш на волята на Съдбата, и да плуваш по течението - ще можеш да постигнеш желаните резултати. Особен успех в деловата сфера се очаква в края на седмицата - това е благоприятен период за началото на всеки бизнес, но не е много подходящо за завършване и финализиране на вече започнатото.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятна за пряко и открито общуване, но ласкателството трябва да се избягва. Сега честността ще се цени много повече от неискрените усмивки. В началото на седмицата моментът е добър за отстояване на собственото мнение, за активно изразяване на мислите, както и за реализация на собствените планове и идеи. А през втората половина на периода се опитай да се откажеш от стереотипите и обичайните схеми на мислене, стреми се да взимаш креативни и оригинални решения.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Дори и да се появят проблеми в работата и в отношенията с бизнес партньорите, постарай се да не падаш духом и да се настроиш положително. Ако насочиш всичките си усилия за постигане на просперитет, то много скоро в животът ти ще започне спокоен и щастлив период. Преди да започнеш да обвиняваш за грешките си своите близки, не забравяй, че ти също не си безгрешен.

РАК 22.06 – 23.07

Благодарение на хармоничното влияние на планетите, ще можеш да постигнеш добри резултати, дори и в най-трудната и тежка работа. За много от представителите на този знак, тази седмица може да се окаже период за разкриване на собствените скрити досега таланти. Смело въплъщавай в живота своите творчески бизнес идеи - те могат да допринесат за бързото ти обогатяване.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Трябва да се боиш от собствената си арогантност и самонадеяност - заради тях рискуваш да попаднеш в неприятна ситуация. Препоръчително е, да не допускаш лекомислени действия и да се вслушваш в съветите на хора, които се притесняват за теб и ти желаят добро. С една дума, жизненото ти благополучие ще зависи от твоята мъдрост и благоразумие.

ДЕВА 24.08 – 23.09

За теб тази седмица е период на придобиване на нови полезни знания и умения, които могат да бъдат приложени на практика. Този период е добър, понеже позволява да си изясниш всякакви сложни и заплетени ситуации, които се случват в работата и в любовта. Главното е да извлечеш правилните изводи от уроците, които ти е поднесъл живота.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Хороскопът препоръчва да гледаш само напред и да не мислиш за миналите неприятности. Колкото по-бързо забравиш за своите грешки и провали, толкова по-добро ще бъде твоето настроение, и толкова по-скоро ще се наредят твоите дела. Този период ще бъде за теб благоприятен и многообещаващ от финансова гледна точка, но в личния живот се очаква временно затишие.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Приятен период за бездействие и отдих, но в това състояние също трябва да се действа разумно. Дадена ти е почивка, за да набереш сили, опит и знания - необходими за по-нататъшните ти действия. През тази седмица са възможни събития, които ще влияят по някакъв начин на по-нататъшния ти живот. Очакват те промени, при това доста сериозни. По това време може да възникнат нови идеи, да започнеш нова работа, но ще се изисква от теб да се отървеш от старото. Седмицата ще позволи на Скорпионите да се измъкнат от състоянието на стагнация.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През първата половина на седмицата се фокусирай върху решаването на материални проблеми. Сега ситуацията в работата ще бъде много благополучна, може да ти изплатят парична премия или да те възнаградят по никакъв друг начин. Моментът е добър да направиш корекции в своите стратегически планове. Важните дела сега не трябва да се форсират. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за общуване. Препъни камък може да станат финансови проблеми.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица, трябва да бъдеш отворен за нови предложения и те ще стигат до теб най-неочаквано. При решаване на бизнес проблеми разчитай повече на интуицията си, колкото и да е странно, логиката сега може да те подведе. Не трябва да постъпваш безотговорно и да правиш неща, които заплашват да съсипят отношенията ти с близки хора.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.0

Ако имаш дълго жадувана мечта, през тази седмица Съдбата ще ти даде възможност да се придвижиш с още една стъпка към нейното изпълнение. Главното е да продължиш настойчиво и упорито да преследваш успеха си. В личния ти живот всичко ще върви благополучно, ако не злоупотребяваш с доброто отношение на любимия човек и оценяваш всичко, което той прави за теб.

РИБИ 20.02 – 20.03

Първата половина на седмицата е добро време за укрепване и развитие на съпружеските отношения. Възможно е любимият човек да преосмисли своето поведение и да реагира по-доброжелателно. Това е благоприятно време за срещи с приятели на кафе или в ресторант. През втората половина на периода са възможни изненади, поради които ще се наложи да промениш бързо своите планове. Въздържай се от интензивни спортни натоварвания и участия в спортни игри. Възможни са наранявания на краката: разтягане на мускулите, натъртвания, навяхвания.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот