Седмичният хороскоп до 06.11: начало на спокоен и щастлив период

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичният хороскоп до 6 ноември

ОВЕН 21.03 – 20.04

Неприятните чувства в началото на седмицата ще те напуснат бързо. Старай се да не се настройваш негативно и в живота ти всичко ще се случва много по-добре. Тази седмица се нуждае от известна лекота, равнодушно и ведро отношение към случващото се. Именно с такава нагласа и със способността да се довериш на волята на Съдбата, и да плуваш по течението - ще можеш да постигнеш желаните резултати. Особен успех в деловата сфера се очаква в края на седмицата - това е благоприятен период за началото на всеки бизнес, но не е много подходящо за завършване и финализиране на вече започнатото.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятна за пряко и открито общуване, но ласкателството трябва да се избягва. Сега честността ще се цени много повече от неискрените усмивки. В началото на седмицата моментът е добър за отстояване на собственото мнение, за активно изразяване на мислите, както и за реализация на собствените планове и идеи. А през втората половина на периода се опитай да се откажеш от стереотипите и обичайните схеми на мислене, стреми се да взимаш креативни и оригинални решения.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Дори и да се появят проблеми в работата и в отношенията с бизнес партньорите, постарай се да не падаш духом и да се настроиш положително. Ако насочиш всичките си усилия за постигане на просперитет, то много скоро в животът ти ще започне спокоен и щастлив период. Преди да започнеш да обвиняваш за грешките си своите близки, не забравяй, че ти също не си безгрешен.

РАК 22.06 – 23.07

Благодарение на хармоничното влияние на планетите, ще можеш да постигнеш добри резултати, дори и в най-трудната и тежка работа. За много от представителите на този знак, тази седмица може да се окаже период за разкриване на собствените скрити досега таланти. Смело въплъщавай в живота своите творчески бизнес идеи - те могат да допринесат за бързото ти обогатяване.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Трябва да се боиш от собствената си арогантност и самонадеяност - заради тях рискуваш да попаднеш в неприятна ситуация. Препоръчително е, да не допускаш лекомислени действия и да се вслушваш в съветите на хора, които се притесняват за теб и ти желаят добро. С една дума, жизненото ти благополучие ще зависи от твоята мъдрост и благоразумие.

ДЕВА 24.08 – 23.09

За теб тази седмица е период на придобиване на нови полезни знания и умения, които могат да бъдат приложени на практика. Този период е добър, понеже позволява да си изясниш всякакви сложни и заплетени ситуации, които се случват в работата и в любовта. Главното е да извлечеш правилните изводи от уроците, които ти е поднесъл живота.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg