Три зодии ще бъдат дарени със заслужени вълшебства тази седмица

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хороскоп до 20 ноември:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Засега не предприемай нищо важно, намали до минимум деловите контакти. Сега трябва да останеш насаме със себе си, със своите мисли и чувства, добре да си отдъхнеш от всичко. Изключение правят само близките хора. Те се нуждаят от твоята помощ и подкрепа. Да протегнеш на човек ръка за помощ - това е смела постъпка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица звездите обещават изобилие от пътувания и общуване, което може доста да те измори със своята интензивност и напрегнат ритъм. В същото време ще трябва да разчиташ само на собствените си сили. Във вторник е време да се заемеш с тези дела, които постоянно си отлагал. Да работиш бързо означава да правиш бавни движения без прекъсвания между тях. До сряда, ще набереш добро работно темпо, постарай се да останеш в него възможно най-дълго. Един от най-проблемните в емоционален план момент може да се окаже неделя вечер.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се разстройвай от професионалните си неуспехи - много шум, много притеснения, полза никаква. Още повече, че новите перспективи не са толкова далеч. Ако работиш всеотдайно, съдбата непременно ще компенсира загубите ти. За да избегнеш грешките в любовта, не слушай никого, освен сърцето си и не позволявай на никой да се намесва в отношенията ти. Каквото и да се случи, вярвай в себе си, вярвай в живота, вярвай в утрешния ден, вярвай във всичко, което правиш, винаги!

РАК 22.06 – 23.07

Всички мисли и стремежи през тази седмица ще са свързани с близки, роднини и деца. На първи план ще бъдат семейните и домашни проблеми, които ще изискват голям емоционален разход, търпение и бърза реакция в необичайни ситуации. След 17-ми март напрежението ще спадне и ще се освободи време да се заемеш със себе си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица Лъвовете ще станат малко по-забележими. Може би около теб ще се случват някакви събития, които ще те отделят от общата маса и ще те поставят в центъра на общественото внимание. Това може да бъде, например, първо място в конкурс, награждаване или предложение за по-висока позиция. Късметът ще съпътства тези, които ясно си представят своята цел и методично, стъпка по стъпка, работят за нейното осъществяване. Може да те заинтересуват влиятелни хора, заемащи достатъчно високи позиции. Контактите с тях ще допринесат за твоето професионално и личностно израстване. Също така значително ще укрепнат отношенията ти с близките роднини, особено с родителите. Ако доскоро между вас е имало неразбирателство, сега в отношенията ще цари хармония.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако се намираш в задънена улица и не знаеш какво да правиш по-нататък, опитай се да „пуснеш" ситуацията и да изчакаш докато се изясни. Нека събитията следват своя собствен ход. Много е вероятно, в края на краищата, всичко да се нареди по най-добрия за теб начин. Имай предвид, че романтичните срещи през тази седмица може да бъдат от решаващо значение за любовните ти отношения!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg