Любовният хороскоп за новата седмица: Съдбата ви дарява цялото щастие на света

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (2 Votes)

 Хороскопът до 27 ноември:

Овен

Мислите ви се въртят около романтиката и определено ще си задавате куп въпроси. Правили ли сте със себе си компромис, когато става въпрос за вашата любов? Навикът да се срещате, като избирате партньори, които не са на вашето ниво, може да доведе до постоянно чувство на неудовлетвореност. Тези хора, макар и очевидно да са привлечени от вас, може да са склонни да си тръгнат, точно когато отношенията ви започват да стават интересни.

Ако продължавате да се срещате с хора, които не са ви на нивото, този модел ще се повтаря постоянно. Обвързаните Овни вече ще са на коледна вълна и това как могат да направят празниците още по-незабравими. Хубави емоции за вас и любимия ви човек.

Телец

Планетата на любовта Венера заема важна позиция. Възможно е на някои от вас да се наложи да се изправят срещу някои неприятни истини за любовния им живот. Ако страдате от ниска самооценка, тогава е възможно непрекъснато да се съмнявате във вашата стойност.

Но това ще остане в миналото. Ако искате по-добър любовен живот, имате нужда от по-добри стандарти, които произтичат от истинската любов към себе си. Съдбата ще ви напомни да направите радикална промяна. За онези представители на зодията, които са в сериозна връзка и нямат подобни грижи, седмицата ще донесе малко напрежение, но повече положителни емоции.

Близнаци

Тази седмица може да повдигне някои въпроси свързани с партньора и неговата отговорност към финансите ви. Възможно е да не сте на една и съща страница, когато става въпрос за вашата финансова ситуация или интимен живот. Ако това е така, сега знаете, че е време за разговор. Възможно е да се чувствате така, сякаш половинката ви използва. Необвързаните Близнаци също ще търсят отговори, любовни емоции няма да им липсват.

Рак

Ако нямате сериозна връзка, помислете дали не избирате партньори, които не ви допадат чак толкова, но усещате, че не биха ви наранили. Потискате ли някакви минали проблеми от вашето детство, които вредят на настояща или потенциална връзка? Без значение какво точно се случва във вашата любовна ситуация, време е да го разрешите.

Лъв

Моментът е подходящ за внасяне на малко повече разнообразие във връзката, особено ако тя е застинала в някаква рутина.

Някои от вас може да обсъдят важни въпроси като това дали имат едни и същи цели за връзката или не. Необвързаните Лъвове ще имат разнообразни емоции свързани с любовта. Ще се изправят срещу страховете си от обвързване и кой знае, може по Коледа да имат нова половинка.

Дева

 За обвързаните Деви може да възникнат някои спорни въпроси, свързани с деца. За щастие с любимия човек ще постигнете компромис, ако и двамата осъзнаете, че това не е борба за власт. Необвързаните представители на зодията може да се разочароват. Не се опитвайте да насилвате помирение с някого, за когото знаете, че не е подходящ за вас, и оставете миналото зад себе си!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg